- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
Hanımlar merhaba. Uzun zamandır sitenizi takip ediyordum sonunda katılmaya karar verdim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çok zor bir dönemden geçiyorum. Eşimin ailesi ve benim ailem arasında kültürel siyasi farklar var. Evlenmeden önce bunun farkindaydik. Ancak asabiliriz diye düşündük. 2.5yillik evliliğimizde ara ara ailem, eşimin yaninda hassasiyetlerini bildikleri halde kırıcı sözler söyledi. Asla bu sözler ona yönelik değildi genel yorumlardi hepsi ama eşim üstüne alındı. Aslinda ailemi çok severdi. Araları da ilk aylar hariç iyiydi. Ara ara soylenen sözleri alttan alıyordu. Sonunda bir kaç gün önce eşim aileme rest çekti. Mecbur zamanlar dışında görüşmem dedi.
Ancak ailem eşimi çok sever ve bu durumu kabullenmiyorlar. Biz ona bunu hakedecek birşey yapmadik diyorlar. Diğer iki enistemden de böyle şeyler görmedikleri için büyük tepki verdiler. Asla olamaz diyorlar. Arada kaldım. Bana o zaman sen de onun ailesine böyle davran bile dediler. Ama yanlışa yanlışla karşılık verilir mi? O kadar bunaldım ki düşünün 4.5 aylık bir bebeğim var ayrılmayı bile düşündüm. Yani böyle bir durum bizim ailede hiç görülmemiş bir durum bu yuzden çok ters geliyor aileme. Ne yapicam ben?
Ancak ailem eşimi çok sever ve bu durumu kabullenmiyorlar. Biz ona bunu hakedecek birşey yapmadik diyorlar. Diğer iki enistemden de böyle şeyler görmedikleri için büyük tepki verdiler. Asla olamaz diyorlar. Arada kaldım. Bana o zaman sen de onun ailesine böyle davran bile dediler. Ama yanlışa yanlışla karşılık verilir mi? O kadar bunaldım ki düşünün 4.5 aylık bir bebeğim var ayrılmayı bile düşündüm. Yani böyle bir durum bizim ailede hiç görülmemiş bir durum bu yuzden çok ters geliyor aileme. Ne yapicam ben?