• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesi yüzünden bana küstü

8 sene anlaşarak falan evlenmemişsin. Olanı söyleyeyim karakteri hep böyle huysuzdu ve seviyorum, evlenince düzelir bahaneleriyle sineye çektin. Sonra evlenince de sen ses çıkarmadıkça iyice ezdi de ezdi.
Bi sorun olduğunda hep patlardı ama evlenene kadar hep benden yana idi bu yaptıgımla bizi haksız bir yere sürüklemem nedeniyle kızdığını söyledi hep alttan alan benim böyle ilerledi

Eşimide alıp eve geldi bu konu kocamın onu bizim eve alması bu konuyu kendi babama şikayet etti kayınpederim

Misafiri alıp gelen eşiniz , kendi oğlunu sizin babanıza şikayet eden kayınpederiniz ; tüm bu saçmalıklara sessiz kalıp sonrasında size küsen de eşiniz olmuş.

Demedi mi babanız , " hayır olsun dünür , sen ne demek istiyorsun ? " .

Eşinizin temel sorunu nedir ? Doktor bey bekar , olağanüstü yakışıklı , 1.90 boylarında , varlıklı biri mi ? Eşiniz : " Ya hakikaten , ben bu adonis gibi herifi eve götürüp hanımın gözüne niye soktum " diye mi dertlendi ?

Aynı sömürülen devletler gibisiniz. İçişlerinize herkes karışıyor. Özgür değilsiniz. Eşin yanlış yaptıysa bundan babana ne? Babasına tuhaf gelse bile kendisine söylemeli. Kocaman adam evlenmiş hala çocuk gibi. Yaptığının arkasında dursun o halde madem bu bekar doktora bu kadar değer verip evine davet etmiş..

Misafiri alıp gelen eşiniz , kendi oğlunu sizin babanıza şikayet eden kayınpederiniz ; tüm bu saçmalıklara sessiz kalıp sonrasında size küsen de eşiniz olmuş.

Demedi mi babanız , " hayır olsun dünür , sen ne demek istiyorsun ? " .

Eşinizin temel sorunu nedir ? Doktor bey bekar , olağanüstü yakışıklı , 1.90 boylarında , varlıklı biri mi ? Eşiniz : " Ya hakikaten , ben bu adonis gibi herifi eve götürüp hanımın gözüne niye soktum " diye mi dertlendi ?
Olay o değil kayınpederimin herşeye karışması eşimin doktorla sorunu yok kayınpederim evime gelene onun elini öpmeme konuşmama dertlenen biri eşimde onunla konuşmayarak bizi haksız konuma getirmeme dertli. onu taşıyamadığımı düşünüyor

Aynı sömürülen devletler gibisiniz. İçişlerinize herkes karışıyor. Özgür değilsiniz. Eşin yanlış yaptıysa bundan babana ne? Babasına tuhaf gelse bile kendisine söylemeli. Kocaman adam evlenmiş hala çocuk gibi. Yaptığının arkasında dursun o halde madem bu bekar doktora bu kadar değer verip evine davet etmiş..
Aslına bakarsanız şuan konu doktor değil. Ama haklısınız eşimi çocuk gibi görüyor babası patavatsızca hareketlerde bulunuyor onlar her şeyde haklı ben ise kötü sinsi biriymişim gibi davranılıyor arada mesafe olsada kendilerinde halka görüyorlar karışmayı

Olay o değil kayınpederimin herşeye karışması eşimin doktorla sorunu yok kayınpederim evime gelene onun elini öpmeme konuşmama dertlenen biri eşimde onunla konuşmayarak bizi haksız konuma getirmeme dertli. onu taşıyamadığımı düşünüyor

Kayınpeder babanızı aradığında; babanız tepkisini göstermedi mi ?

Siz 29 yaşında gözüküyorsunuz. Eşiniz kaç yaşında ?

Aslına bakarsanız şuan konu doktor değil. Ama haklısınız eşimi çocuk gibi görüyor babası patavatsızca hareketlerde bulunuyor onlar her şeyde haklı ben ise kötü sinsi biriymişim gibi davranılıyor arada mesafe olsada kendilerinde halka görüyorlar karışmayı
Anlıyorum tek konu bu değil zaten. Ne garip gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz. Ne o el öpme meselesi. Öpmek zorunda değilsin kimsenin elini.

Aynı yaşıtız üç ay büyük benden bankam birdaha görüşmem dedi zihniyet bozuk dedi beni arayıp anlattı meseleyi arana mes
Kayınpeder babanızı aradığında; babanız tepkisini göstermedi mi ?

