- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Benim kv ile sorunlar ilk tanışmada başladı.
Ve bir daha hiç düzelmedi.
Eşim ilk zamanlar ara yapmaya çalıştı.
Hep ben adım attım olmadı.
Kv’de kimse tarafından sevilmeyen bi kadın.
Eşime bile çok eziyetleri olmuş, oluyor.
Eşim rest çekti.
Gitmiyoruz, arayıp sormuyorum.
Eşim de küs değil ama bi sıkıntı olduğu zaman beni savunuyor.
3 aylık evliyiz.
Benimle 1 defa bayramda gitti (gitmez olaydık) 1 kere de kendi eşyaları için gitti.
Kv,kp’in eviyle aramızda bir cadde olmasına rağmen gitmiyor.
Ben buna zorlamadım eşimi.
Kendi isteğiyle böyle.
Zamanın da eşimi çok hırpalamışlar.
Kırgın
Sen çek resti.Kızlar , evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi hep bir memnunsuz, durup durup küsmeler, benden özür beklemeler, her kelimemi bahane edip "kırılmalar", ailemle çeşitli gereksiz bahanelerle küsmeler vs derken 1 yıl hiç görüşmemiştik. Kv nin tüm aile üyelerimle görüşmesi, gelirse kucak açarım vs haber göndermeleri, sen küçüksün büyüğün ayağına git aman sorun yaşamayın diye annemin gazlamaları derken eşimin ailesine gidip barışmıştım. Fakat adım gibi biliyordum gene kv nin aynı şeyleri yapacağını, ki haklı da çıktım gene durup dururken telefonlara mesajlara cevap vermeme, eve gidince kapıyı açmama başladı, eşime durumu ilettim ben konuşurum sıkıntısı neymiş dedi ama o günden beri eşim bir şey söylemedi ben de sormadım.
Velhasıl aslında eşimin ailesini özellikle kv yi adım gibi biliyorum ve istiyorum ki eşim artık yeter desin rest çeksin. Eşim tüm ilişkileri bitirmeden ilerlemek istiyor, ama kv nin pek de böyle bir niyeti yok görüldüğü üzere.
Duymak istediğim şu aslında; evet eşim ailesine rest çekti arkamda durdu bayramdan bayrama gideriz kv -kp nin de benden artık beklentisi yok diyen var mı?
KIZLAR YANLIŞ ANLAŞILDIM. Ben eşim ailesiyle görüşmesin demiyorum ama beni katmasınlar beni korusun istiyorum. Kimsenin eşi yüzünden ailesi ile görüşmeme gibi bir durumu olmasın ama kimse de oğlunun eşine böyle durduk yere psikolojik zulüm yapmasın.
Kova burcuyum, sevsin istemiyorum. Durduk yere huzur bozmasın istiyorum, yoksa beni sevmiş sevmemiş önemli değil. Ama evlendiğim günden beri aynısını yapıyor ve bitsin artık istiyorum.
Ben huzursuz bir ailede büyüdüm ve evimdeki huzur her şeyden önemli benim için. Kv nin tek istediği de evimde bana huzur vermemek.
Eşinizin sizi savunması başka bir şey ailesine rest çekmesi başka bir şey.Ben ailesiyle bağ koparsın demiyorum ki, yaptıkları hata için onlara rest çeksin yani beni savunsun istiyorum. Kimsenin de oğluyla evlendi diye bir kıza psikolojik baskı ve aşağılama yapmaya hakkı yok ama.
Birşey sorabilir miyim cevaplarsan sevinirim. 1 sene hiç görüşmedim demissin ya eşinin ailesiyle, o zaman nasıl görüşmemeyi basardin, bunun bir formülü var mı. Bende eşimin ailesiyle hiç görüşmek istemiyorum eşim baskı yapıp her ay götürüyor beni ailesinin evine, ben gitmekten gidip laf yemekten bunaldim artık, kendi gitsin beni götürmesin istiyorum. 1 yıl nasıl görüsmedin?Kızlar , evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi hep bir memnunsuz, durup durup küsmeler, benden özür beklemeler, her kelimemi bahane edip "kırılmalar", ailemle çeşitli gereksiz bahanelerle küsmeler vs derken 1 yıl hiç görüşmemiştik. Kv nin tüm aile üyelerimle görüşmesi, gelirse kucak açarım vs haber göndermeleri, sen küçüksün büyüğün ayağına git aman sorun yaşamayın diye annemin gazlamaları derken eşimin ailesine gidip barışmıştım. Fakat adım gibi biliyordum gene kv nin aynı şeyleri yapacağını, ki haklı da çıktım gene durup dururken telefonlara mesajlara cevap vermeme, eve gidince kapıyı açmama başladı, eşime durumu ilettim ben konuşurum sıkıntısı neymiş dedi ama o günden beri eşim bir şey söylemedi ben de sormadım.
