- 5 Ekim 2017
- 124
- 41
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sedasedacan11
-
İyiymiş cidden bu bide bunu deniyimbi gün annemlerde, bir gün annelerde kalalım. eve gerek yok deyin. belki dank eder
Kavga etmek istemiyorum askerden yeni geldi en ufak şeyde sinirleniyor ama böyle küçük bir şey içinde boşanma söz konusu olmamalı bnce sizce ne yapıyım
Yok bugün adam gbi konuştum sabah ise gttiginde yok bn kalcam diyo kaynanam çok iyi ama çok yüz veriyo oğullarına kaynimda böyle orda kalma hastaları bıktım gtmicem ne olcaksa olur
Yok bugün adam gbi konuştum sabah ise gttiginde yok bn kalcam diyo kaynanam çok iyi ama çok yüz veriyo oğullarına kaynimda böyle orda kalma hastaları bıktım gtmicem ne olcaksa olur
Aynen haklısınız en çok sizin yöntemi uygulucamkalsın o biraz
eve gelip üstünü değiştirecek nasılsa
siz de o eve geldiğinde evde olacaksanız mutlu mesut huzurlu elinde kahve kendi halinde takılın
sen mi geldin hoş geldin deyin geçin devam edin hayatınıza
iki üç günden sonra ana evi de batar
bir de neden orada kalınacak
yani gitsin otursun yensin içsin geri gelsin
uzak mı
İp bağla ayağına, gitmeye kalktığında çekiştirirsin sana geri döner.
Adamın karakteri belli; anasının kuzusu. Boşanmak yerine Ömrün boyunca uğraşmak istiyorsun belli. Geçmiş olsun.
Aynen en ufak şeyde bosan kolaymi öyle aileler akraba eşim iyi birisi böyle yapınca bni deli ediyo bi ton beddua ediyorum sonra geldim suan ordayım Allah eşime akıl versin yapcak bişey yok bu sondu zatenSenin psikolojik sorunların mı var
Hemen kadına BOŞAN diyorsun ,sana sadecediyorum.
Bu sebep den dolayı mı boşansın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?