• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldatıyo olabilir mi?

Ben hiç öyle birşey görmedim erkeklerde büyük durumlarin habercisi değil mi enfeksiyon çünkü bizim gibi değiller yani iç çamaşırdan diye düşünüyorum bende @filmdelisi gibi.
Yani bi o geldi aklıma yoksa bir erkeğin pipisi niye plastik koksun 🤓 dediğiniz gibi pamuklu olmayan bir iç çamaşırı da koku yapabilir belki hiç kullanmadık

Prezervatif plastik mi kokuyor ki 🙄🙄

Kızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın
Prezervatiflerin büyük çoğunluğu kayganlaştırıcıdan dolayı aromalı ve hoş kokulu oluyor o yüzden kauçuk kokusu kalmış olma ihtimali çok zayıf. Eşinizin giydiği kıyafet ya da iç çamaşırının sentetik oranı çok yüksek olabilir mi ya da motor gibi çalışınca koku yapan bir şeyin yakınında kalmış olabilir mi

Yeşile boyadığı da oluyor mu,belki de salatalık taklidi yapıyordur..🤔
Bence senin burnun biraz fazla hassas.
Kafanda kurduğun icin de ona yormussun gibime geliyor.
Ayrıca öyle kötü koku bırakan ürünlerde kalmadı sanki şu zamanda.

Çok paranoyakça bir düşünce gibi geldi bana. Herhangi bir mevzudan dolayı şüpheniz varda bişiler arıyor olabilir misiniz

canım benim sen bu aralar stresli veya kaygılı olabilir misin .. çok mantıksız bişey söylüyorsun ,havalar aşırı sıcak giydiği pantolon olsun, çamaşır olsun ,koku yapabilir evet ama pipi de plastik kokmaz ki ter kokusudur o .. bir de aldatma ihtimali neden aklına geldi ki hemen .. valla çok güldüm ,bundan sonra kalite kontrol ,koku testi yapmadan eşimi eve sokmam 🤣🤣

Prezervatifin kaynağını bulmaya çalış 🙄

Cüzdan, çekmece dibi, yatak altı, kenara kaldırılmış çanta/bavul içi, araba, vs.

Prezervatif plastik mi kokuyor? Lateksten yapılıyor ama ben koku filan duymadım. Meyvelileri filan vardı heralde. Hala üretiliyor mu bilmiyorum. Ama çok saçma. Hadi prezervatifle cinsel ilişkiye girdi diyelim. Hadi sonrasında duş almadı. Sperm kokması daha kuvvetle muhtemel.

Back
X