- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Canım sen şehir merkezinde yaşıyorsun sanırım ne Starbucks u kahvehane var buradaonada kadınlar gitmez burada küçük bi yerde görev yapıyoruz
Birbirinizin evinde toplanın sizde.Canım sen şehir merkezinde yaşıyorsun sanırım ne Starbucks u kahvehane var buradaonada kadınlar gitmez burada küçük bi yerde görev yapıyoruz
Güzel olurdu ama çocuklu olunca kadınsan bekarlarla arkadaşlık edemiyorsun maalesef. Ben yalnız kaldığım sıkıldığımdan öte korkuyorum açıkçası küçük yer,buralı olmayanların evine çok hırsız giriyorKüçük yerde bekar kadın yok mu?
Örgü partisi yapın
Kısır partisi yapın
Gece kocası nöbete giden evli kadınlarla çay keyfi yapın
Onları da ben söylemeyeyim ama...
Güzel olurdu ama çocuklu olunca kadınsan bekarlarla arkadaşlık edemiyorsun maalesef. Ben yalnız kaldığım sıkıldığımdan öte korkuyorum açıkçası küçük yer,buralı olmayanların evine çok hırsız giriyor
Arkadaşlar hep çalışan insanlar ki haliyle hafta içi görüşülmüyor haftasonu da birgün temizliğe birgün dinlenmeye ayiriyorsun misafir gelirse haftasonu geliyor yada biz gideriz ama çok nadir.Birbirinizin evinde toplanın sizde.
Sizin de Hakkınız.. Arada nefes almak
İşte problem bu arkadaşı ısrar ediyor benimki de dayanamıyor işteO zaman eşiniz sizi nasıl yalnız bırakıyor
Ya eve siz varken hırsız girse?
Eşimin samimi olduğu iki arkadaşı var,öğretmen arkadaşları, gündüz gorusme durumları yok bu nedenle bekar olanın evinde gorusurler genelde aksamlari. Dün yine çağırdı arkadaşı 8 bucukta gitti. Saat 12 olmadan gel yoksa kapıyı kilitlerim orada kalırsın dedim şakayla karisik. Tabi bu arkadaşı her zamanki gibi bırakmadı ki eşim israra dayanamaz. Saat 1 e geliyordu geldiğinde, o arkadaşın bekar senin evde yalnız karın çocuğun var diyorum ne desen haklisin desede genelde böyle oluyor on günde bir. Karismamali mi ne yapmali böyle bir hakkım var mı ikidir rahatsız olduğumu belirtiyorum
kapatsaydınız kapıyı kıtleseydınız.Sonrada ee ben soylemıstım deseydınız.Benım kaç yasında annem babama yaptı aynısınıSonra konuşunca adın çok konuşuyor dırdırcı oluyor.Kadınlar konuşuyorda boşuna mı konuşuyor.Oh ne ala .Kadın evinde tek başına otursun,çocuğuyla ilgilensin.Erkek arkadaşıyla gezsin tozsun.
Nıye arkadasın aklına baska seyler sokuyorsunuz ne yapacaklar oturup playstatıon oynuyorlardır sohbet muhabbet Allah aşkına yaaBende karışırdım galiba o ne öyle ben evde bekliycem o gezecek bekar arkadaşı ile evlerde keyf yapacak madem amaç görüşüp sohbet etmek arada arkadaşını da çağırsın eve her zaman her zaman onun evine gitmek de neymiş saat sekizden bire kadar ne yapıyorlarmış acaba bi fikriniz yada bilginiz varmı???
Konu sahibi ben değilim güzelim,biz o durumları aştık 17 senelik evliyim benkapatsaydınız kapıyı kıtleseydınız.Sonrada ee ben soylemıstım deseydınız.Benım kaç yasında annem babama yaptı aynısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?