Eşim,ailesi ve ben!

terapıst esıme yaramzkı be canım esım acıkca soyluyor ne yaparlarsa yapsın onlar benım aılem ıstedıklerını yapsınlar ben cevap vermem saygısızlık yapmam ataya dıyor yanı aramızda kulturel farkta var.

Boşandıktan sonra annm ile ilgili danışmak üzere psikolğa gittik, esli eşim, ben ve kardeşim. Psikolog üçümüze de antidepresan verdi. Eşim sakinleştikçe farklı düşünmeye başladı, daha farklı yönden baktı olaylara ve boşanmadan önce ben ona evlilik terapistine gideli dediğimde kabul etmemek için abuk subuk bahaneler uydurmuştu. Faydasını görünce ilaçların, neden seni dinlemedim, şimdi boşanmamış olurduk dedi. Bu arada ben boşandıktan bir ay sonra annem öğrendi. Aile desteği yokdu yanımda.

kadın o kadar rahatkı 6 ay kalmak ıcın davet etmemı beklemz gelır yerlesır dırek her ısımede karısır.onlarda adet oyleymıs,bızde oyle adet yok kardesım kusura bakmasın,esımle her konusmada yok onun gelını soyle yapmıs boyle yapmıs anlatıyormus ve bırde esım dıyor evımıze karısmıyor etmıyor muhtemelen o aklına sokuyor bak ben karısmıyorum etmıyorum dıye .

ben oynayamıyorum rol yapamıyorum kadının suratında meymenet yok ınanın daha ılk tanısmaya geldıklerınde kardeslerım bıle dedı bu kadının suratında meymenet yok dıye.daha 50 yasınnda hanfendı butun gun gezer tv ızler evını sey goturur umrunda olmaz ustelık dusunun esımın kendı parasıyla aldıgı arabayı bıle esım alamıyor esım dıyorkı mıllet der bak babası oldu arabayı aldı dıye dıyor ama kadın arabayla ordan oraya kendınız gezdıttırırken benım cocugum mınıbuslerle hastaneye gıdıyor esıme bunu soyleyınce arabayla bozdun ne fesatsın dıyorlmaz:

Diecek, sen ne söylersen söyle her zaman haksız olacaksın. Annesi hiç kötülük düşünmez, sen yanlış anlarsın, sana da annesinden gözükmüşlerdir, cahil kadındır bilerek ypmaz, büyüktür kalp kırmamak lazım vb bir sürü bahane sunacak sana.... Sabredeceksin. Eşine şikayet etme, sakın annesini kötüleme, erkekler gerçekleri gördüğünde çok geç oluyor ve biz yıprandığımızla kalıyoruz.

üzüldüm canım iş eşinde bitiyor benımde çok sorunlarım oldu ama eşim bazı şeylerın farkına vardı ve duzledık.derler ya koca kocatır aynen oyle umarım sorunların hallolur

ınadına işle olacak sey değil..
sızı benımseyemeyen ınsanlara kendınızıde parçalasanız anlatamazınız..

eşinizin tavrı korumacılıktan öte
Allah yardımcınız olsun canım..

birçok bayan aynı şeyi söylemiş.madem eşin ailesine aşırı düşkün sende onlar hakkında hiç konuşma.şikayet etme hatta hayatında hiç yoklarmış gibi davran
çünkü sen ne dersen de boş eşin hep seni hatalı bulucak
ama kaynananın 6 ay evinde kalmasınada müsaade etme canım bu süre çok uzun ve sevmediğin biriyle bu kadar zaman aynı evde kalırsan mutlaka sorunlar çıkacaktır

esımın gerceklerı gormesı ıcın ne yapabılırım? edanaz cok haklısın aynı sozlerı soyluyor tabı bırde yaslı kadın ne ugrasıyormus hıcmı vıcdanım yokmus ben senın aılene oylemı davranıyorum falan fılan ıyıde benım aılem senı el ustunde tutuyor pohpohluyor dedıgımde onlar kotude olsa ben yıne aynı davranırdım dıyor.

Allahım ya sinir oluyorum şu kaynanalara ne bunların derdi yaaa ne bu sanki onlar hiç gelin olmamışlar ayrıca hem birşeye yardım etmemişler hemde eşin onları mı koruyo cıkcık ya ben sinir oluyorum işte bu duruma lmaz:

ben zaten onlardan bahsetmıyorumkı arkadaslar ama esım sankı ınat yaparcasına davranıyor bana anlatabılıyor muyum?daha oncede soyledıgım seyler ıste yok annecım demeler kı normalde oyle konusmaz yok boyna kamera acıp cocugu gostermeler...kardesıyle annesını bı gorsenız yagla balla adamı bı yaglıyolar adam zaten aslan burcu pohpohlanınca yagları erıyor.allah kahretsınkı ben yapamıyorum ıste boyle kızgınken alttan alıp gonlunu yapamıyorum onu pohpohlayamıyorum.

zamana bırak canım inan zamanla erkekler çok şeyin farkına varıyolar ama fazlada beklentiye girme
sonuçta ne kadar hatalıda olsalar eşin bunu anlasada kopamaz onlardan
en iyisi sen düşünme hiç onları mesafeli bir ilişki kur yeter.sen sürekli onları kötülemezsen onlara saygılı davranırsan eşin daha çabuk eğriyi doğruyu görecektir

Bu nerenin adetiymiş öyle?! 6 ay gidip gelinin evinde yaşamak.Tövbe tövbe!..Gelin köle,eğlendirici başı herhalde.:sinifsinif:
Dünya tatlısı olsa ki öyle kayınvalide azdır,kimse kimse ile yaşayamaz bu kadar basit.Eşiniz ailesine gösterdiği değeri size de göstermeli.Araba ile ilgili yorumunuz için size fesat demesi ,eşinizin nasıl bir handikap içinde olduğunun kanıtı.

yanlıs aktarmıs olmayayım zaten esım banada deger verıyor her konuda sadece ısın ıcıne aılesı gırınce tamamen degısıyor,onun dısında sorun yok cok sukur.

cunku onlar ben annenim seni ben dogurdum.biz buyuyuz sizin bizle ilgilenmeniz,sormaniz lazim vs. vs diyordur.hattaaa onun ailesi kotu olsa bile sen iyi ol oglum, anne sonucta bile diyebilirler:))sen stratejik olacaksin kafana takmakla olmaz.planli ve sinsi davranacaksin.bizimkiler nerdeyse hergun bizdeydi ve biseylerimizi isterlerdi.resmen kovarsin yuzsuz yuzsuz gelirler yine yapacaklarini yaparlardi onlarin evi ya:))
yapman gereken oynamakkkk..onlarin sikayet hakkini elinden almak.sen yuzlerine gulmedikce esin duzelmez.esinin ve milletin yaninda gostermelik davran.olay bu.
hak edene hak ettigi gibii

ooooooooofffffffffffffffff oooooooooooffffffffffff oysa ne hayallerım vardı kaynanamla anne kız gıbı olacaktım guya hayallerımı yıktılar,araba konusunu es gectınız arkadaslar sızce bu hangı vıcdana sıgar benım mınıcık yavrum mınıbuslerde hastaneye gıderken onun esımın arabasıyla ordan oraya gezmesı.anlatsam daha neler var ama allaha havale dıyorum o kadınıda kaynımıda.

İşte konu ailesi olunca sizi 'fesatlıkla'' bile suçlayabiliyor.Aradaki dengeyi sağlayacak olan eşiniz.Siz bu insanların yüzüne iki gülücük atsanız ,evinize yerleşebilirler hatta.
Mesafeli olun.Eşinize onları şikayet etmeyin.Eğriyi doğruyu görmesi için güzellikle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…