Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer konunuza neden cevap yazmadınız hani eşinizle yaşlarınızı hep farklı söylüyosunuz, evlilik yılınızı falan farklı söylüyosunuz? eşinizle dizi dizi problemleriniz varmış ama bi çocuk daha yapıyım mi diye bize soruyosunuz?Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Ne güzel dertler var. Biz de bu kadar nazlı olmalı mıyız acabaArkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Tam olarak bunu söylemek istiyorum bendeSinir oldugunuz bir lafı niye başkasi için söylediniz belki komşunuz duysa o da sinir olup ağlardı :) eşler arası seviyesiz şakaları gereksiz buluyorum, ama ağlayacak kadar da bişey yok bence, sinir oldum bir daha boyle bir şaka yapma diye uyarabilirsiniz eşinizi. Çözüm bu kadar basitken sinirden ağlamakla sadece kendinizi yipratirsiniz birazcık rahat olun derim..
Bi de boşan istersen FerihaBuna ağlamayan da, ne bileyim...
Allah başka dert vermesin bı aglayasın varmış demek ki bütün dertleriniz böyle olur umarımArkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım