Herkes ailesine düşkündür, olmalıdır..ama kendi evliliğini olumsuz etkileyecek kadar olmamalı. 2 aylık evliyiz.Eşimin ailesi Sinop'ta biz de Bursa'da yaşıyoruz.Evliliğe biraz problemli biraz kırgın başladım..Maddi manevi pek dahil olmadılar düğünümüze..Evliliğimizi çok istemelerine desteklemelerine rağmen herhangi bir fedakarlıkta bulunmadılar. Kendi şehirlerinde düğün yapmadılar Bursa'da yaptığımıza maddi ve manevi bir katkıları olmadı düğün günü misafir gibi gelip gittiler.. Çok kırıldım kızdım..eşimle çok tartıştık..Altın bilezik olayı da ben kibar davranıp şunu isterim bunu isterim demediğimden tam bir fiyasko oldu..Bu tip şeylere önem vermem sanırdım ama hassas şeylermiş..Yara oldu içime 2 bileziğe evlendim. Ev düzereken taşırken yerleştirirken de hiç yardımları olmadı.Bunlar geçti gitti bir şekilde ama şimdi eşimin onları çok sevmemi ço saymamı beklemesi..Bütün yıl yoğun bir şekilde çalışıp yaz tatilini iple çekip tüm tatilimi orada geçirmemizi beklemesine katlanamıyorum..anne babaymış onlar beklerlermiş.Bizim bir hayatımız var..3-4 hafta kalırız dememle yetinmedi eşim ve ben buna inanamıyorum..Ne kadar kırgın ve kızgın olduğumu bilmesine rağmen benim bunları gözardı edip ailesidir elbette görüşecek diye ılımlı yaklaşmama rağmen tüm tatilde orada kalmalıymışız.Bunu beklerlermiş bizden..bize iğne kadar yardımı dokunmayan ve düğüne gelriken bir iğne getirmeyen eşimin ailesi..ne desiniz bunlara?