Kizlar araniza yeni katildim..dertlesmeye cok ihtiyacim var..ikibucuk yillk evliyim..bir oglum var..esimle ailem anlasamiyor...esim surekli babamla zitlasip onun inadina sevmedigi seyleri yapiyor..babam da onu sevmedigini her haliyle belli ediyor...ben evlendigimizden beri onu babama kardi uyardim babama soyle davran boyle davran diye belki o yuzden boyle yapiyo bilmiyorum bu konuda hata yapmis olabilirim...ama ben onun ailesiyle cok iyi geciniyor hicbi saygisizlik yapmiyorum..senede iki kez memlekete gidiyoruz o gidislerde burnumdan geliyor hep diken ustunde oturuyorum aralarinda sorun cikacak mi diye ve en siddetli kavgalarimiz da memlekkette oluyor.. .. Bi de esim biraz sinirli bi tip hemen parliyor..o sinirliyken cevap verirsem kavgamiz cok buyiyor ama vermezsem siniri cabuk gecip hemen yatisiyo ozur dilemeye gonlumu almaya calisiyor..ben biraz bunlardan bunaldim..normalde kotu degildir cocuguna falan cok duskundur evde bana cok yardimcidir ama bu ofkeli hali ve ailemle anlasamamasi beni bunaltti..ne olur akil verin nasil asicam bu sorunlari...