Size böyle bir hata yapmamanız öneririm. Hersey uzakken güzel. 3 kuruş kar olacak diye tüm hayatınızı mahvetmeyin. Çok iyi insanlar olabilirler çok iyi biri olabilirsiniz ama aynı bina içinde aynı olmuyor. Bir arkadasim kayinvalidesi ile yaşıyor ve surekli övüyordu ilişkilerini kadin arkadaşımdan öyle korkuyordu ki gık diyemiuordu bu olayı gorunce aile ilişkilerine daha farklı bakmaya başladım. Herkesin bir hayati olmalı evet bakıma ihtiyaçları oldugunda yardimci olunabilir daha yakın kalınabilir ama herkesin sağlığı yerindeyken herkes kendi hayatında olmaliMerhaba
Ben eşimin ailesine yakin mesafede kirada oturuyorum yakın zamanda kayinpederim yan tarafındaki müstakil binayi satın aldı evleri de eski ara sokaklarda hiç gelişmemiş bir yerde benim evim biraz daha ferah daha iyi bir yerde şimdi de ev sahibi kiraya zam yapmak istiyor eşim de doğal olarak yeni alınan eve taşınmak istiyor benim ailem karşı çıkıyor bende istemiyorum o kadar yakın olmak ama eşimle aramiz bozulsun da istemiyorum sizce ne yapmalıyım eşimle arayı bozmadan ailesinin yanina tasinmalimiyim yoksa tavrımı koruyup ne olacaksa olsun mu demeliyim
Normalde yakin oturmayin derdim ama kiralar malum. Birikim yapıp ev alabiliriz derseniz oturun bence.esasen aynı ilde bile oturmaya gerek yok hem kendi ailenle hem es ailesiyle ama şu kira olayı çok acı malesef şu gündeMerhaba
Ben eşimin ailesine yakin mesafede kirada oturuyorum yakın zamanda kayinpederim yan tarafındaki müstakil binayi satın aldı evleri de eski ara sokaklarda hiç gelişmemiş bir yerde benim evim biraz daha ferah daha iyi bir yerde şimdi de ev sahibi kiraya zam yapmak istiyor eşim de doğal olarak yeni alınan eve taşınmak istiyor benim ailem karşı çıkıyor bende istemiyorum o kadar yakın olmak ama eşimle aramiz bozulsun da istemiyorum sizce ne yapmalıyım eşimle arayı bozmadan ailesinin yanina tasinmalimiyim yoksa tavrımı koruyup ne olacaksa olsun mu demeliyim
Bu yoruma katılıyorum, Aynı evde asla olmaz, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ama kişisel sınırlara saygılı bir aile ise aynı apartmanda olabilir. Yine de konusahibi eş ailesini tanımıyoruz ama kendi ailesi karşı çıkıyorsa bir bildikleri vardır.Eş ailesine bağlı. Benim kv ve kp karşı apartmanda davet etmedikçe gelmezler. Çat kapı gündüzleri falan evime asla gelmezler. Sıkılırım diye zırt pırt çağırmazlar istediğim gibi girer çıkarım. Ablamın kv olsa çıldırırdım mesela buradaGerçekten tamamiyle eş ailesiyle alakalı.
Kira zorlayacaksa idare edebilirsiniz.Cok mu yakın.Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?