• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ağlattı

gecendede eltisinin dogumuna gideyimmi gitmeyeyimmi diye konu acmisti görümcesi bunu sevmiyormuş vs takti
Profilde yaşı doğru ise artık belli bir olgunlukta olması lazım. Yani bu konu gerçekten konu bile değil, bir de adama özür diletmiş.

Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Sizde onun bir kusuruyla dalga geçip gülün bakalım onun hoşuna gidecek mi bakalım 🤔👍

Eşiniz ağlatmadı, kendiniz ağladınız, boş yere üstelik :)

Sizin için hayat çok zor olmalı, her şeye üzülen bir yapınız var besbelli. Allah kolaylık versin.

Peki bir sorum var :) Acaba eşiniz sizinle ilgilensin diye meseleyi biraz uzatmış olabilir misiniz?

Çok büyük sorun boşan😂
Vallah ha buna mı ağladığınız diyecektim, siz daha güzel yazmışınız 🤣 arkadaşım çok konuşuyon demesine ağlamışınız üstüne adam geliyor yemin ediyo bi diz çöküp özür dilemesi kalmış 😂 yani benim eşim birşey diyip ben ağladığımda iki saat sonra birşey yokmuş gibi hadi kahve içelim diyo çok konuşuyon dese kaç yazar 😂

Eskilerin bi lafı varya bizim zamanımızda birşeyler kırıldığında tamir edilirdi çöpe atılmazdı diye. İlişkiler öyle boyutlara geldiki adam şaka yapmış kendini açıklamak için yeminler etmiş siz hala oturup ağlıyorsunuz. Bu kadar ufak şeyler sizi incitiyor ise Allah göstermesin hayatın gerçeğide olsa kötü bir şey yaşaadığınızda sağlam duramazsınız

Öz güveniniz eşinize neden bu kadar bağlı ki.

ağlamak az olmuş bence kapıları camları indirmeli idin sonra boşuyorum seni demeliydin aileleri aramalıydın ne bileyim işte böyle hakaret davası falan açmalıydın bilmiyorum yani az bir tepki vermişsin

böyle yapın yapın geçen bir konuya da yazdım size de yazayım böyle yaparak adamların burnundan getirin kendinizden böyle fersah fersah soğutun uzaklaştırın ondan sonra buraya gelin konu açın eşim sogudu bana dönmüyor diyin ya ne diyeyim ki şimdi

Şuncacik seyi takip aglayabildiginize göre ilişkinizde başka bir pürüz yok demektir. Bence sevinin. Ayrica bu bi kötü özellik degil kimi az konusur kimi cok. Dolu dolu konusuosan insanlar yaninda sikilmiosa bu iyi bisey hatta. Eşin muhtemelen konusmayan bi tiptir birnirinizi dengeliosunuzdur. Sen hic konusmasan nasi olurdunuz bi düşün suspus.

Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Allah başka dert vermesin...

Aranızdaki iletişime ve karakterinize göre değişir bence her şey. Alınacağınızı biliyorsa dememesi lazımdı ama bence siz de biraz abartmışsınız gibi. Ağlanacak bir şey değil.

Kendimden örnek vereyim, evli değilim ama evlilik yolunda ilerleyen uzun süreli bir ilişkim var. İletişimimiz aramız çok iyi ama benle uğraşmaya bayılır :KK70: Çünkü alıngan birisi değilim. Mesela aşırı iştahlı ama zayıf/normal kiloda biriyim (161 boy 52 kilo) bana sürekli "obezim benim, obez kuşum (dışardan birisi ıyyy ne mıç mıç ilişki diyebilir ama ne yalan söyleyeyim benim hoşuma gidiyor:KK70:) der." Seni doyurmak için çok para kazanmam lazım" der. (ben de çalışıyorum) Çok konuşurum ve hızlı konuşurum," aşkım bi dur motorun soğusun" der ama sustuğumda da "hadi sohbet edelim mesela günün nasıl geçti" der. Belki iletişim tarzı odur, takılmayı seviyordur, belki size çok konuşuyorsun diyor ve öyle görüyor ama bu özelliğiniz aslında hoşuna da gidiyordur. Hepsi aranızdaki iletişime bağlı. Ama bozulacağınız bildiği halde ve bozulmanız için yaptıysa bir şey diyemem. Gülüp geçin hayat kendiyle dalga geçebilene güzel.

Son olarak size söylendiğinde üzülüp ağladığınız şeyi bir başkasının arkasından söylemeniz hoş değil. İyi forumlar

Offf ne buyuk bi sorun.
Valla sasiriyorum
Kirildiysan sen cokmu dolu konusuyosun de gec.
Allah baska dert vermesin haci, inan hayatta neler yasaniyo.

Herşeye böyle ağlayıp harap olur musunuz? Adam şaka yapmış.

Back
X