slm kızlar bende sorun çok evlendiğimden bu yana ne zaman kayınnamlara gitsek eşim yemek yer yemez arkadaşlarının yanına gider ve geçe yarılarında bazen 1 de 2 de gelir ve bende doğal olarak sorun ederdim bunu ben senin ailene geldiysem özlediğimden gelmiyorum ya senin için geliyorum dedim kaç kez sende gitme birlikte vakit geçirelim dedim heep kavgayla bitti konuşmam ben oraya onun için diil onları görmeye gidiyormusum be adam sen olmasan ben onları tanıycakmıydım bakalım anlayan yok tabi bende hiç severek isteyerek gitmedim beni yalnız bırakan bir koca yanımda yemek yer sonra kaçar gibi arkadaşlarının kucağına koşar ben ona gitme demiyorum ki yine görüceksen bir iki saat gör gel ama saatlerce karını yalnız bırakıyosun ben napıyorum tv izliyorum napılırki bir sohbet ortamı mı oluyo olsada beni sarmıyo tabi bilmiyorum ben mi abartıyorum kızlar zaten kaynanadanda dertliyim bu böyle hala sürüyo ben niye gitmek istiyim ki hiç istemiyorum sanki oraya ölüm gidiyo biraz uzak olduğu içinde kalıyoruz.eşim gece gelince onu boğasım geliyo beni resmen arkadaşlarına tercih ediyo kendini değersiz hissediyorsun ya bu konuda çok üzüldüm çok ağladım.ne kadar eşime güzel bir dille anlatmaya çalışsam anlamıyor hep üste çıkıp kavga çıkarıyo ya hergidişimizde mi gidilir arkadaşa tamam git ama bu gece yarılarına kadar gelmiyoo çıldırıcam ya