eşim ailesinin yanında beni yalnız bırakıyor

hhayatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
28
0
36
Kütahya
slm kızlar bende sorun çok evlendiğimden bu yana ne zaman kayınnamlara gitsek eşim yemek yer yemez arkadaşlarının yanına gider ve geçe yarılarında bazen 1 de 2 de gelir ve bende doğal olarak sorun ederdim bunu ben senin ailene geldiysem özlediğimden gelmiyorum ya senin için geliyorum dedim kaç kez sende gitme birlikte vakit geçirelim dedim heep kavgayla bitti konuşmam ben oraya onun için diil onları görmeye gidiyormusum be adam sen olmasan ben onları tanıycakmıydım bakalım anlayan yok tabi bende hiç severek isteyerek gitmedim beni yalnız bırakan bir koca yanımda yemek yer sonra kaçar gibi arkadaşlarının kucağına koşar ben ona gitme demiyorum ki yine görüceksen bir iki saat gör gel ama saatlerce karını yalnız bırakıyosun ben napıyorum tv izliyorum napılırki bir sohbet ortamı mı oluyo olsada beni sarmıyo tabi bilmiyorum ben mi abartıyorum kızlar zaten kaynanadanda dertliyim bu böyle hala sürüyo ben niye gitmek istiyim ki hiç istemiyorum sanki oraya ölüm gidiyo biraz uzak olduğu içinde kalıyoruz.eşim gece gelince onu boğasım geliyo beni resmen arkadaşlarına tercih ediyo kendini değersiz hissediyorsun ya bu konuda çok üzüldüm çok ağladım.ne kadar eşime güzel bir dille anlatmaya çalışsam anlamıyor hep üste çıkıp kavga çıkarıyo ya hergidişimizde mi gidilir arkadaşa tamam git ama bu gece yarılarına kadar gelmiyoo çıldırıcam ya

Valla hiçte abartmıyorsunuz ..
En sinir oldugum erkek tipi, tıpkı eniştem ..
Begenmediğim ve onaylamadıgım yasam tarzı..
Ne diyeyim haklısınız ..

Hayır kesinlikle haksız değilsiniz bencede.. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Ama nasıl çözümü olur bilemedim..

Yine gittiğinizde, o gittiği zaman benimde işlerim var eve gideceğim deyip gitseniz sorun mu olur acaba ?

Çocuğunuz var mı ?

Hayır kesinlikle haksız değilsiniz bencede.. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Ama nasıl çözümü olur bilemedim..

Yine gittiğinizde, o gittiği zaman benimde işlerim var eve gideceğim deyip gitseniz sorun mu olur acaba ?

Çocuğunuz var mı ?

8 aylık bir kızım var bize uzak oturuyorlar öle b,ir şansım yok ne yazık ki eşimle kalmak zorundayım ama eşimi yola getiremiyorum anlamıyor beni

ailesi birsey demiyor mu? sakayla karisik, oo anne oglunuz da sizi hic özlememis, size mi geliyor arkadaslarina mi belli degil
gibi birseyler söyleseniz? esiniz varken ya da yokken...

kızlar ya eşimi arkadaşlarından nasıl uzaklaştırabilirim biraz şeytanca bir soru ama napıcam ben ya

Mutlaka ilgisini çekebileceğiniz yollar vardır, ilişkinize bakarak bunu değerlendirebilirsiniz :34::34:
Adam koşa koşa gelsin eve :17:

aynı benim eşim ama birkaç saate geliyor onada nadiren izin veriyorum hayır beni neden yanlız bırakıyor sonuçta onun ailesi kendi ailem olsa tamam eyvallah bi nebze olsa ama bu kabul edilemez bir durum bence valla kavgayı ben çıkartıyorum gitmemekle tehdit ediyorum madem kendi durmuyor ben onun anasınn başınımı beklicem oh ne ala memleket birdaha gitmem dedim beni yanlız bırakma dedim arasıra olur ama hep de olmazki hele geceyarısı gelmesi hiç kabul edilemez bir durum ben olsam gitmezdim kayınvalideme yada kendi aileme götürüp bende ona aynını yapardım en azından başka odalarda iş yapar onu orda yapayalnız bırakırdımki biraz empati kursun kendisini bir sizin yerinize koysun bakiym noluyor uyuzlar ya:45:

bende gitmemekle çok tehdit ettim yeri geldi gitmedimde bu sefer kötü gelin bize gelmiyor oldu oğlunu suçlu bulan yokki ben kötü gelin onlara gelmeyi istemeyen gelin oluyorum yaa bıktım artık kaç gece bu konuda ağlamaktan uyuyamadım kaynanam gitsin nolcak gezsin çocuk diyo beni tutcak diil ya oğluna hak veriyo hakverilcek tarafı var sanki sinirimden çıldırıcam bende

yerden göğe haklısın....
eşin doğru bişey yapmıyo....
ne sıklıkta gidiyosunuz eşinin ailesine

