- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Aynen ben bde tek gelinim ondan sıkmak istemiyolar sanırım. Kv ve kp bana pek iş falan da yaptırmaz zaten gerçi medeni insanlar, sıkıntılı tipler olsa yakın oturmazdım zatenBu yoruma katılıyorum, Aynı evde asla olmaz, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ama kişisel sınırlara saygılı bir aile ise aynı apartmanda olabilir. Yine de konusahibi eş ailesini tanımıyoruz ama kendi ailesi karşı çıkıyorsa bir bildikleri vardır.
Senin ailen karşımı çıkıyor. Pardon ne munasebet derler adama ? Versin baban zamlı kirani ozaman otur evinde. Yada bı zahmet sende çalışta kayinvalidemin evinde oturma kiraya destek ol. Nasıl kafanız var sizin ya. Bide aynı evde değil. Normalde kayınvalidene yakın olma diye daha ılımlı konusurdum ama benim ailem karşı çıkıyor dediğin yerde ben başka düşünürüm. Eşinin yerinde olsam versinler kiramı oturayım burda derdim.Merhaba
Ben eşimin ailesine yakin mesafede kirada oturuyorum yakın zamanda kayinpederim yan tarafındaki müstakil binayi satın aldı evleri de eski ara sokaklarda hiç gelişmemiş bir yerde benim evim biraz daha ferah daha iyi bir yerde şimdi de ev sahibi kiraya zam yapmak istiyor eşim de doğal olarak yeni alınan eve taşınmak istiyor benim ailem karşı çıkıyor bende istemiyorum o kadar yakın olmak ama eşimle aramiz bozulsun da istemiyorum sizce ne yapmalıyım eşimle arayı bozmadan ailesinin yanina tasinmalimiyim yoksa tavrımı koruyup ne olacaksa olsun mu demeliyim
Çok doğru. Farklı şehirlerde yaşayıp haftalarca kalanlar oluyor. 2-3 gün bile aynı evde olmak sıkıyor. Aynı ilde olup haftada birkaç saat görüşmek daha iyiMesela bazı ailelere de uzakta oturmak yaramıyor. Uzak da olsaydım büyük ihtimalle sürekli gelmek isteyeceklerdi, gelince kalmak isteyeceklerdi. Kalmasalar bile sabahtan gelip akşama kadar oturacaklardı. Bazıları da yakın oturmaua gelemiyor.
Bu konuda okuduğum en mantklı yorum...ev kiraları olmuş 14 bin en kötü çürük çarık evler olmuş 12 bin her yerinden rutubet fışkırıyor. Ki zaten yakın oturuyormuşsunuz olan bu zamana kadar olurdu. Bende kayınpederimin bize verdiği evde oturuyorum. Minnet duyuyorum kendisine Allah bin kere razı olsun ondan bizi bu devirde kira derdinden kurtardığı için.. Geldiklerinde kalıyorlar çok memnun oluyorum. Ki sizin kalma gibi bir durumunuz da olmaz.
Biraz geçim meraklısı olmaktan zarar gelmez bence gidin oturun ev sahiplerinin tribini azarını yemektense kayınvalidem gelsin arada naber desin bunu niye böyle yaptın desin razı olurum yani. İnsanların ele el pençe olup aileye gelince havalardan uçmasını anlamıyorum doğru da bulmuyorum. Benim düşüncem.
e öyle ama geldiğimiz en zor zamanlardayız biraz politik olmak zorundayız.Bu konuda okuduğum en mantklı yorum...
ev kiraları olmuş 14 bin en kötü çürük çarık evler olmuş 12 bin her yerinden rutubet fışkırıyor. Ki zaten yakın oturuyormuşsunuz olan bu zamana kadar olurdu. Bende kayınpederimin bize verdiği evde oturuyorum. Minnet duyuyorum kendisine Allah bin kere razı olsun ondan bizi bu devirde kira derdinden kurtardığı için.. Geldiklerinde kalıyorlar çok memnun oluyorum. Ki sizin kalma gibi bir durumunuz da olmaz.
Biraz geçim meraklısı olmaktan zarar gelmez bence gidin oturun ev sahiplerinin tribini azarını yemektense kayınvalidem gelsin arada naber desin bunu niye böyle yaptın desin razı olurum yani. İnsanların ele el pençe olup aileye gelince havalardan uçmasını anlamıyorum doğru da bulmuyorum. Benim düşüncem.
Kesinlikle... Aynı mantıkla bende ailemin evinde oturuyorum kendi evimin kirasıylada çocuklarmn okul masraflarını karşılıyorum.yakn oturmuyoruz ama alt katımda da otursalarda idare ederdim zira çok ciddi maddi destek...e öyle ama geldiğimiz en zor zamanlardayız biraz politik olmak zorundayız.
Benim mesajımı yanlışlıkla mı alıntıladınızKesinlikle... Aynı mantıkla bende ailemin evinde oturuyorum kendi evimin kirasıylada çocuklarmn okul masraflarını karşılıyorum.yakn oturmuyoruz ama alt katımda da otursalarda idare ederdim zira çok ciddi maddi destek...
2 günde bir görüşüyoruz çoğunlukla gittiğimde hizmet bekliyorlar tabiŞuanda da yakınmışsınız. Görüşme sıklığınız nedir?
Sizden hizmet is bekliyorlar mı? Geliyorlar mı?
Yakın olunca da aranın bozulacağına emin olabilirsin. Tecrübe konuşuyor.Merhaba
Ben eşimin ailesine yakin mesafede kirada oturuyorum yakın zamanda kayinpederim yan tarafındaki müstakil binayi satın aldı evleri de eski ara sokaklarda hiç gelişmemiş bir yerde benim evim biraz daha ferah daha iyi bir yerde şimdi de ev sahibi kiraya zam yapmak istiyor eşim de doğal olarak yeni alınan eve taşınmak istiyor benim ailem karşı çıkıyor bende istemiyorum o kadar yakın olmak ama eşimle aramiz bozulsun da istemiyorum sizce ne yapmalıyım eşimle arayı bozmadan ailesinin yanina tasinmalimiyim yoksa tavrımı koruyup ne olacaksa olsun mu demeliyim
Hele şu kafadalarsa aranız yüzde 1 milyon bozulacak. Benimki de aynı, ben yakın oturdum ve şuan boşanma aşamasındayız 2 çocukla.2 günde bir görüşüyoruz çoğunlukla gittiğimde hizmet bekliyorlar tabi
Çok mantıklı bir yorum. Kötü insanlar olsa zaten uzaktada rahat vermezler. Çok kötü değillerse de şu devirde idare edilebilir bence. Ev sahibiyle, alt üst komşuyla uğraşıp üstüne birde on binden fazla kira verecegime, eşimin ailesini idare edip maddi olarak rahat yaşarım.ev kiraları olmuş 14 bin en kötü çürük çarık evler olmuş 12 bin her yerinden rutubet fışkırıyor. Ki zaten yakın oturuyormuşsunuz olan bu zamana kadar olurdu. Bende kayınpederimin bize verdiği evde oturuyorum. Minnet duyuyorum kendisine Allah bin kere razı olsun ondan bizi bu devirde kira derdinden kurtardığı için.. Geldiklerinde kalıyorlar çok memnun oluyorum. Ki sizin kalma gibi bir durumunuz da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?