Eşim akşam arkadaşlarıyla çıktığında eve gelme saatine karışmak benim hakkım mı değil mi?

Canım sen şehir merkezinde yaşıyorsun sanırım ne Starbucks u kahvehane var burada onada kadınlar gitmez burada küçük bi yerde görev yapıyoruz

Küçük yerde bekar kadın yok mu?
Örgü partisi yapın
Kısır partisi yapın
Gece kocası nöbete giden evli kadınlarla çay keyfi yapın

Onları da ben söylemeyeyim ama...

Küçük yerde bekar kadın yok mu?
Örgü partisi yapın
Kısır partisi yapın
Gece kocası nöbete giden evli kadınlarla çay keyfi yapın

Onları da ben söylemeyeyim ama...
Güzel olurdu ama çocuklu olunca kadınsan bekarlarla arkadaşlık edemiyorsun maalesef. Ben yalnız kaldığım sıkıldığımdan öte korkuyorum açıkçası küçük yer,buralı olmayanların evine çok hırsız giriyor

O zaman eşiniz sizi nasıl yalnız bırakıyor
Ya eve siz varken hırsız girse?

Birbirinizin evinde toplanın sizde.

Sizin de Hakkınız.. Arada nefes almak
Arkadaşlar hep çalışan insanlar ki haliyle hafta içi görüşülmüyor haftasonu da birgün temizliğe birgün dinlenmeye ayiriyorsun misafir gelirse haftasonu geliyor yada biz gideriz ama çok nadir.

benim koca bazen sabah 5 de geliyo bunada bi cevap yazsanıza

Soyleyip soyleyip dinlenilmiyorsaniz bi yerden sonra tinlamiyoda es burda kocada is bitiyo israr olsada kalkmam lazim hanim merak eder demeli benim esimde evli arkadaslariyla disarda vakit gecirir gec olmadan geldikleri icin karismiyom sorumlulugunu biliyo

esim zaten vardiyali calisiyor cogunlugunda evde ve hareketli bi insan biseylerle mesgul olmayi seviyor benide istedigim arkadas ortamina goturur gelenkutusu arkadasimizin dedigi gibi gidecem yada gitmek istiyorum derim gelenime gidenime karismaz bende cok karismam ona o gittiginde bende bazen kafa dinliyom keyif yapiyom ama gec gelme aliskanlik haline gelirse hopp orda dur der tepkimi gosteririm erkek milletine de cok yuz vermek iyi olmuyo bazen

Karışmak hakkınız. Evlilik sorumluluktur, ortak hayattır. Zaten akşam arkadaşıyla dışarı çıkarak kendine ait bir alan yaratıyor geliş saati önemli. Sizi haklı buldum.

O da size karışıyor mu bu tür konularda?
Karışıyorsa tabi ki siz de karışabilirsiniz.

Olmaz öyle şey, evlendiysen sorumluluk almışsın demektir. Evli değilim ama ben olsam karışırdım. Ortak bir hayatınız var sizin.

Olmaz öyle şey, evlendiysen sorumluluk almışsın demektir. Evli değilim ama ben olsam karışırdım. Ortak bir hayatınız var sizin.

Haftada kac kere cikiyor disari?
Bence erkekleri boyle bogmamali ya.
Ben mesela su an bi ogrenci olarak nefret ediyorum annemin ; disari cikamazsin hayir, su saatte evde olucaksin demesine.
Bide ben kizim, bi erkek gencliginde gezmis tozmus annesinede hesap vermemizse. Birden bire " en gec su saatte evde olucaksin" denilmesi zoruna gider. Sanki ilk okuldayken sokakta oynarken annenin balkondan " karanlik olmadan eve gel haa" diye bagirmasi gibi.
Kukla gibi yasamamali insan.
Eger cok fazla abartmiyosa bu disari cikmalari bi seferde " bgun serbestsin, benden kisitlama yok" de.
Hayatta hersey kural kisitlama ya.

Ben olsam karışmam adam butun gun calısıyor bırak serbest zamanını da kendısı belırlesın eve 12de gırınce ne olacak kı

Sonra konuşunca adın çok konuşuyor dırdırcı oluyor.Kadınlar konuşuyorda boşuna mı konuşuyor.Oh ne ala .Kadın evinde tek başına otursun,çocuğuyla ilgilensin.Erkek arkadaşıyla gezsin tozsun.
kapatsaydınız kapıyı kıtleseydınız.Sonrada ee ben soylemıstım deseydınız.Benım kaç yasında annem babama yaptı aynısını

Nıye arkadasın aklına baska seyler sokuyorsunuz ne yapacaklar oturup playstatıon oynuyorlardır sohbet muhabbet Allah aşkına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…