• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemi önemsemiyor

hep kendi ailesi hep kendi akrabaları bn evlendm ailemle bağlantım kopsun istiolar :(

evlenmeden önce yada düğün esnasında yada sonrasında bi tatsızlıkmı geçti aralarında ???
niye bi aile diğerini istemez anlamıorum allahım yardımcın olsun
ama ailenin bu istememezliğe bi katkısı olmadıysa ailenin arkasında dur her zaman laf söletme

evlenmeden önce yada düğün esnasında yada sonrasında bi tatsızlıkmı geçti aralarında ???
niye bi aile diğerini istemez anlamıorum allahım yardımcın olsun
ama ailenin bu istememezliğe bi katkısı olmadıysa ailenin arkasında dur her zaman laf söletme

ya nişanlıyken sürekli bizden çıkmıodu 1 güne bi geliodu evlendik 1 hafta iyiydi sonra 360 derece döndü ama kv yüznden h

hep kendi ailesi hep kendi akrabaları bn evlendm ailemle bağlantım kopsun istiolar :(

E evleneli 3 ay olmamış ki 1,5 yıl gecmiş üstünden. Bu süre icinde eşinizi rahatsız eden bir durum mu oldu?

hyr ama kaynanamla eşim hep annemin ve annemin ailesinin bni doldurduğunu düşünüolar ama öle bişiy yok tam aksi öğüt veriolar

Yanlış anlamayın beni ama annenizin öğüt verdiğini nerden biliyorlar?

ya nişanlıyken sürekli bizden çıkmıodu 1 güne bi geliodu evlendik 1 hafta iyiydi sonra 360 derece döndü ama kv yüznden h

anladım canım ama hani bana tuhaf geldi durduk yere ne bilim
kaynananla aran iyimiydi peki ???

anladım canım ama hani bana tuhaf geldi durduk yere ne bilim
kaynananla aran iyimiydi peki ???

hyr iyi deil ztn o yüzden sürekli tartışıoruz kynanm eşimi dolduruo eşimde patlamaya hzr bomba gibi 1 kere annemi aramış evimizn içine karışma fln die böle bişi yok ztn bisürü laf sölemiş anneme ama hala annemin suratına nası bakıo anlamıorm

Yanlış anlamayın beni ama annenizin öğüt verdiğini nerden biliyorlar?

ya bilmiolar sorun orda ztn en başta eşim ailemle çok iyidi kaynanamı 2 qün aramamış ondan sonra kynanm küstü 1 hafta konuşmadı neymiş unutmuşmu onu sonrada korktu olum onları sevcek bana şey yapmıcak die sonra doldurdu doldurdu bana yolladı oda bize cephe aldı :(

bazı erkek analarını anlamak mümkün değil resmen kıskanlık bencillik krizine giriyorlar:19:
erkek milletinde de akıl yok zaten:20: dolduruşa gelmeye müsaitler:23:
eşini dinleyip ailenle bağını sakın koparma elbet birgün eşinde hatasını anlar

hyr iyi deil ztn o yüzden sürekli tartışıoruz kynanm eşimi dolduruo eşimde patlamaya hzr bomba gibi 1 kere annemi aramış evimizn içine karışma fln die böle bişi yok ztn bisürü laf sölemiş anneme ama hala annemin suratına nası bakıo anlamıorm

Kadınlara alıştık ta erkeklerin böyle diyaloglara girmesi çok itici oluyor ya.Sizi ayırmaya çalışmaları boşuna,kimse ailesini bırakmaz.Arayı bulacak olan yine sizsiniz.Sakın kavgaya girişmeyin tam tersi etki yapar.Bir süre zorlamayın kendi hallerine bırakın.zorlarsanız daha çok uzaklaşır.Aranız bu konu yüzünden açılırsa toparlamanız zor olabilir.

canım sakın esının aılenle arana gırmesıne ızın verme,tabıkı aılenle goruseceksın,erkekler hep boyledır ıste,sende onun aılesıyle gorusme dıcem ama nereye kadar bole devam edecek arada hep sorunlar olacak o senınkılerle gorusmezse de sorun,sakın aılenıde ezdırme ,ozaman sende dekı ona sende kendı aılenle gorusme ozaman de bakalım ne dıcek,tabıkı kabul etmez sacma bı cvp soler kesın

insanın herşeyden birkaçtane olabilirken 1 annesi 1 babası oluyor bir ikincisi yok onun için ailenizi kenara atmayın bir tercih durmunda kalırsanızda ailenizi seçin derim ben ...

sizin aileniz size öğüt veriyor, eşinizin ailesi onu dolduruyor öylemi:))
eşinizle ilgili ailenizle konuşmayın arkadaşım, sorunlarınızı kendiniz çözün.
eşinizle konuşun ve bu konuda anlaşın, ondan sonra da kol kırılır yen içinde kalır...,
baika çaresi yok bu işlerin, herkes evini yolunu bilmeli, kendi sorunlarını kendisi çözmeli.
ailesiyle görüşme tavsiyelerini ise hiç anlamıyorum,
1 sorununuz 2 olur arkadaşım, sakın
zamanla eşinizin ailenizle arası düzelicektir,

bazı erkek analarını anlamak mümkün değil resmen kıskanlık bencillik krizine giriyorlar:19:
erkek milletinde de akıl yok zaten:20: dolduruşa gelmeye müsaitler:23:
eşini dinleyip ailenle bağını sakın koparma elbet birgün eşinde hatasını anlar

inş anlar cnm ben ailemle bağımı kopartmam ztn bnm kparmamı istiosa kendide koparcak.

benim kayınvalidemde hep önce erkek ailesi önemli olmalı,ona göre davranılmalı der.ben hep dengede tutmaya çalıştım,en küçük birşeyde erkek tarafı yanında olmayacak istisnalar dışında ,siz ailenizle iletişimini kesmeyin,aranızı iyi tutun bence

Esin nasil kendi ailesinden kopamiyorsa senin de kendi ailenden kopamayacagini esine ve ailesine gostermen gerek.
Sen o eve gelin gittin diye seni dunyaya getiren buyuten anneni babani onlar icin silip ardinda birakamayacagini kafalarina kaziyarak gostermelisin.
Sen esini ailesiyle gorusturme bakalim ne kadar dayanabiliyorlar.
Sakin boyun egme bastan kendini nasil kabullendirirsen oyle gidiyor.

biz haksızlık olmadın diye hem benimkilere yada eşimin ailesinbe ne zaman gitsek bikaç gün sonrada diğer aileye gideriz , benim eşim aileme gelmese bende onun ailesine gitmezdim , istediği kadar yırtınsın

biz haksızlık olmadın diye hem benimkilere yada eşimin ailesinbe ne zaman gitsek bikaç gün sonrada diğer aileye gideriz , benim eşim aileme gelmese bende onun ailesine gitmezdim , istediği kadar yırtınsın

aynı şeyi uyguluorum 1 haftadır çok iyiyiz allaha şükür ya :D

eşim yavaş yavaş anlıo oturdum konuştum düzeldi gibi çok saolun kızlar :D :D yüzüm gülüo artık

Back
X