• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldatıyor mu?

Simdi eniste, konu sahibi dovunce bisey, hem dovup hem aldattiysa 2 li combo, hem dovup, hem aldatip, hem evden atarsa mesela 3 lu combo gibi, mesela eniste ablayi grup yapip aldattiysa mega combo vs boyle cesitlendirebilirz
Anam o neydi gııı allah korusun 🤐

konu sahibinin yalnızca bu yorumu beğenmesi peki? kendisini aldatılmadığına inandırmaya çalışıyor bariz bir şekilde, üstüne eşinin şiddet uygulamasını da psikolojisinin bozukluğuna bağlayıp olayı kapatmaya çalışıyor.

boşuna dil dökmeyin hanımlar bence.
O kadar haklısın ki meleğim zaten belli de belki akıllanır diye işte

Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Ben eşime sorsam gece gece kimle konuşuyorsun desem anlatır neden dövmeye kalksın ki neden ilk aklına gelen onu aldattığınanw dair sorduğunu düşündü. Dövmek ne demek yahu pezevnk yemiş belki bı b.klar

Ben eşime sorsam gece gece kimle konuşuyorsun desem anlatır neden dövmeye kalksın ki neden ilk aklına gelen onu aldattığınanw dair sorduğunu düşündü. Dövmek ne demek yahu pezevnk yemiş belki bı b.klar
di mi gecenin ortasında hayırlı mevzu olmaz/akla gelmez. ben eşimi o saatte telde bulsam aklıma birine bir şey olmuş diye gelir. telaşla sorarım nolmuuuş diye.

Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Adamın aldatmasından öte dövmesi esas sorununuz olmalı. Yurtdışında amerikada ingilterede vs hak hukuk olan bir ülkede yaşıyorsanız polise anlatın bence ya da darp raporu alın. Ağlamakla olmaz. Uzaklaştırma falan alın

Back
X