kesinlikle haklısın. sana çözüm üretmeye çalışıyorum ama açıkçası pek de bi fikrim yok
bu yaptığının yanlış olduğunu ona sadece ailesi söylerse anlayabilir ama maalesef öyle bi durumda yok
eşimin ailesi de şehir dışında oturuyorlar ve bizde gittiğimizde kalmak durumundayız
geçtiğimiz bayram eşimin ısrarı üzerine, ailesiyle birlikte bi yakınlarının oturduğu köye gittik
ve eşim biz gelene kadar misafir gittiğimiz evin bi odasında uyudu
bende yaşlı insanlarla oturmak zorunda kaldım, bi ara eşimi uyandırmak için odaya yöneldiğimde kayınpederim karışma çocuğa uyusun dedi
bende o sinirle peki uyusun dedim, yolda ise eşime bir daha buraya gelmiyoruz dedim
kayınvalidem ve kayınpederim bişeyler söylemeye çalıştılar, lütfen yorum yapmayın herkesin doğrusu kendine dedim

eğer senin kayınvalidenlerde seni bu konuda haksız görürlerse sende haklı olduğunu ve bir daha eşinle onlara gitmeyeceğini, nedeninin ise kötü gelin olmadığını , yada eşinin arkadaşlarıyla buluşmasının olmadğını sadece burada gecenin bi vaktine kadar eşini beklemenin seni üzdüğünü söylersin

keşke karşıda beni anlıyabilcek insanlar olsa yine hakzız ben oluyorum oğlunu eziyorum gözüyle bakıyolar artık bende çok bunaldım bu durumdan yakında patlayabilirim

canım bir ara ilk evlendiğimiz zaman aynı şeyler bende de vardı şimdi aynı apartmandayız ama o zamanlar farklı semtlerdeydik
eşim yemek yer arkadaşlarına kaçardı baktım olcak gibi değil bende ona bni de götür biraz hava alalım sonra arkadaşlarınla buluşursun dedim yemek yedikten sonra biraz yürüyüş yapalım dedim
mağazada etek görmüştüm onu almaya gidelim dedim ve bu huyundan vazgeçirdim

slm kızlar bende sorun çok evlendiğimden bu yana ne zaman kayınnamlara gitsek eşim yemek yer yemez arkadaşlarının yanına gider ve geçe yarılarında bazen 1 de 2 de gelir ve bende doğal olarak sorun ederdim bunu ben senin ailene geldiysem özlediğimden gelmiyorum ya senin için geliyorum dedim kaç kez sende gitme birlikte vakit geçirelim dedim heep kavgayla bitti konuşmam ben oraya onun için diil onları görmeye gidiyormusum be adam sen olmasan ben onları tanıycakmıydım bakalım anlayan yok tabi bende hiç severek isteyerek gitmedim beni yalnız bırakan bir koca yanımda yemek yer sonra kaçar gibi arkadaşlarının kucağına koşar ben ona gitme demiyorum ki yine görüceksen bir iki saat gör gel ama saatlerce karını yalnız bırakıyosun ben napıyorum tv izliyorum napılırki bir sohbet ortamı mı oluyo olsada beni sarmıyo tabi bilmiyorum ben mi abartıyorum kızlar zaten kaynanadanda dertliyim bu böyle hala sürüyo ben niye gitmek istiyim ki hiç istemiyorum sanki oraya ölüm gidiyo biraz uzak olduğu içinde kalıyoruz.eşim gece gelince onu boğasım geliyo beni resmen arkadaşlarına tercih ediyo kendini değersiz hissediyorsun ya bu konuda çok üzüldüm çok ağladım.ne kadar eşime güzel bir dille anlatmaya çalışsam anlamıyor hep üste çıkıp kavga çıkarıyo ya hergidişimizde mi gidilir arkadaşa tamam git ama bu gece yarılarına kadar gelmiyoo çıldırıcam ya

bu konu bana çok tanıdık geldi kendimden biliyorum sinir olmakda haklısın benim eşim öyle geç gelmezdide 1 2 saat yok olurda cok tartıstık en son anneler guununde yıne yaptı sankı annesını gormeye gelmemıs gıbı sınırlendım bu son oldu zaten artık gitmiyor. Bir pazarımız var haklıyım ama ıkımızde calısıyoruz o pazarı ben ailesine ayırıyorsam yanımda olmak zorunda!

keşke bi çözüm bulunsa... bir buçuk yıllık evliyim, hala çözüm bulamadım. şu an hamileyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim. onu gittiğine pişman edecek bi şey olsa, vicdan azabı çekse, bi daha gidemese diye dua edicem nerdeyse...

hangi sıklıkta gidiyorsunuz k.validenize ??

mesafe cok uzaksa 3-5 ay da bir gidiyorsanız mazur görebilirsiniz,yok ayda 2-3 defa gidiyorsanız kızmakta haklısınız.

bir kerede ben gelmiyorum sen yalnız git,nasılsa benimle vakit geçirmiyorsun yokluğumu yadırgamazsın de bakalım ne dicek....

Benle durduğun yok madem sen git ben gelmiyorum de..
Sensiz ailenle durmak gibi mecburiyetim de yok de insan gelininden çok
evladıyla oturup konuşmak ister benim kara kaşıma gözüme hasret değiller
sen bunu düşünemiyorsan ben hiç düşünemem kusura bakma de..
Çok mu sert oldu:26: Öyleyse yumuşatabilirsin:17:

Back
X