eşim ailesine rest çekti diyen var mı

Benim kv uyanık eşime çok iyi davranır.

Sen çek resti.
Eşine karışma.
Ben eşimin ailesinden kimse ile görüşmüyorum ama eşime asla karışmıyorum.

E madem amacını biliyorsunuz, amacına ulaşmasına izin vermeyin. Hiç umurunuzda olmasın. Yapamıyorsanız da umursamamayı başarana kadar umursamıyor gibi yapın. Zamanla başarırsınız. O huzurunuzu kaçırmak için uğraşsın, telefonlarınızı açmasın, siz görüştüğünüzde çok mutluymuşsunuz gibi kahkaha atın. Bırakın duygularınızı manipüle edemediği için o sinir olsun. Sizin üzerinizde gücü (duygularınızı etkileme gücü) olmadığını anlasın, bakalım ne yapacak. Laf sokarsa da gülümseyerek “aa niye öyle diyorsun anne, öyle denir mi hiç” deyip, eğlenmeye devam edin.

benim eşim çeker eminim. Hep söyler çünkü anne baba bile olsa çocuğunun mutluluğunu huzurunu yok yere haksız yere engelliyorsa durduğu yeri bilecek.

benim gorumcem ve kayinvalidem de cok cektirdi. Devamli laf sokmalar, evimize gelen gidene karismalar vs.. En son bir cinnetle tayin isteyip baska sehre tasindik. Tabi onlar tayin doneminde bosanacaksin baskısi yapmaktan geri kalmadilar. Oyle böyle 1 bucuk yildir uzagiz. Senede 2 kez gelip 15 er gun kalir. Biz DE bayramlarda falan gideriz. Ama eskisi gibi laf sokup asagilamak gibi durumlar yasanmiyor artik.

3.5 yıldır kv , kp ve kaynimla konusmuyorum...esim hic bir zaman zorlamadi beni... annesine babasina degil ama kardesine resti cekti... benim esime laf soyleyen bana soylemistir dedi. Kardesini sildi...
Annesinede babasinada haksiz oldugunuzu bilin demisti..... annesiyle babasiyla konusur arar sorar ama biraz resmi....
Ben esime soylerim anne baba atadır gun gelir belki anenle babanla konusurum.. ama kardesinle asla derim...
Kafam rahat

Ben ailesiyle bağ koparsın demiyorum ki, yaptıkları hata için onlara rest çeksin yani beni savunsun istiyorum. Kimsenin de oğluyla evlendi diye bir kıza psikolojik baskı ve aşağılama yapmaya hakkı yok ama.
Eşinizin sizi savunması başka bir şey ailesine rest çekmesi başka bir şey.
Eşinizi ailesiyle karşı karşıya bırakmanız kısa vadede sizi rahatlatsa da uzun vadede size başka sıkıntılar getirir.
Ben olsam kendi işimi kendim görür ve eşimin ailesiyle çözemediğim sorunlarım varsa mesafe koyar, bayramdan bayrama görüşürdüm.
Siz yetişkin birisiniz niye eşinizden 'beni savun, benim için ailene rest çek' vb beklentiler içerisindesiniz.
Bir de bu işlerde sınır en başta çizilir eşiniz tanışma safhasından itibaren bu çizgiyi çizmeli ve korumalıydı.
Annenin yeri ayrıdır eşinki ayrı, hiçbiri diğeri için kırılıp küstürülmemeli.
Not: Hem gelinim hem de kayınvalde adayıyım.

1,5 yildir kv ile konusmuyorum, gorduyumde selam bile vermiyorum. Kocam kizimi alir, annesine gider, yarim saat oturur gelir. Karısmam, annesidir ...

Birşey sorabilir miyim cevaplarsan sevinirim. 1 sene hiç görüşmedim demissin ya eşinin ailesiyle, o zaman nasıl görüşmemeyi basardin, bunun bir formülü var mı. Bende eşimin ailesiyle hiç görüşmek istemiyorum eşim baskı yapıp her ay götürüyor beni ailesinin evine, ben gitmekten gidip laf yemekten bunaldim artık, kendi gitsin beni götürmesin istiyorum. 1 yıl nasıl görüsmedin?

Sahsi fikrim: ilk kendi ailenizden baslayin.. Nasil mi? Anneniz olsun baska akrabaniz olsun, hickimseye evliliğinize müdahale hakki vermeyin. Konusturmayin bile. "Benim kimseyle bir derdim yok, kimse de benimle ugrasmasin" deyin. Kendi aileniz8 ilk susturmaniz lazim. Daha sonrasi esinuzin. Ailesi

Ben kayinvaldemlerle yaşıyorum.ama buna yaşamak denirse.iki çocuğum var ve zorunlu bir durum olmadıkça odamda n çıkmıyorum ve eşim çocuklarım dışında neredeyse kimseyle konusmuyorum.
Bana kalsa bu evden gidip bı daha asla hiçbiri ile görüşmemek hatta bı laf var ne ölüme ne ölüler ine gitmek
Ama eşim tek erkek ve aşırı ailesine düşkün.haa benim onun ailesi ile ilişkisine hiç lafım yok isterse her gün sabah akşam gorussun
Ama eşim benim fikirlerime saygılı değil eğer dediklerimi yaparsam yani hiç asla görüşmemek o zaman bosaniriz ben öyle bı hayat kabul etmem diyor
Bense her şeyi goze almak istiyorum o kadar bıktım.ama ailem arkamda da yanımda da değil ve iki çocuğum var caresizim