Siz 29 yaşında gözüküyorsunuz. Eşiniz kaç yaşında ?
Aynı yaşıtız babam görüşmeme kararı aldı ondan sonra aslında doktor meselesi geçtiği zaman ben ailemle onları yemeğe alacaktım gelmediler bahane uydurup

Kusura bakmayın anlatamıyorsam dertleşmeye ihtiyaç duydum kendimi yiyip duruyorum telefon bile kasıyor doğru düzgün anlatamıyorsam kusura bakmayın

Eşim büfe işletiyor. Kayınpederimde ona yardımcı oluyor dükkanda olduğu için kayınpederimi yolluyor unuttuğu gözlük için güneş gözlüğü ile çıktı diğer gözlükte evde kalmıştı. Ky geldiğinde eşim beni arar durumdaydı sessize aldım eşime çıkmadığımı söylemiş oda beni aramış bunu söyleyince ben duraksadım araba çalışır vaziyette olduğu için gidecek sandım tamam baba sağol diyip girdim nasılsın falan diyip elini öpmediğim için suçlu oldum.
Gerçekten ger gördüğünüzde elini mi öpüyor musunuz?Kapıya gelmiş sizi aramak yerine oğlunu arıyor birde bu adamın elini mi öpeceksiniz?Bu tiplerle nasıl ömür geçer bilmiyorum özür dilediğine göre boşanacağını sanmıyorum

Özür dilemesi kesin. Suçunuz yok. Kayınbaba "baba" muamelesi görmek istiyorsa "baba" gibi davransın. Ayrıca ne yani kendi babamızın elini bile bayramdan bayrama öpüyoruz ne münasebet her gördüğümüzde mic mic tövbe. Neyse. Eşiniz küserek tepki veriyorsa hodri meydan. Özür dilemeyi kesin. Olgun kişi bir özürle gerekeni konuşup konuyu kapatır. Eğer konuşmanıza rağmen uzatıyorsa artık size bir şey yapmak düşmez. Normal hayat akışınıza devam edin. Hele bir de senin kariligina diye igrenc iğrenç konuşmuş pis herif. Gelip sizinle konuşana kadar rutin hayatınızı devam ettirin. Ama bir farkla ona yemek yapmayın ya da sevmediği yemekleri yapın. Çamaşırını yıkamayın onun kişisel hiçbir işini yapmayın. Konuşmayın duymayın. Kocaman insanların günlerce küsmesini bunu uzatıp durmasını normal göremeyeceğim. Küsmeye devam eder uzatırsa da hazır çocuk yokken bosayin gitsin. Böylesiyle zaten ömür geçmez. Bdv küsen kocadan çeken kadın serzenişi dolu. İlk zamanlardan önü alındı alındı yoksa yaş

Bak mevzuyu anlamamışlar.
Ama ben çok iyi anladım.
Neden biliyor musun?
Aynısının belki daha beteri benim başımda var da ondan. :D

Kaynanaya ihtiyacım yok çok şükür benim kp o isi de yapiyor senelerdir.
2 seneden fazladır konuşmuyorum kafam rahat etti.
Merak etme herkes alışıyor bir süre sonra.

El opmek, boyun bukmek zorunda falan degilsin. Normal insan gibi, tesekkur edip iceri girmissin. Cocuk gibi sikayet etmeler, sen nasil karisin demeler. Konusmazsa konusmasin, konusmasinda hayir olacagini sanmiyorum boyle birinin. Niye ozur diliyorsun, ben olsam dilemem. El ayak opmek zorunda degilim, tesekku ettim konustum, cocuk gibi koca insanlari avutacak degilim der gecerim.

Farkli konulardaki şeyleri birleştiriyorum da bazi aileler ciddi ciddi kendini kral, kraliçe saniyor "gelin alinca!" Oğullari da oyle davranmanizi istiyor. 🙄
Herşeye saygisizlik saygisizlik.
1-2 gun once başka konuda da okudum kadin evden cikarken kv kpin elini öpmeden cikmiş evden saygisizlikmis, geri donup öpmüş, bu konuya bakiyorum kpe gozluk verirken konuşmamişsiniz ne buyuk saygisizlikmış 😮 bunun için özür diliyorsunhz filan...

Hiç icinizden demiyor musunuz bunlara "siz kimsiniz bu kadar?" 🙄
Solbillurgiller

Back
X