Kavga gurultu patirti derken 13 aylik cocukla geldim baba evine. Cekismeli Bosanma davasi actim yazliga gittim esyalari zaten hepsini biz aldik cocuk sende ben esya almicam diyen adam anasi ablasi girmis once sonra spotcuya anahtar verilmis adam toplamis satmis. Kiyafetlerimizi bile vermiyolar cocugun da benim de hicbi seyimiz yok. Evde kiralik yaziyo bombos. Spotcuyu buldum ama satilmis esyalar. Gorumcemle kalıyormuş benimki o da bosandi zira. Esyalarin yarisi ona gitmis klimami gorumce takmis evine.Sikayet ettim esler arasi hirsizlik olmuyormuş ceza almiyo. Dava acilcak 3 aydir cok yıprandım avukata bi ton para verdim adam evli 2 cocuklu bi de hacı yani o da bana ikinci esi olmami imam nikahli ev acip bakmayi teklif etti. Hayalindeki tipmisim. Birinden kurtulmadan oteki basladi. Bu ne curret diyip kafalari kiriyorum. Esim de avukat bari onla anlasmali bosanayim diyorum daha ilk durusma olmadi. Ama esyalarimi satmis pisligin teki yanina kalmasini da istemiyorum. Uzatmak istemiyorum yazlik kiyafetlerle kalakaldil vermiyolar da cocugumun benim esyalari belki attilar yaktilar. Rezil aç insanlar. Benim avukatta boyle yaptı lanet olsun ya kimsenin 2. Esi olmuycam tabiki allah korusun. Iyice tiksindim erkeklerden. Naayim simdi 3 4 yil cekismeli mi gideyim yoksa bosani cekileyim mi ama esim ohh hicbi sey vermedim nafaka ziynet dahil basimdan attim diycek ona yariycak anlasmali olursa. Napayim
Bi de tehdit ediyo birisi duyarsa bitircekmis beni. Ben eski esine benzemem diyo kapancakmisim gece yazmicakmisim pislik yaageçmiş olsun..
şimdi bütün ahlaksızlıklar pislikler bu hacı hoca geçinenlerden çıkıyor bu zamana kadar öğrenemediniz mi?
bu hacılar meselesi bir tür kamuflaj yani. millet hacı desin diye. yoksa ne rezillikler bilirim ben heeeey hey..
onun dışında bir başka avukat araştırın gerekirse barodan destek alın.
kısa sürede atlatırsın umarım.
Bi de tehdit ediyo birisi duyarsa bitircekmis beni. Ben eski esine benzemem diyo kapancakmisim gece yazmicakmisim pislik yaa
Çok geçmiş olsun eşiniz iğrenç bir insanmış. Yalnız ben avukatın ne cürretle kapanacaksın, gece aramayacaksın dediğini anlamadım.Bi de tehdit ediyo birisi duyarsa bitircekmis beni. Ben eski esine benzemem diyo kapancakmisim gece yazmicakmisim pislik yaa
O avukata bu kadar bile konuşma fırsatı verdiğiniz için siz de hatalısınız. Bu konuşma tek bir güne ait olamaz bir gün açılır niyetini belli eder diğer gün gelecek planı yapar üzerinizden. İlk duyduğunuzda kesip atmalıydınız.Bi de tehdit ediyo birisi duyarsa bitircekmis beni. Ben eski esine benzemem diyo kapancakmisim gece yazmicakmisim pislik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?