Sizde onun bir kusuru ile dalga geçin aynı psikojiyi oda tatsın şakada olsa bakalım hoşuna gidecek mi :)Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Niye ona bu topu veriyorsunuz? Gereksiz mi konuşuyorum diye sormanın mantığı ne? Hızlı konuşmakla boş konuşmak tamamem farklı iki mevzu. Siz kendinize bu ihtimali yakıştırırsanız, elalemin adamı şakasını niye yapmasın?Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
dediğiniz kişi değilimMerve sen misin
Zira hızlı konuşan üst komşu benim
Gereksiz konuşuyorsun lafında bu kadar alınacak ne var ki
Kadınlar erkeklere göre gereksiz konuşur adam üç kelime söyler kadın 30 adama göre onlar gereksiz kadına göre önemlidir
Buna neden alındınız ki
Evet gün içinde anlattığımız çoğu şey eşlerimize gereksiz gelebilir onların anlattıkları da bize
Çok büyük sorun boşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?