• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldatıyo olabilir mi?

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Kızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın

niye yargılayalım yahu sakin
De anlamadığım şu, duş muş almıştır illaki o koku nasıl kalsın kaldı ki öyle bir koku kalır mı ki🧐
Sıcaktan terden falan olabilir mi ? Başka şüphelendiğiniz bir sey yoksa hemen aldatıyor demek olmaz bence.

niye yargılayalım yahu sakin
De anlamadığım şu, duş muş almıştır illaki o koku nasıl kalsın kaldı ki öyle bir koku kalır mı ki🧐
Sıcaktan terden falan olabilir mi ? Başka şüphelendiğiniz bir sey yoksa hemen aldatıyor demek olmaz bence.
Ya başka bişeyi yok fakat çok şaşırdım dediğim gibi hep evden işedir ama bana böyle diyip başka bişey yapıyosa bilemem sonuçta

Belki biraz naylon oranı yüksek iç çamaşırı giymiştir hahahaah

Back
X