- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Evet nerden başlasam bilemedim ama bu gece içimi döküyorum öncelikle neden böyle sizin deyimlerinize göre saygısız ergen olduğumu açıklayayım ben tabiri caizse sevgisiz bir ailede büyüdüm sadece annem severdi beni hala da öyle babam eve asla uğramazdı hala uğramaz kahvelerde 12 ye 1 e kadar gezerdi hatta annem bana hamileyken doğumuna bir gün kala hastaneye yatması lazımmış babam gelmemiş kahvede olduğu için babamın annemi aldattığını bile düşünüyorum telefonunu hep içinde devlet meselesi varmış gibi saklar eve gelse bile bizimle muhabbet etmez ettiği tek konu ders karne para ve bazen saçma sapan sorular telefonu asla bırakmaz elinden bu yüzden sinirlenince gözü döner bana şiddet uygulamışlığı var babama kırgınım kızgınım abime gelirsek çok soğuktur soğuk nevaledir ama nedense sadece bana karşı öyledir kuzenime anneme babama arkadaşlarına çok sıcak samimidir beni dışarı çıkartmak gezdirmek istemez gezdirdi diyelim kavga çıkarır ota .. kızar zehir eder günümü abimi sevmem pek annem desen her şeyim hayattaki yaşama sebebim bazen kızdırsada canımdır evde en çok o sever beni hep konuşur beni iyileştirmek için kaç kere psikoloğa götürdü benim zor şeyler yaşadığımı bildiği için umursadı şimdi gelelim akrabalarıma anneannem o da hayattaki ikinci annem ona çok benzerim huy olarak bu yüzden sülalede bize sulugöz derler iyi ki öyleyiz bazıları gibi kalpsiz değiliz babaannem sevgisizdir kavga çıkarır miras için evlatlarını birbirine kırdırır kuzenlerim en sevmediğim kuzenim bana sürekli laf sokan ketum olduğumu sürekli tripte olduğumu süslendiğimi söyleyip gururumu inciten birisi bir kez olsun ağzımı açmadım başka bir kuzenim evli bir çocuk sahibi onlara gittiğimde oyuncaklardan korkuyorum diye beni azarlayan beni çarşıya götürürmüsün dediğim için bana bağıran hatta üstüme yürüyen beni ağlatan birisi dayım sürekli annemi üzdüğümü söyleyip bağıran sonra şaka deyip gülen biri teyzem bu yaşımda evlen diye tutturan senin yaşında benim elimde çocuk vardı diyen kararlarıma saygı göstermeyen birisi öbür teyzem 4 çocuğu var ikisi üvey ikisi kendinin kendi çocuklarından biri 5 yaşında hala konuşamıyor endişelendiğim için teyze bu çocuk neden konuşamıyor diye sordum ve azar yedim evet kısacası böyle olmak istemiyorum kendimi savunmak istiyorum ketum olmak istemiyorum saygısız olmak istemiyorum değişmek istiyorum ya değişmek
Dipnot:Küçükken hep ezilen bir çocuktum ve konuşmazdım
Dipnot:Küçükken hep ezilen bir çocuktum ve konuşmazdım
Son düzenleyen: Moderatör: