- Emoji Skoru
- 4.959
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecendede eltisinin dogumuna gideyimmi gitmeyeyimmi diye konu acmisti görümcesi bunu sevmiyormuş vs taktiAğlanacak ne var bunda anlamadım. Bir de üstüne konusunu acmışsınız şaka gibi.
Profilde yaşı doğru ise artık belli bir olgunlukta olması lazım. Yani bu konu gerçekten konu bile değil, bir de adama özür diletmiş.gecendede eltisinin dogumuna gideyimmi gitmeyeyimmi diye konu acmisti görümcesi bunu sevmiyormuş vs takti
Sizde onun bir kusuruyla dalga geçip gülün bakalım onun hoşuna gidecek mi bakalımArkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Vallah ha buna mı ağladığınız diyecektim, siz daha güzel yazmışınızÇok büyük sorun boşan![]()
Kocası için evetBazı insanlar için hayat ne zor yarabbim...
Allah başka dert vermesin...Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım