- Konu Sahibi oaydiner22
-
biz byramda memlekete gittik. annemde gelirken memelektten 3-5 kg birşeyler istedi araba nasıl olsa boş gidecekti bende olur dedim.kayınvalidenin ve eşinin tam olarak yaptıkları şeyler ne ?
yani, annen hangi davranışlarına öyle dedi.
ailem arkamda çok şükür. ama eşimi hep kardeşimle bir tuttular annemlerin 2 damadı daha var onlara hep daha resmiydiler. bu memleketlimiz de olunca daha bir sıcak samimi idiler. eşim çok yemek seçer. o yüzden annem eşime hep özel onun sevdiği yemekleri yapar. geldimi yeni gelin gibi ayağına dönerdi. bu sebeplerle eşim tepki verdiği için çok zorlarına gitti. çok kırıldılar. Annem bu kırgınlıktan sonra evine gittiğimizde hala eşimi düşünüyordu. bana işaret edip kalk eşin açtır karnını doyur falan diye. ama eşim annemlere karşı suratını asıp kapı çarpıyor.ailen arkanda olduğunu göstermiyormu eşine ve ailesine karşı
biz byramda memlekete gittik. annemde gelirken memelektten 3-5 kg birşeyler istedi araba nasıl olsa boş gidecekti bende olur dedim.
kayınvalidem "biz alışık değiliz böyle getir götür işlerine benim oğlumda alışık değil. biz geze geze gider geliriz. keyfimize göre hareket ederiz. sende kocan öyle seviyorsa onun peşinden gideceksin.bu saatten sonra boşansan ailenin yanında rahat edemezsin." dedi. bende artık biz bir aile olduk araba zaten boş gidiyor onlarda benim annem babam. elbetteki getiririmde götürütümde dedim. kayınvalidem "hayır olmaz annenlere söyle bizden birdaha asla birşey getirip götürmemizi istemesinler biz keyfimizle hareket ederiz. olmaz. sende buna uymak zorundasın" dedi. ailem müthiş kırgın.
ailem arkamda çok şükür. ama eşimi hep kardeşimle bir tuttular annemlerin 2 damadı daha var onlara hep daha resmiydiler. bu memleketlimiz de olunca daha bir sıcak samimi idiler. eşim çok yemek seçer. o yüzden annem eşime hep özel onun sevdiği yemekleri yapar. geldimi yeni gelin gibi ayağına dönerdi. bu sebeplerle eşim tepki verdiği için çok zorlarına gitti. çok kırıldılar. Annem bu kırgınlıktan sonra evine gittiğimizde hala eşimi düşünüyordu. bana işaret edip kalk eşin açtır karnını doyur falan diye. ama eşim annemlere karşı suratını asıp kapı çarpıyor.
ailemin arkamda olduğunu biliyorlar aslında biraz da bunu sindiremiyorlar. herşey kendi istedikleri gibi olsun diye çabalıyorlar. bu yüzde boşanırsan iyi olmaza getirmeye çalışıyor lafıo zaman kaynanana ailemin evinde her zaman rahat edeceğini ve ailenin arkanda olduğunu belirteceksin
evet eşim aileme karşı brkaç defa daha böyle surat astı. arabasına bindilerse (ki bu arada araba bana ait benim parayla alındı ve borçlarını ben ödedim benim üstüme) yumuşak yüz göstermedi, surat yaptı. eşimden birşey istemek zorunda kaldılarsa utana çekine istedi ailem, eşim de isteklerini yerine getirdiği zaman suratlarına çarpar gibi koydu önlerine.hep üste çıktı kırıcı davrandı.Sizin alacagınıza, edeceginize, ne götürüp ne götürmeyeceginize
kayınvalideniz karar veriyor,
ve eşiniz de buna uyuyorsa,
kusura bakmayın,
eşiniz sizin ailenizi kendi annesi babası gibi görmüyor.