Zaten aynı evde oldugunuz için esin sabah akşam görüyordur ailesini dogal olarak. Benim eşim de aşırı aileci. Kendi istediği kadar görüssün ama beni de zorla götürüyor ailesinin evine of

Tayini biz de düşünüyoruz sizde işe yaramış ne güzel

Ben gidelim derdim eşime o gitmezdi, ben de tek gitmezdim tabiki. Belki arada kaldığı için bilmiyorum kendiniz halledin derdi sorunlarınızı arada kalmaktan bıktım, kv bu arada tabi sürekli laf karıştırıyor haber gönderiyor derken sonunda gene ben gittim.

Eşim bensiz ailesine gitmiyordu hala da gitmiyor, benle ailesi sıkıntı yaşayınca beni de götürmüyor. Telefona falan dönüş yapmıyordu zaten kv ki şu an da yapmıyor yani.

Evet annem özellikle beni çok bunaltıyor zaten annem yüzünden hatalar yaptım hep. Sürekli arar mesaj atar kızım kayınvalidene git kızım ara kızım sende kusur bulmasınlar bana laf getirme hep böyle. Cinnet geçirdim bir seferinde düşünün sus artık diye yok gene aynı. Bu sefer yazmaya başlıyor destan gibi kızım eşin üzülür kızım kv n kırılmıştır yani annemdeki kafayı da anlamıyorum, kv ailemi ekarte etmek için küstü bir bahane bularak hiç konuşmuyorlar bizimki hala aman iyilik olsun peşinde.

işte hemen böyle yanlış anlaşılıyor.ssiz doğuruyosunuzda gelin doğurmuyor mu oda sıkıntılı yırtıla yırtıla doğurcak ama kv ler kusura bakmasınlar çocuklarını sanki evden ayrılmamş gibi avutmaya çalışıyolar gelini yok sayıyolar. ben şuna inanırım sen iyiysen herkes iyi. bu demek değillki illa kv ilk önce iyi olcak sonra gelin iyi davrancak değil. ama oğlunu evlendir sonra evlendirmemş gibi yönlendr karış her dk dibimde olsun de. istediğin olunca gülüm ciğerim de istediğin olmayınca suratını as trip at çocuk gibi. gelin aartık bizim oldu ailesi 3. 4. planda artık die düşünerek hareket et. eee sonra gelinden gelinlik bekle.. e bu gelin derdini kime anlatsın kocaısna anlatıcak illaki annesine değil. sonrada kötü olunuyor doldurmuş oğlumu görüyomusun deniyor. halbuki hatayı yapan kendinsn biraz geride dur bi oğlun mutluysa bırak naparsa yapsınlar de sonrada kimsede sorun çıkmasın. ama nerdee öyle kv ler nerdee :) empati yapalım lütfen çünkü bende çok yaşadım yeni evliyim bide.. nişanlyken kvm ile o kadar iyi anlaşırdım ki anlatamam ne güzel diodum nasılda iyi nasılda geliştirmş kendini gezer tozarız diodum ama evlendk öyle olmadı. herşeye karışır gelin temizliğe geldimi ohhh ondan iyisi yok. gelmedi mi surat. bi yere mi gidilcek oğluna der gelinin yanında gelin kimm kii oğlu isteyince gelecek bi köle öyle düşünülür misafir gelcek oğlu aranır geliini ara gelirse gelsin.. ya neler var neler ablacımm. he iyi olan kvye karsı kötü olan gelinlerde var ama bu durumlarda gelinleri bıktırıyr. bbmmde oğlum olcak birini böyle yapmıcam. umarım sizde çok iyi bi kv olursunuzda biz gelinler gibi sıkıntı yaşamaz gelin hanımdaa. oğlu rest tabiki çekmesin ama burdaki konu eşim beni korusun beni görüştürmesin kendi görüşsün demek istemş.

Ağzınıza sağlık...

"kv ler kusura bakmasınlar çocuklarını sanki evden ayrılmamş gibi avutmaya çalışıyolar gelini yok sayıyolar. ben şuna inanırım sen iyiysen herkes iyi. bu demek değillki illa kv ilk önce iyi olcak sonra gelin iyi davrancak değil. ama oğlunu evlendir sonra evlendirmemş gibi yönlendr karış her dk dibimde olsun de. istediğin olunca gülüm ciğerim de istediğin olmayınca suratını as trip at çocuk gibi. gelin aartık bizim oldu ailesi 3. 4. planda artık die düşünerek hareket et. eee sonra gelinden gelinlik bekle.. "

Şu kısım beni sıkıntımın özeti aslında. Ben de nişanlıyken oh ne güzel anlaşırız bana annelik bile yapar derken evlendik hoppp emrivakiler başladı. Benim babam kanser 5 senedir onda bile anlayış göstermedi, git kızım babanla ilgilen o rahatsız demedi. Gel gel git git yap yap et et bu yani istediği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…