eşin seni benimsememiş ve yabancı olarak görüyor
haliyle sana ailesinin açığını anlatmıyor,fırsat vermiyor
Bunlar Bence Rezil Olmak İstemiyor Olay Budur Çekiniliyo Senden Yarın Birgün Yüzlerine Vurmanı İstemiyorlar
Seninde Böle Durumun Olsa Buna Karşılık Sende Onlara Hatalarını-Günahlarını Yüzlerine Vurma Diye
Evet, aynen oyle. Ama canim bak seninde evladin var. Allah korusun onun da boyle sorunlari olsa sen soylermiydin gorumcelerine eltine ? Kimse soylemek istemez. Esinle bu yuzden arani bozmaya deymez bence. Kabullenmen bu durumu en mantiklisi. Sen onlardan deyilsin, onlarin kardesi deyilsin. Sen elsin. Esin onlarin kardesi, ve onlarin sana sirrini anlatma mecburiyeti de yok.
Sana karsi yapilmis bir hata yok burda.
Öyle Öylede Benim Evladım YokHatlar Karıştı Sanırım
LOCA cim, cok dogru soze ne denir diyerek altini cizeyim maksadiyla alintilamistim. Ama karisik yazmisim sanirim, sana gibi olmus :). Konu sahibim soyledigim sanaydi canim :).
Boyle birsey herseyin basina gelebilir. Cocuklar ergenken basimiza ne gelecegini hic bir sekilde kestiremeyiz. Benim cocugum boyle hirsizlik yapsa cok utanir, kimselere soylemek istemezdim. Ayrica bu acikta deyildir. Basina gelen talihsiz bir olaydir. Ayrica acigini aramak ta neyin nesi esin ailesinin ? Onlar bizim dusmanimiz mi ?
hepinize hayırlı geceler kızlar,şu an canım o kadar sıkıldıki eşime.....8 senelikte evliyiz
biz kayınvalide ile altlı üstlü oturuyoruz.yani beraber sayılırız.gelenimde gidenimde sirekli beraber olruz.ayyy neyse konuyu uzatmıycam,dağıtmıycam.görümcemin oğlu evden yüklü bir miktar yürütmüş hırsız işi sannedip polise haber vermediler.bu olayı ilk ablası eşime anlatmış.eşim sağolsun ketum dur.hiçbirşey söylemedi anlatmadı,ben 6 ay sonra eltimden öğrendim,onda bakla ıslanmaz,sonra eşime dedim,hiç tepki vermeyince anladım ki biliyor.sonra eltime kızdı,herkeze yaydığı için....
_beni ailenden görmediğin için mi anlatmadın,dedim.ben ailem de sıkıntı oldumu yada ailem seni de içimizden görüp konuşuyoruz dedi
_anlatma kimseye dediler,hem bilip ne yapacaksın.dedi.sert bir ifadeyle
ortanca görümcemin kızı hafif depresyon geçirmiş.eşimi de çok sever...eşim de o ablasını çok sever.4 ay önce kızımız yine stres ve sıkıntıdan rahatsızlanıp eşimi şimdiki gibi ararlar,o da hemen evden çıkıp gitti.ben olayı öğrendim yine eltimden .ortanca görümcem eşimi kenarı çekip,bunun duyulmasını istemiyoruz,kimseye birşey anlatma,dediğini duydum.zaten yukarı geldler mi selamlaşıp hemen başka odaya geçerler,kapıyı da güzelce kapatırlar,içeri girersek suspus ,çıkınca devam ederler,buna bazen eşim de dahil olur.
oğlu parayı yürüten görümcemin oğlu şimdi de babasının kartından bir miktar daha para çekmiş ve yakayı ele vermş..bizimkiler yukarı da oturup konuşuyorlarmış meğer.ve bu sabah kayv de geldi anlattı,sana söylüyorum senin ağzın sıkı kimseye söyleme,kocana da söyleme yoksa bana çok kızar dedi.......
hem üzüldüm hem sevindim,kayınval de beni tanımış,ağzımın sıkı old. biliyor ama eşim beni tanıyamamış.
_ablam ağlıyo,hemen buraya gel dedi,niye çağırdı bilmiyorum,ben gidiyorum geç gelirim dedi ve çıktı gitti. şimdi ben eşime gelince ne diyeyim.ne soroyum,yada hiç mi konuşmuyum anlatmasını mı bekliyim
hangi kafayla okuyosanız anlamıyorum
arkadaşın kocasına göre bu gibi durumlar utanç verici besbelli eşiyle bile paylaşmıyor
merak etmeyin insanlık hali herkesin başına gelebilir bunun ben fazlasıyla bilincindeyim,zaten o bahsedilen ergen çocuklara da laf etmedim
lütfen biraz dikkatini ver konuları okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?