haklısın arkadasım,annemde dıyor ona ınat gec kameranın karsısına sarıl kocana cocuguna catlasın sınırden dıyor ama ben cok hassasım yapamıyorum:sinifsinif:
evet gormuyoruz ama bunlarda bı adet varkı sanırım ben yuz vermedıgım ıcın henuz gerceklesmdı ama kısı bunlar gelının yanına gecırırlermıs 6 ay kadar dusunsene ıkı gulsem yanıma yerlesecekler zaten dunden razılar belese kocamın parasını yemeye,ceplerınden tek kurus vermezler.ve kaynanamdan butun sulalesı sıkayetcı kadın herkesı bezdırmıs.gelırse evımın duzenı bozulmakla kalmaz evlılıgım bıter.
kadın esım varken yada mıllet varken canım cıcım kuzum yavrumm yalnızken bambaska,nasıl boyle oynuyor aklım almıyor,bu dunyada boylelerı gecınıyor boyle olmak lazım ama beceremıyorum ısteohaoldumsmile
sende aynisini yap onlari kendi silahlariyla vur yoksa daha da cekersin..bak sana iyi davraniyorlar sonrada sen yuzlerine bakmadigin icin onlarda ama biz ona iyiyiz o bizi adam yerine koymuyor diyorlardir.sende koz verme.oynayabildigin kadar oyna.esin onceden gozlerine girememis,biseyleri elde edince onlar esini saymaya baslamis.kadın esım varken yada mıllet varken canım cıcım kuzum yavrumm yalnızken bambaska,nasıl boyle oynuyor aklım almıyor,bu dunyada boylelerı gecınıyor boyle olmak lazım ama beceremıyorum ısteohaoldumsmile
evet gormuyoruz ama bunlarda bı adet varkı sanırım ben yuz vermedıgım ıcın henuz gerceklesmdı ama kısı bunlar gelının yanına gecırırlermıs 6 ay kadar dusunsene ıkı gulsem yanıma yerlesecekler zaten dunden razılar belese kocamın parasını yemeye,ceplerınden tek kurus vermezler.ve kaynanamdan butun sulalesı sıkayetcı kadın herkesı bezdırmıs.gelırse evımın duzenı bozulmakla kalmaz evlılıgım bıter.
sende aynisini yap onlari kendi silahlariyla vur yoksa daha da cekersin..bak sana iyi davraniyorlar sonrada sen yuzlerine bakmadigin icin onlarda ama biz ona iyiyiz o bizi adam yerine koymuyor diyorlardir.sende koz verme.oynayabildigin kadar oyna.esin onceden gozlerine girememis,biseyleri elde edince onlar esini saymaya baslamis.
esinin de aslinda hosuna gidiyor ailesi tarafindan sahiplenilmek yani o oyle saniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?