Eşim aldatıyo olabilir mi?

niye yargılayalım yahu sakin
De anlamadığım şu, duş muş almıştır illaki o koku nasıl kalsın kaldı ki öyle bir koku kalır mı ki🧐
Sıcaktan terden falan olabilir mi ? Başka şüphelendiğiniz bir sey yoksa hemen aldatıyor demek olmaz bence.
Ya arabada falan olduysa

Sıcaktan falandır prezervatif sonrası öyle bir koku olması zor ihtimal

Bence de yersiz şüpheniz.
Hem prezervatif plastik gibi kokmuyor daha belli belirsiz ve plastik gibi ağır değil, hobi olarak prezervatif kokladığımdan değil tabii 😆😆😆 ama kokulara çok aşırı hassas biriyim, kimsenin duymadığı kokuları bile alır burnum öyle deriye geçecek kadar plastik koksa kesin fark ederdim

Bence de yersiz şüpheniz.
Hem prezervatif plastik gibi kokmuyor daha belli belirsiz ve plastik gibi ağır değil, hobi olarak prezervatif kokladığımdan değil tabii 😆😆😆 ama kokulara çok aşırı hassas biriyim, kimsenin duymadığı kokuları bile alır burnum öyle deriye geçecek kadar plastik koksa kesin fark ederdim
Ya bende bilmediğim için sormak istedim ve açıkçası baya bi çekindim yani biraz değişik bi soru çünkü

Kızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın
Belki terlemiştir pek emin olamadım eşinizle siz ilişkiye girdiğinizde hiç önceden orezervatif kullandınız mı yani biliyo musunuz nasıl bi koku olduğunu aşinaysanız kesin bu o koku diyebilirsiniz ha kullanmadıysanızda bi kere kullanın bakalım aynı koku mu kokacak ben böyle yapardım yerinizde olsam

Ne burun varmış sizde be 😆

Tabii prezervatifin kokusu plastikten farklı diye biliyorum, akrilik, polyester vs kıyafetle aynı kokuyor olamaz. Lateksten yapılıyor, artı kokusuna katkıda bulunan kayganlaştırıcı, aroma gibi şeyler oluyor. Burnunuz gerçekten çok çok keskinse anlamanız mümkün ama büyük ihtimalle sandığınız gibi bir şey değildir.

Öncelikle çok afedersiniz.. Erkek vücudu her gün sperm üretiyor . Sıklık zamanına göre yogunlasiyor ya da daha sıvı oluyor. Bu durum kişilerin kendi rutinlerine kalmış gözlemle anlaşılabilecek kişiden kişiye değişen birşey. Kendi partnerinizi bilirsiniz kısacası. Zaman ve alışkanlık meselesi biraz.. Sherlock bi ablam söylemişti bana da :))

Kızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın
Boşaldığını gördünüz mü yoğun muydu sıvı mı ?

Kişisel bakımına dikkat eden biri diyorsunuz belki farklı bir duş jeli falan denemiştir adamcağız, bence şüphe edilecek bir durum değil

Kisisel bakimina dikkat ediyorsa o zaman Nasil o „prezervatifi“ kullandiktan Sonra Nasil dus almadan seninle iliskiye gire biliyor ki ? 🥴

Acaba enfeksiyonu falan mı var? Bazen akıntı olabiliyor erkeklerde de. Bu da size o tarz bir kokuyu andırmış olabilir. Korunmadan ilişkiye girmeyin. Bir idrar tahlili versin. Onun dışında bilemiyorum çok bağdaştıramadım aldatmayla kokuyu 😃
Ben hiç öyle birşey görmedim erkeklerde büyük durumlarin habercisi değil mi enfeksiyon çünkü bizim gibi değiller yani iç çamaşırdan diye düşünüyorum bende filmdelisi filmdelisi gibi.

Back
X