• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ağlattı

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
551
Puanlar
53
Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım

Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Sizde onun bir kusuru ile dalga geçin aynı psikojiyi oda tatsın şakada olsa bakalım hoşuna gidecek mi :)

Sinir oldugunuz bir lafı niye başkasi için söylediniz belki komşunuz duysa o da sinir olup ağlardı :) eşler arası seviyesiz şakaları gereksiz buluyorum, ama ağlayacak kadar da bişey yok bence, sinir oldum bir daha boyle bir şaka yapma diye uyarabilirsiniz eşinizi. Çözüm bu kadar basitken sinirden ağlamakla sadece kendinizi yipratirsiniz birazcık rahat olun derim..

Niye ona bu topu veriyorsunuz? Gereksiz mi konuşuyorum diye sormanın mantığı ne? Hızlı konuşmakla boş konuşmak tamamem farklı iki mevzu. Siz kendinize bu ihtimali yakıştırırsanız, elalemin adamı şakasını niye yapmasın?

hemen boşan 😀

Merve sen misin

Zira hızlı konuşan üst komşu benim

Gereksiz konuşuyorsun lafında bu kadar alınacak ne var ki

Kadınlar erkeklere göre gereksiz konuşur adam üç kelime söyler kadın 30 adama göre onlar gereksiz kadına göre önemlidir

Buna neden alındınız ki

Evet gün içinde anlattığımız çoğu şey eşlerimize gereksiz gelebilir onların anlattıkları da bize

Eşinizin her yaptığını, ailesini vs.cok fazla kafaya takıyorsunuz.

Sormuşsunuz cevap vermiş hoşunuza gitmeyebilir ama ağlanacak ne var ki bunda?

Bu kadar basit meselelere ağlar mısınız hep diyeceğim ama diğer konulara olduğu gibi cevap vermeyip yarın yine eşim yan baktı şöyle yaptı ağladım, perişan oldum diye konu açacaksınız siz.

Merve sen misin

Zira hızlı konuşan üst komşu benim

Gereksiz konuşuyorsun lafında bu kadar alınacak ne var ki

Kadınlar erkeklere göre gereksiz konuşur adam üç kelime söyler kadın 30 adama göre onlar gereksiz kadına göre önemlidir

Buna neden alındınız ki

Evet gün içinde anlattığımız çoğu şey eşlerimize gereksiz gelebilir onların anlattıkları da bize
dediğiniz kişi değilim 😂😂cevap için teşekkürler 😘

Aglayacak bı durum yok, siz neden gereksiz mi konuşuyorum diye soruyorsunuz ki, adam size öyle bişey dememiş konuyu nasıl oraya getirdiniz?
Hızlı konuşmak farklı gereksız konuşmak farklı yani.

Şuna da ağlıyorsanız, sık sık ve pek çok şeye ağlayan bir insansınız herhalde. Eşiniz saygısız bir laf ettiyse, çocuk gibi ağlamak yerine, yetişkin bir insan gibi iletişim kurun. Yoksa siz de ilişkiniz de yıpranır. Yapamıyorsanız yardım alın. Lakin eşiniz maksadını aşan bir cümle söylemişse bile, soruyu soran sizsiniz. Ya cevaplarını kaldıramayacağınız sorular sormayın ya da karşılıklı konuşmayı öğrenin.

Back
X