Eşim ailesinde devamlı kalmak istiyor bn gtmek istemeyincede inat ediyor evine alışsın istiyorum ne

Annemde kalmayi düşünmüyorum iyice sogumasin ara babam gilin yanında çalışıyo bırakmak istemiyorum zor oluyo zaten

Kavga etmek istemiyorum askerden yeni geldi en ufak şeyde sinirleniyor ama böyle küçük bir şey içinde boşanma söz konusu olmamalı bnce sizce ne yapıyım

valla pek küçük bişey değil arakadaşım, bunun ucu heryere gider.
bizde şimdiye kadar oldukça uzakta yaşıyoduk annesine gitgel muhabbetimiz olmuyordu, şimdi biraz yaklaştık. bir süre onlarda kalmak zorunda kaldık, eşimin kişiliği fabrika ayarlarına döndü. ev işi yapmamalar, çay koy demeler, annene gittin diye surat asmaya çalışmalar. onun annesi torunu göremiyomuş bilmem ne duygu sömürüsü yapmaya çalışmalar.
önlemini al ve eşini iyi tanı derim. ben bu ortamlara girmediğim için bu yonü tanıyamamışım, şimdi uğraşıyorum. ama asla alttan almıyorum, ben nerde rahatsam oraya gidiyorum, benimde ıhtıyaçlarım var, onun annesinin dileklerini hiç düşünemiycem.

Aakerden yeni geldiyse çok karışma bence, ailesine, özellikle annesine ihtiyaç duyuyor demek şu sıralar. Biraz onun isteklerine ayak uydur. Annesinde kalmak istiyorsa şu sivil hayata alışma süresinde yanında ol. Ama gitmeyi gerçekten istemiyorsan tatlı bir dille izah et, ya da bahaneler bul

Yok bugün adam gbi konuştum sabah ise gttiginde yok bn kalcam diyo kaynanam çok iyi ama çok yüz veriyo oğullarına kaynimda böyle orda kalma hastaları bıktım gtmicem ne olcaksa olur

kalsın o biraz

eve gelip üstünü değiştirecek nasılsa

siz de o eve geldiğinde evde olacaksanız mutlu mesut huzurlu elinde kahve kendi halinde takılın

sen mi geldin hoş geldin deyin geçin devam edin hayatınıza

iki üç günden sonra ana evi de batar

bir de neden orada kalınacak

yani gitsin otursun yensin içsin geri gelsin

uzak mı

Öf Allah'im kendinize bağlamaya çalışmayın n'olur şu düşünme yetisini kullanamayan ana kuzularini.
Salın ipini gitsin, gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
Ailene seni gondermeyecegim diyorsa siz o evde köle değilsiniz. Kalk dediğinde kalkıp otur dediğinde oturmayacaksiniz.

Düşünüyorum esim sürekli anasına gitse beni de sen de git orada kalalım diye azarlasa, gitmiyorum derim. Kendi evimde yatıp kendi evimde kalkacagim.

Sen de gelirsen ekime kadar, gelmezsen. ......... kadar ahfjanxband

Aynen haklısınız en çok sizin yöntemi uygulucam

Geldim annesi gile napıyım pislik huzurmu bozcam annesi ve babası gille konuscam söylesinler bebelerine böyle huzurumuz olmuyo bi yerden patlak vercez artık yoksa

Ne zannediyor kendini,gitme tabiki yok sabah gidelim akşam döneriz falan hiç uğraşma öylede vazgeçmez, GİTME.Gidilmesi gereken zamanda gidersen.

Benimki de eğer evdeyse her gün orada. Ben bazen gidiyorum bazen gitmiyorum. orada olması şöylemantıklı. evde her gün yemek yapmıyorum, o günlük yemek istiyor, annesi de her gün yapıyor. bir de karşılıklı binalar kadar yakınken neden evde tüm gün boş boş otursun. Bana dokunmadıkça hiç sıkıntı yok. Dün akşam gitmeyecektim ama balık varmış koşa koşa gittim :) Bu akşam gitmeyeceğim mesela

Siz neden gidiyorsunuz ki ? Kal evinde eşin nereye gidiyorsa gitsin dönüp dolaşacağı yer zaten gene sizin yanınız olacak . Ne zamana kadar böyle çekeceksiniz .

İp bağla ayağına, gitmeye kalktığında çekiştirirsin sana geri döner.

Adamın karakteri belli; anasının kuzusu. Boşanmak yerine Ömrün boyunca uğraşmak istiyorsun belli. Geçmiş olsun.

Senin psikolojik sorunların mı var
Hemen kadına BOŞAN diyorsun ,sana sadece diyorum.
Bu sebep den dolayı mı boşansın ?

Senin psikolojik sorunların mı var
Hemen kadına BOŞAN diyorsun ,sana sadece diyorum.
Bu sebep den dolayı mı boşansın ?
Aynen en ufak şeyde bosan kolaymi öyle aileler akraba eşim iyi birisi böyle yapınca bni deli ediyo bi ton beddua ediyorum sonra geldim suan ordayım Allah eşime akıl versin yapcak bişey yok bu sondu zaten

Kavga etmekten korkma , hunharca kavga et :) haftada en fazla bir kere git ve kalma ..kalmakta ısrar ederse ,tamam o zaman ben gidiyorum ,sen yarın dönersin ,hepinizi öpüyorum, de ,hızla arkanı dön ve çık ..evden giderken de gelmiyorum ,de ve ısrar ederse mantıklı bir açıklama yaptıktan sonra daha cevap verme ..sus ,konuşsun konuşsun, yoruldu mu o da susar :) böyle böyle alışacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…