eşim ailesine benden çok değer veriyo ve beni incitiyor

dikkat edersen, genelde kvlerin kusuru konuşulmaz, onlar hesap vermez.Toplulukda sivri laf etmezler.Hep tekken dolduruş yaparlar.İğneyle oyarlar, farkedemezsin.Sonra bi bakarsın kocaman boşluk olmuş arada, karı koca arasıanda, eltiler arasında, erkek kardeşler arasıanda..
Eerkek kardeş ve eltilerin geçinmesi kvlerin işine gelmez.Sonra kafa kafaya verip konuşurlarsa, kvlerin açığı ortaya çıkar.En güzeli iki erkek kardeşi karıları üzerinden kavga ettirmektir.Erkek kardeşler ne olursa olsun barışırlar ama karılar araya girerse barışamazlar.Zira eşler de olaya dahil olmuştur.

v.s.v.s.v.s.v.s
Ayyy korku filmi gibi ya. Bu nedir Allah aşkına? Çözümü var mı peki? Bence elti mantıklı doldurusa gelmeyecek bir tipse onunla oturup konusulmali. Koca ile ara bozulmamali ama alttan alttan kv korkutulmali göz dağı verilmeli bence. Çok iyi kvler vardır muhakkak ama yuvanin huzuru için yapılması gereken yapilmali

Ayyy korku filmi gibi ya. Bu nedir Allah aşkına? Çözümü var mı peki? Bence elti mantıklı doldurusa gelmeyecek bir tipse onunla oturup konusulmali. Koca ile ara bozulmamali ama alttan alttan kv korkutulmali göz dağı verilmeli bence. Çok iyi kvler vardır muhakkak ama yuvanin huzuru için yapılması gereken yapilmali

aynen valla...

mrb arkadaşlar; bir buçuk yıllık evliyim ve altı aylık bebeğim var. eşimle mutlu bir evliliğimiz var sanıyorum ta ki ailesi ile en ufak bir sorun ya da sorun bile sayılmayacak bişey yaşayana kadar.eşimin ailesi bana karşı biraz soğuk ben yaklaşmaya çalışsam da onlar fazla yaklaşmıyo üstüne bi de sen soğuksun sen konuşmuyosun gibi seyler söyleyip suçbastır yapıyorlar.bunu eşim de söylüyo bazen ama görüyo da ben onlarla daha çok ilgilenirim kız kardeşiyle o kadar ilgilendiğim hediyeler aldığım halde hiç yaklaşmıyo bana. her gün abisini arar beni hiç aramaz sormaz çoğu zaman selam bile söylemez yeğenini de hep abisinden sorar nasıl diye benimle hiç muhatap olmuyo sanki çocuğun annesi değil bakıcısıyım.eşim akşamları kız kardeşiyle konuşurken ister istemez canım sıkılıyo bazen diyorum kardeşi konuşsun.ama benimle iç muhatap olmaması can sıkıcı oluyo elimde değil.eltimde çok yakın oturuyo kayınvalideme o da aynı şekilde davranıyo bana hatta daha kötü benim böyle şeylere canımın sıkılması onun çok hoşuna gider.en sonun da dayanamadım eşimle paylaşmak istedim içimde daha fazla büyümeden çok sert bir tepki ile karşılaştım hiç beklemediğim.ailen bana soğuk davranırsa ben de artık çabalamyacağım ben de onlara öyle davranıcam sonra beni suçlamayın dedim.ilk sözü bende senin ailene soğuk davranırım oldu benim ailemin bi suçu yok ki.bana karşı düşmanca bi tavır aldı.demek ki seni samimi bulmuyorlar sen onları kıskanıyosun anneme saygısızlık ediyosun gibi ağır laflar etti.söylediğime pişman oldum.nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyo.o kadar incindim ki anlatamam.daha önce de çok ufak tefek böyle tartışmalarımız oldu ama bu sefer tavrı çok çirkindi.eltim hakkında bana çirkin bi şekilde davranıyo dediğimde bile; o benim ailem... falan gibi sert çıkıyo.çok sinirim bozulduğundan oturup ağladım hiç umrunda bile değil. nasıl davranacağımı bilemedim.ayrılma ihtimali geliyo aklıma ama 6 aylık bebeğim var benim :KK43:((
Bende bu sebepten bosanıyorum ama senin bebeğin varmış bol bol dua et sabret yyani bu KV ve görumceklerden nefret ediyorum oğlunuz çok kıymetliyse aslında turşusunu kurun bizim başımıza bela etmeyin :@

Bende bu sebepten bosanıyorum ama senin bebeğin varmış bol bol dua et sabret yyani bu KV ve görumceklerden nefret ediyorum oğlunuz çok kıymetliyse aslında turşusunu kurun bizim başımıza bela etmeyin :mad:
boşanıyo olmana çok üzüldüm:( peki kaç yıllık evlisin sizin çocuk yok galiba

işin aslı bazı k.v. ler ailede herşeyi kontrol altında tutmak istiyorlar.arkadaşın dediği gibi eltilerin arasının iyi olmasını istemezler.çevrede akrabaların komşuların gelinini övmesinden hoşlanmazlar.gelin bana ayak uydursun huyumdan suyumdan gitsin bi de diğer gelin ona yalakalık yapıyosa hiç güç yetmez... bu işler böyle m
Ben 3 aylık evliyim daha :KK43:
yaaa :( çoook yeni hangi ara bu duruma geldiniz.herşey bitti mi peki umut yok mu

işin aslı bazı k.v. ler ailede herşeyi kontrol altında tutmak istiyorlar.arkadaşın dediği gibi eltilerin arasının iyi olmasını istemezler.çevrede akrabaların komşuların gelinini övmesinden hoşlanmazlar.gelin bana ayak uydursun huyumdan suyumdan gitsin bi de diğer gelin ona yalakalık yapıyosa hiç güç yetmez... bu işler böyle m

yaaa :KK43: çoook yeni hangi ara bu duruma geldiniz.herşey bitti mi peki umut yok mu
İşte iki eltide doldurusa gelmese hiç böyle olmaz ama.

yaaa :KK43: çoook yeni hangi ara bu duruma geldiniz.herşey bitti mi peki umut yok mu
Valla bitti galiba onun için hiç üzülmüyomu acaba çok merak ediyorum nerdeyse 20 gün olacak ama bi kere bile aramadı bende verdim dilekçemi Allah'a havale ediyorum hepsini sıkıntılarım çok konularıma bakarsanız

Bu tür cümleler kurmayı hiç sevmiyorum ama toplumumuzda gerçek anlamda kadına saygı yok. Yok işte. Bence içine kapan ve kendine ait doyurucu bir dünya kur. Kocanda iş yok. Üstelersen seviyesizleşir.

Üzülüyorum böyle konular okuyunca.

Back
X