Velhasıl aslında eşimin ailesini özellikle kv yi adım gibi biliyorum ve istiyorum ki eşim artık yeter desin rest çeksin. Eşim tüm ilişkileri bitirmeden ilerlemek istiyor, ama kv nin pek de böyle bir niyeti yok görüldüğü üzere.
Duymak istediğim şu aslında; evet eşim ailesine rest çekti arkamda durdu bayramdan bayrama gideriz kv -kp nin de benden artık beklentisi yok diyen var mı?
KIZLAR YANLIŞ ANLAŞILDIM. Ben eşim ailesiyle görüşmesin demiyorum ama beni katmasınlar beni korusun istiyorum. Kimsenin eşi yüzünden ailesi ile görüşmeme gibi bir durumu olmasın ama kimse de oğlunun eşine böyle durduk yere psikolojik zulüm yapmasın.
Zaten aynı evde oldugunuz için esin sabah akşam görüyordur ailesini dogal olarak. Benim eşim de aşırı aileci. Kendi istediği kadar görüssün ama beni de zorla götürüyor ailesinin evine ofBen kayinvaldemlerle yaşıyorum.ama buna yaşamak denirse.iki çocuğum var ve zorunlu bir durum olmadıkça odamda n çıkmıyorum ve eşim çocuklarım dışında neredeyse kimseyle konusmuyorum.
Bana kalsa bu evden gidip bı daha asla hiçbiri ile görüşmemek hatta bı laf var ne ölüme ne ölüler ine gitmek
Ama eşim tek erkek ve aşırı ailesine düşkün.haa benim onun ailesi ile ilişkisine hiç lafım yok isterse her gün sabah akşam gorussun
Ama eşim benim fikirlerime saygılı değil eğer dediklerimi yaparsam yani hiç asla görüşmemek o zaman bosaniriz ben öyle bı hayat kabul etmem diyor
Bense her şeyi goze almak istiyorum o kadar bıktım.ama ailem arkamda da yanımda da değil ve iki çocuğum var caresizim
benim gorumcem ve kayinvalidem de cok cektirdi. Devamli laf sokmalar, evimize gelen gidene karismalar vs.. En son bir cinnetle tayin isteyip baska sehre tasindik. Tabi onlar tayin doneminde bosanacaksin baskısi yapmaktan geri kalmadilar. Oyle böyle 1 bucuk yildir uzagiz. Senede 2 kez gelip 15 er gun kalir. Biz DE bayramlarda falan gideriz. Ama eskisi gibi laf sokup asagilamak gibi durumlar yasanmiyor artik.
Birşey sorabilir miyim cevaplarsan sevinirim. 1 sene hiç görüşmedim demissin ya eşinin ailesiyle, o zaman nasıl görüşmemeyi basardin, bunun bir formülü var mı. Bende eşimin ailesiyle hiç görüşmek istemiyorum eşim baskı yapıp her ay götürüyor beni ailesinin evine, ben gitmekten gidip laf yemekten bunaldim artık, kendi gitsin beni götürmesin istiyorum. 1 yıl nasıl görüsmedin?
Sahsi fikrim: ilk kendi ailenizden baslayin.. Nasil mi? Anneniz olsun baska akrabaniz olsun, hickimseye evliliğinize müdahale hakki vermeyin. Konusturmayin bile. "Benim kimseyle bir derdim yok, kimse de benimle ugrasmasin" deyin. Kendi aileniz8 ilk susturmaniz lazim. Daha sonrasi esinuzin. Ailesi
oglum icin okadar agladim, yirtila yirtila dogurdum. o benim bebegim göz nurum, o benim herseyim sonsuz askim. geceleri tik desin dünyayi yerinden oynatirim.
sonra gelinle anlasamiyorum diye oglum bana resti cekcek hääää. hem oglumu hem gelinimi yolarim!!!!
umarim birgün evlatin sana rest cekmek zorunda kalmaz. canimiz skildikca olaylari büyütmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?