Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep kendi ailesi hep kendi akrabaları bn evlendm ailemle bağlantım kopsun istiolar![]()
evlenmeden önce yada düğün esnasında yada sonrasında bi tatsızlıkmı geçti aralarında ???
niye bi aile diğerini istemez anlamıorum allahım yardımcın olsun
ama ailenin bu istememezliğe bi katkısı olmadıysa ailenin arkasında dur her zaman laf söletme
hep kendi ailesi hep kendi akrabaları bn evlendm ailemle bağlantım kopsun istiolar![]()
E evleneli 3 ay olmamış ki 1,5 yıl gecmiş üstünden. Bu süre icinde eşinizi rahatsız eden bir durum mu oldu?
hyr ama kaynanamla eşim hep annemin ve annemin ailesinin bni doldurduğunu düşünüolar ama öle bişiy yok tam aksi öğüt veriolar
ya nişanlıyken sürekli bizden çıkmıodu 1 güne bi geliodu evlendik 1 hafta iyiydi sonra 360 derece döndü ama kv yüznden h
anladım canım ama hani bana tuhaf geldi durduk yere ne bilim
kaynananla aran iyimiydi peki ???
Yanlış anlamayın beni ama annenizin öğüt verdiğini nerden biliyorlar?
hyr iyi deil ztn o yüzden sürekli tartışıoruz kynanm eşimi dolduruo eşimde patlamaya hzr bomba gibi 1 kere annemi aramış evimizn içine karışma fln die böle bişi yok ztn bisürü laf sölemiş anneme ama hala annemin suratına nası bakıo anlamıorm
bazı erkek analarını anlamak mümkün değil resmen kıskanlık bencillik krizine giriyorlar
erkek milletinde de akıl yok zatendolduruşa gelmeye müsaitler
eşini dinleyip ailenle bağını sakın koparma elbet birgün eşinde hatasını anlar
biz haksızlık olmadın diye hem benimkilere yada eşimin ailesinbe ne zaman gitsek bikaç gün sonrada diğer aileye gideriz , benim eşim aileme gelmese bende onun ailesine gitmezdim , istediği kadar yırtınsın