Eşim,ailesi ve ben!

Allah yardımcın olsun canım, diyecek bişi bulamadım.. .herşey düzgün giderken, ara bozmaya çalışan bir kayınvalide için diyecek bişi yok.. Allaha havale et...

ayyy avruva yakaasında ki dilber abla gibi dıhkandımmmmmmm dicem ama şimdi bu oalaylar karşısında vvalla ben bu konular ve yaşananlar yüzünden anlatılanlar yüzünden evlilikten soğıumaya başladım yemin ederim oysa ne kadar istekliydim bunları duymadan önce yokkk anammm valla düşünmeye başladım soğudum resmen yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

canım oyle dusunme bence cok ıyı kayınvalıdelerde var ınsallah sanada oylesı denk gelır.

nerde bende oo şanss hem kim kaynanasından dertli değil ki ama yani burda bi kişi bile güzel şeyler yazmamış be güzelim hep bi dert bi şey yani bende olumsuz düşünüorum artık sanki hep öyle olucak gibi uzaklaşıorum yavaş yavaş ama eyvahedigeldismile

yaaa bazen bu erkeklerin kör olduğunu yada görüpte anlamazlıktan gelmeyi tercih ettiklerinden emin oluyorum. kesinlikle bu olayların oda farkında senin ailenin tavrınında kendi ailesinin tavrınında ama kabullenmek istemiyor ve görmezlikten geliyor. bizde bir defa eşimle tartıştığımızda benim ailem ne söylerse haklıdır dedi tabi ben dururmuyum hoooppp orda dur bakalım dedim sen beni ne zannediyorsun gözü açılmamış köylü kızı mı sanıyorsun dedim nasıl senin benim yada ailemin suçu olduğunda ben söylüyorsam sende söyleyecksin. ayrıca benim ailemde senin ailenin bana sergilediği gibi bir tavrı sana sergilerse sende benim ailemle görüşme gitme dedim. bu konuda ne kadar katı olduğumu anladığı için o tartışmadan sonra bu konu tamamen kapandı. şimdi kendisi ailesiyle görüşmek istemiyor ben gidelim diyorum gitmiyor. yani canım kısacası bu erkekler zor öğreniyor karşılarında dik ve sağlam durmassan ezmeye çalışıyorlar. ama annene katılıyorum kesinlikle onlara o kadar mutlu görün ki çatır çtır çatlasınlar ))) tecrübeyle sabittir çok fena kıskanıyorlar ve bozuluyorlar.

ne güzel başka bir şehirdesin
her zaman mesefali ol bak yüz bulamadılar gelmediler diyosun hep böyle devam et ama
eşinle konu açlınca diğer arkadaşların dediği gibi konuma
yada
işde şöyle yaptılar böyle yaptılar diye sitemde de buklunma
ben bu konuda hep eşime sitem ederidsm bak annen bunu yaptı bak annen şöyle dedi düğümde düğün öncesi çok üzüldüm felan derdim ama artık hiç bişi demiyor moralim bzulsada üzülsede demiyorum çünkü çözüm yok
anasını ablasını tutuyordu şimdi kendi anlıyor soruyor ama iş işden geçdi
konuşma bırak kendi kndine konuşsun dursun
bak bebeğinde var
bende kızımı doğurunca kendimi üzmüyorum takmıyorum sende takma

ayyyyyyy bi an sanki benim hayatim anlatiliyor sandimmm.amannn canim amann eger esini seviyorsan sakin benim yaptigim hatayi yapma,anasina o mutlulugu yasatma.Elinden geldigince yaptiklarini gormezlikten gel, dedigin gibi is aileleri olunca aslan oluyorlar.Bana da neler ettiler neler yaptilar ama esim hepsini unutmustu,bana dedigi ne takıyorsun normaldir.Bosver canim vurdum duymaz ol,yoksa kaynanan bekarken yapamadigini simdi yapar valla.Bizimkiler kinalarini yakti, sizinkiler yakmasin.

arkadaşlara katılıyorum eşine ailesini kötülemekten vazgeç öncelikle onlarla da her zaman mesafeli ol şimdiki gibi takmamaya çalış eşin zaten onları kötülemediğin sürece üstüne varmayacaktır oraya gelip kalmak isyterlerse de kabul etme tavrını koy

kabul etme tavrını koy demıssınde arkadasım ben esıme kesınlıkle gelıp kalmalarını ıstemıyorum uzun sure dedıgımde esım bana gelırler ıstedıklerı kadar kalırlar ben onlara kalmayın dıyemem dyor ben nasl tavrımı koyaymkı ıste anca surat asablırm burda kaldıklarında ama o kaynanamın umrunda olmaz surat asmam daha beter yayılır evıme sahıplenır evımı,ıste aca esmle kavga edıp bırbırımızı yerız ama bu bu sefer ben suclu olurum yıne esımın gozunde.aman allahm ne zor ıslermıs bunlar yaaa ooofff

eşine onun ailesinden nefret ettiğini hissettirmişsin....biraz politik olmayı dene sevmeyebilirsin ama ailesi hakkında olumsuz bir yorum yapmalmaz:
sen takmayınca eşin de zamanla anyayı konyayı anlaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…