- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi fatoceren8888
-
hayır tabiki ailem mi eşim mi diye sormuyorum kendime. Arada kaldım dediğim ne eşime henüz bir rest çekebildim ne de aileme bu durumu söyleyebiliyorum. yani onlara hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum. İkili oynamak beni bitirmek üzere.
Aslında sorun şu ki; ben eşimle mutlyuum eşimi seviyorum tabiki ve aramızdaki tek problem bu bir kere konuşmuştuk beni anladığını söylemişti bir ara duruldu yine aynı şey çıktı ortaya. Ve bu durum hep böyle gidecekse artık dur diyeceğim tabiki! Ona hak verme yönüne gelince bunu yapma sebebi olarak sadece ailesinde uzak yaşamasını düşnüyorum. Belki kendi ailesi uzak olduğu için kısasa kısas davranmak istiyor. Ama tabiki bu gerekçe olamaz. Resmen iki tarafa da aynı uzaklıkta bir yere yerleşelim o zaman diyecek duruma geldim. Aile sebebiyle evlilikler böyle mi yıkılyıor acaba?
hayır tam tersi çok iyi. Uzakta olduğumuz için belki de bilmiyorum ama görümcelerimle de kayınvalide kayınpederle de aram çok iyi.illa da bi sebep olmasi gerekmiyor,esninin anne babasi olmasi yetiyor damat beylerin nefretini cekmek icin.
peki ben bisey merak ettim. esinizin ailesi ile araniz nasi ? son zamanlarda bi.problm yasandiysa gicikligina yapilmis bi hareket olabilir
Arada kaldın?
Anacım neyle neyin arasında kalıyon, hadi bi tarafta ailen var diyelim, ailenle neyin arasında kalıyon yani, ben diğer tarafta bi kalastan başka bişey görmüyorum, yanlışlıkla düşmüş o da yere herhalde.
Yoksam.. sen.. kalası mı diyon?
Ya bi gidin allasen. Kime dur demeliyim demen bile ailene saygısılık değil de ne yani?
hayır yok. Sadece bizimkiler daha rahat. Mesela dediğim gibi eşimin ailesi alkol kullandığını sigara içtiğini bile bilmiyor. Ama bizimkiler asla böyle şeyleri için yargılamazlar.Kültür farkı var mı aileler arasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?