onu abim ya da babam nasılsın diye ararlar o açmaz ve sonra da dönmez....
örneğin az önce abim aradı kandilini kutlamak için ama o açmadı...
ben de ona seninkileri de ben açmasam nolcak deyince de açma tamam açma diye bağırdı...
oysa abim ona karşı gayet sıcak ve iyi niyetli... ben nasıl davranmalıyım bilemedim... canım çok sıkkın..
bazen çok bencil ve kibirli... insanlara karşı çok soğuk ...[/QUOT
Eşin ayıp etmiş kandil için bile telefonunu açmamakla. Açık açık konuş bende senin ailene öyle davranıcam demektense örneğin abim seni seviyor ve saygı gösteriyor sen neden böyle yapıyorsun sebep ne diye sor. kıyaslama yapmadan konuşun bence bende senin ailene öyle davranıcam gibi konuşursanız daha çok soğukluk olur hiçbir şey yapmaz.:79:
onu abim ya da babam nasılsın diye ararlar o açmaz ve sonra da dönmez....
ben de ona seninkileri de ben açmasam nolcak deyince de açma tamam açma diye bağırdı...
oysa abim ona karşı gayet sıcak ve iyi niyetli... ben nasıl davranmalıyım bilemedim... canım çok sıkkın..
bazen çok bencil ve kibirli... insanlara karşı çok soğuk ...[/QUOT
Eşin ayıp etmiş kandil için bile telefonunu açmamakla. Açık açık konuş bende senin ailene öyle davranıcam demektense örneğin abim seni seviyor ve saygı gösteriyor sen neden böyle yapıyorsun sebep ne diye sor. kıyaslama yapmadan konuşun bence bende senin ailene öyle davranıcam gibi konuşursanız daha çok soğukluk olur hiçbir şey yapmaz.:79:
öyle de söyledim bak dedim seni sevmiş saymış aramış ama yok adam odun... ya bi laf var ya çorumlu.... işte o çorumlu....
benim eşimde öyle hastalandı kendininkilerle konuşuyo benimkiler geçmişolsun diye arıyo ama paşam açamam diyip açmadı.
ve sonra geri dönmedi terbiyesiz.
Konu çok eskimiş yeni farkettimonu abim ya da babam nasılsın diye ararlar o açmaz ve sonra da dönmez....
bazen çok bencil ve kibirli... insanlara karşı çok soğuk ...
Sadece senin ailene karsi degilse bu tutum A sosyallik olabilir.Eskiden de boylemiydi misal.Yada arkadaslari aradiginda uzun uzun konusur mu.Yoksa genel olarak mi bu sekilde ??onu abim ya da babam nasılsın diye ararlar o açmaz ve sonra da dönmez....
bazen çok bencil ve kibirli... insanlara karşı çok soğuk ...
Sorma ya cidden10 yıl öncenin konusuna nasıl denk geliyorsunuz anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?