Siz görmeyin mümkünse!
birkaç gündür umursamaz davranıyordum eşime dün akşam biraz rahatsızlandım. üzüldü geldi yanıma sarıldı öptü bişey söylemedi ama sanki özür dilergibiydi. eşim aileme gitmeme hiç bir zaman laf etmez hatta çoğu zaman ben istemesem bile kendisi bırakır kal annenlerle diye. ama bu durumu ailesine sürekli anasının evinde kalıyor eviyle ilgilenmiyor gibi yansıtmışlar (ki büyük ihtimalle bunu söyleyen görümcem) . eşimle aramızda bu konuda bir sıkıntı yok aslında.Aile konusunda hep derim.Eşim ne gitmeme ne onlara aldıklarıma karışabilir diye...
Sen eşine kırıldığını göster.Annenin üzüldüğünü,eşini sevdiğini anlat.O da anlar inşallah hatasını...
kayınvalidem uşakta oturuyor hala da uşakta. annemler isteyince duydu, sonuçta gizlenip saklanacak bişey değil. ondan sonrada sanki oğlu sırtında taşıyacak gibi müdahale etti. ama lafları bana söyledi yani o lafları söylerken yanımızda eşim yoktu. bende söylemedim eşime. çünkü biliyorum ki annesinin üstüne toz kondurmayacak, ne derse desin annesini savunacak bana.Kayınvalideniz Uşak ta oturuyor ama sizinle Konyaya mı geldide bu istenilenlerden haberdar anlamadım.
kayınvalideniz uşak ta oturuyor ama sizinle konyaya mı geldide bu istenilenlerden haberdar anlamadım.
kayınvalidem uşakta oturuyor. biz bayramda ona gittik. annemlerde uşaklı ama konyada oturuyor. haliyle biz gidince uşaktan birşeyler getirmemizi istediler. kayınvalide de bunu duyunca burnumuzdan getirdi.evet onu bende anlamadım..kayınvalidende mi konyada yaşıyor..sizinle uşağa geliyor arabayla..
Eğer öyleyse siz uşakta kime gidiyorsunuz bayramda...
Kayınvalidenler uşakta oturuyorsa..siz karı koca kendi arabanızla gittiyseniz kayınvaliden niye karışıyor..
Ben burayı hala anlamadım ya
kayınvalidem uşakta oturuyor hala da uşakta. annemler isteyince duydu, sonuçta gizlenip saklanacak bişey değil. ondan sonrada sanki oğlu sırtında taşıyacak gibi müdahale etti. ama lafları bana söyledi yani o lafları söylerken yanımızda eşim yoktu. bende söylemedim eşime. çünkü biliyorum ki annesinin üstüne toz kondurmayacak, ne derse desin annesini savunacak bana.
eşim yine götürdü. ama annemi de kıran esas kayınvalide ben telefonda annemle kardeşimle alakalı (konuyla alakasız) bir mesele için konuşuyordum. elimden telefonu aldı ve anneme de bir sürü laf söyledi.Kayınvalideniz eşiniz yokken müdehale etti ama eşinizi siz ikna edemediniz mi annenizin 5 kilo birşeyini Konya ya götürmeye.
Araba benim arabam dediğinize göre keşke eşiniz hayır desede istedikleri şeyi alınacak yerden siz alıp arabaya koysaydınız.Bu kadar basit birşey için en azından ailenizi kırmasaydınız.
akşam eşimle konuşup durumu düzeltmeye çalışacağım. dua edin nolur...
kayınvalidem uşakta oturuyor hala da uşakta. annemler isteyince duydu, sonuçta gizlenip saklanacak bişey değil. ondan sonrada sanki oğlu sırtında taşıyacak gibi müdahale etti. ama lafları bana söyledi yani o lafları söylerken yanımızda eşim yoktu. bende söylemedim eşime. çünkü biliyorum ki annesinin üstüne toz kondurmayacak, ne derse desin annesini savunacak bana.
akşam eşimle konuşup durumu düzeltmeye çalışacağım. dua edin nolur...
eşime bugün açık açık anlatıp konuşacağım.kayın valideniz ne söylemişse size söylemiş kocanız duymadığına göre olaydan haberide yok sanırım. siz eşinize küssenizde neden küstüğünüzü bilmiyor. eşinize annesinin size yaptıklarını ve ne hissettiğinizi açık açık anlatın. hala ailesini savunmaya geçiyosa sizde ona göre davranırsınız.
aynen öyle kırgınlıklar olmasın istiyorum. çünkü bizde etkileniyoruz bu durumdan.eşinizle olmamış ki sorun. sorun kayınvalidenizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?