Eşim ailesine yakın oturmak istiyor

krckrcaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
2
1
1
28
Merhaba
Ben eşimin ailesine yakin mesafede kirada oturuyorum yakın zamanda kayinpederim yan tarafındaki müstakil binayi satın aldı evleri de eski ara sokaklarda hiç gelişmemiş bir yerde benim evim biraz daha ferah daha iyi bir yerde şimdi de ev sahibi kiraya zam yapmak istiyor eşim de doğal olarak yeni alınan eve taşınmak istiyor benim ailem karşı çıkıyor bende istemiyorum o kadar yakın olmak ama eşimle aramiz bozulsun da istemiyorum sizce ne yapmalıyım eşimle arayı bozmadan ailesinin yanina tasinmalimiyim yoksa tavrımı koruyup ne olacaksa olsun mu demeliyim

Size böyle bir hata yapmamanız öneririm. Hersey uzakken güzel. 3 kuruş kar olacak diye tüm hayatınızı mahvetmeyin. Çok iyi insanlar olabilirler çok iyi biri olabilirsiniz ama aynı bina içinde aynı olmuyor. Bir arkadasim kayinvalidesi ile yaşıyor ve surekli övüyordu ilişkilerini kadin arkadaşımdan öyle korkuyordu ki gık diyemiuordu bu olayı gorunce aile ilişkilerine daha farklı bakmaya başladım. Herkesin bir hayati olmalı evet bakıma ihtiyaçları oldugunda yardimci olunabilir daha yakın kalınabilir ama herkesin sağlığı yerindeyken herkes kendi hayatında olmali

Eş ailesine bağlı. Benim kv ve kp karşı apartmanda davet etmedikçe gelmezler. Çat kapı gündüzleri falan evime asla gelmezler. Sıkılırım diye zırt pırt çağırmazlar istediğim gibi girer çıkarım. Ablamın kv olsa çıldırırdım mesela burada Gerçekten tamamiyle eş ailesiyle alakalı.

Birlikte yasayacaginiz insanlara bagli. Bizde kayinpederimle ve kayinvalidemle ayni binadayiz. Ama onlar bizim eve geldi biz onlarin ki ne degil ve önceden yakin oturduk. Bizim özel hayatimiza müdahele etmiyorlar ve zirt pirt beraber olalim veya evine geleyim diye bir talepleri yok. Öyle insanlar degilse isiniz zor olur benden söylemesi

Mesela bazı ailelere de uzakta oturmak yaramıyor. Uzak da olsaydım büyük ihtimalle sürekli gelmek isteyeceklerdi, gelince kalmak isteyeceklerdi. Kalmasalar bile sabahtan gelip akşama kadar oturacaklardı. Bazıları da yakın oturmaua gelemiyor.

Kliselerle ilerlemeyin. Bura benim ev zaten deyip habire gelecek tipler değilse, aranız iyiyse neden olmasın? Kiraya verdiğiniz paranın toplamı ile yurtdışı gezisine gidersiniz. Ya da yatırım.
Ben istemezdim, gitmezfim de çünkü karşımda insanlar makul, mantıklı insanlar değil. Sizinkiler nasıl?

Şuanda da yakınmışsınız. Görüşme sıklığınız nedir?
Sizden hizmet is bekliyorlar mı? Geliyorlar mı?

Normalde yakin oturmayin derdim ama kiralar malum. Birikim yapıp ev alabiliriz derseniz oturun bence.esasen aynı ilde bile oturmaya gerek yok hem kendi ailenle hem es ailesiyle ama şu kira olayı çok acı malesef şu günde

Bu yoruma katılıyorum, Aynı evde asla olmaz, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ama kişisel sınırlara saygılı bir aile ise aynı apartmanda olabilir. Yine de konusahibi eş ailesini tanımıyoruz ama kendi ailesi karşı çıkıyorsa bir bildikleri vardır.

Kira zorlayacaksa idare edebilirsiniz.Cok mu yakın.

Eşimizle aramız bozulmasın diye daha sonradan şikayetçi olup uzun soluklu bozulmalar yaşıyoruz en başta bozulsun unutulur zaten ama taşınırsanız sürekli bozulacak bir ortam olursa daha zor olur

Aileye yakın oturma durumuna şiddetle karşıyım.
Çok sık görüşmeleri sorun etmeyecekseniz taşının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…