Esim ailesi evimi bosaltip esyalarimi satmis

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Kavga gurultu patirti derken 13 aylik cocukla geldim baba evine. Cekismeli Bosanma davasi actim yazliga gittim esyalari zaten hepsini biz aldik cocuk sende ben esya almicam diyen adam anasi ablasi girmis once sonra spotcuya anahtar verilmis adam toplamis satmis. Kiyafetlerimizi bile vermiyolar cocugun da benim de hicbi seyimiz yok. Evde kiralik yaziyo bombos. Spotcuyu buldum ama satilmis esyalar. Gorumcemle kalıyormuş benimki o da bosandi zira. Esyalarin yarisi ona gitmis klimami gorumce takmis evine.Sikayet ettim esler arasi hirsizlik olmuyormuş ceza almiyo. Dava acilcak 3 aydir cok yıprandım avukata bi ton para verdim adam evli 2 cocuklu bi de hacı yani o da bana ikinci esi olmami imam nikahli ev acip bakmayi teklif etti. Hayalindeki tipmisim. Birinden kurtulmadan oteki basladi. Bu ne curret diyip kafalari kiriyorum. Esim de avukat bari onla anlasmali bosanayim diyorum daha ilk durusma olmadi. Ama esyalarimi satmis pisligin teki yanina kalmasini da istemiyorum. Uzatmak istemiyorum yazlik kiyafetlerle kalakaldil vermiyolar da cocugumun benim esyalari belki attilar yaktilar. Rezil aç insanlar. Benim avukatta boyle yaptı lanet olsun ya kimsenin 2. Esi olmuycam tabiki allah korusun. Iyice tiksindim erkeklerden. Naayim simdi 3 4 yil cekismeli mi gideyim yoksa bosani cekileyim mi ama esim ohh hicbi sey vermedim nafaka ziynet dahil basimdan attim diycek ona yariycak anlasmali olursa. Napayim

geçmiş olsun..
şimdi bütün ahlaksızlıklar pislikler bu hacı hoca geçinenlerden çıkıyor bu zamana kadar öğrenemediniz mi?
bu hacılar meselesi bir tür kamuflaj yani. millet hacı desin diye. yoksa ne rezillikler bilirim ben heeeey hey..

onun dışında bir başka avukat araştırın gerekirse barodan destek alın.
anlaşmalı olmasın derim.
eşyaları sattıklarını söyleyin mahkemede. nafakanı eşekler gibi verecek.
kısa sürede atlatırsın umarım.

Bi de tehdit ediyo birisi duyarsa bitircekmis beni. Ben eski esine benzemem diyo kapancakmisim gece yazmicakmisim pislik yaa

O avukatı şikayet edin baroya, fırsatçı pisliğe bak hele.
Gerçi şikayet de etseniz ne sonuç alacaksınız ki, dünya zalimlerin dünyası, kötüye bir şey olmuyor nasılsa.
Kocanız olacak mahluk ve ailesinin yaptıkları da bi ayrı zaten; çocuğunun-torununun kıyafetlerine kadar el koyacak ne kin varmış be içlerinde.

Allah kolaylık versin.

Şerefsiz ya bunlar süründür kızım rezil et onları gerekirse haber ajansını ara durumu anlat itibarları yerle bir olsun.
Kurban olsun çocuğun eşyalarını da topu birden g.tüne tövbest.

Mıdesız akbaba sürüsü !!! O aciz grumceye ne demeli ! cekişmeli bsan kız kalmasın yanına o fırsatcı avukatıda def et şikayet falan et karaktersız kopek ay ıfrıt oldum

Bi de tehdit ediyo birisi duyarsa bitircekmis beni. Ben eski esine benzemem diyo kapancakmisim gece yazmicakmisim pislik yaa

terbiyesiz adam.
işte böyleleri yüzünden dinden soğudu millet ateistlerin sayısı artıyormuş böyleleri sürüyle baktılar dindar geçinenlerden bir hayır yok demek ki din bir işe yaramıyor diyerek dinden soğuyorlar.
o yüzden nerede böyle aşırı dindar geçinen varsa uzak dururum. siz de uzak durun. baroya şikayet edin bunları akılları başlarına gelsin. tehditlere kulak asmayın.

Çok geçmiş olsun eşiniz iğrenç bir insanmış. Yalnız ben avukatın ne cürretle kapanacaksın, gece aramayacaksın dediğini anlamadım.
Yani neye dayanarak böyle bir kelime kullandı?

O avukati baroya sikayet et ne curret sizinle boule konusur.nereden aliyor bu cesareti,ne haddine size kumalik teklif ediyor suratina tukurseydin pisligin.
Eainiz ve aileside akbaba gibiymis firsat duskunu batan geminin mallari der gibi klimayi taktirmis gorumceniz.
La havle gece gece sinirim zipladi:/

geçmiş olsun kesinlikle kendine çok düzgün iyi bir avukat bul ve bu yaptıkları için klima takmış görümcen ve kocan eşyalarınızı gasp etmiş dava aç ama sakın kocanın yanına bırakma bunları nafakanı da al tazmınat davasıda aç paranıda al neden yanına kalsın yada mesela hızlı şekilde bugun bosansan diyelim hayatında boşanmanı bekleyen bir erkekmi var ayrı yaşıyorsun bırak kağıt üstünde evli kal başka kadınlar yiyeceğine çocugun yesin adamın parasını hiç bieysenden vazgecme ilerde pişman olursunn Allah yardımcın olsun dua et çocugunun yanında ol namusunla yaşadığın surece kimse sna bişey yapamaz erkekler hep aynı kötü zamanda belli oluyor gerçek yüzleri

Turkiyede adalet varmiki ? Yazik milletin hakki yeniyor.. kimseden tik yok.. ben haklarimi yillardir alamiyorum eski es calismasina ragmen.. avukata dunyanin parasini verdim.. bosanma kesinlestikten sonra kadin transparan oldu.. cekildi.. Allah boylesi insanlari islah etsin..

Çocuğunun kıyafetine bile göz diken bi baba çok iğrenç gerçekten ama bence bu akılları o görümcen kaynanan vermiştir senim safta onların peşine takılmıştır. Bence biran önce kurtulmaya bak bu insanlardan hayatını kurman gerek evladın için

O avukata bu kadar bile konuşma fırsatı verdiğiniz için siz de hatalısınız. Bu konuşma tek bir güne ait olamaz bir gün açılır niyetini belli eder diğer gün gelecek planı yapar üzerinizden. İlk duyduğunuzda kesip atmalıydınız.

Neden bosaniyorsunuz özel değilse anlatır mısın? Bu kadar pisliklesen bir adamdan boşanmak istemekte haklısın. Ayrıca bir ton para vermissin sanki bedava is yapıyormuş gibi sana ahlaksız teklifte bulunması çok tuhaf kafayı sıyirmis olmalı her müşteriye böyle yapıyorsa aç kalır.

Bence sakince bu kötü ortamdan ayrılın. Hem karaktersiz kocadan kurtulursunuz hem de sapık avukattan. Boşverin siz mutlu olun paçavralar onların olsun.

Eşinizden çok şu avukata şok oldum şikayet edin nasıl yüz buluyor bu insanlar

Reactions: anu
Adam durup dururken pat diye nasil ben eski esine benzemem diyor.nasil cesaret ediyor bu lafi kullanmaya oncesin de bi konusma mi oldu yoksa adam dengesiz yuz bulup pat diye soyledi mi.

Aksam kime yaziyon ki bide oyle diyor.yada aksam yazdigini nerden biliyor.
Eski esin dilekcede oyle biseyler mi demis senden ic8n.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…