• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldatıyor mu?

Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Diyelim ki aldatmıyor
Soru sorunca dövüyor
Bu durumda yüzüne bakabilecek misin
Elleri kırılsın

Muhtemelen evet.
Yaklandı diye de bastırmak istemiş sizi.
Siz aldatmayı boşverin, size el kaldırmış.
Aldatma devede kulak kalır bu saatten sonra.
Haysiyetiz adam.

Velev ki aldatmıyor. Affedecek misiniz vurmasını? Kimse bu kadar değersiz olamaz yapmayın gözünüzü seveyim ya

Öylede,tuhaf olan hiç şiddet uygulayan biri değildir,20yıldır ılk kez böyle bişeyle karsılasıyorum,hep ıyı bir insandır normalde?zaten birlikte calısıyoruz bi şüpheli durum görmedim acıkcası,ama birdenbire ne oldu da boyle siddet uyguladı,sucluluk psıkolojisimi..anlamaya cözmeye calısıyorum..sabah cıkıp gidicem evden de,nereye cook uzaktayım,tanıdık akraba hiç kimse yok.gurbet işte..
İllaki bı arkadaşınız da olsa vardır.. Sakın affetmeyin devamı geliyor emin olun. Kendimden biliyorum 😔

Ayrıca bende Almanya'da doğup büyüdüm.
Niye çocuklarınıza Türkçe öğretmediniz ki?
Merak ettim doğrusu.
Türkiye'de de Alman, Amerikan lise veya okulları vardı, ben mi yanlış biliyorum?
Orada dil problemi çekmezler.
Yaşadığınız ülkede dil biliyorsunuz, işiniz var.
Orada da kalabilirsiniz?
Çocukları alırlar falan hikaye, eşiniz mi size böyle şeyler anlatıyor?
Ben avukatım, oradaki kanunları bilemem ama genel hukuk anlayışıma ters geldi açıkcası.
Inandırıcı değil.

Merak ettim doğrusu.
Türkiye'de de Alman, Amerikan lise veya okulları vardı, ben mi yanlış biliyorum?
Orada da kalabilirsiniz?
Ben avukatım, oradaki kanunları bilemem ama genel hukuk anlayışıma ters geldi açıkcası.
Inandırıcı değil.
Tam olarak bunu ifade etmeye çalıştım ama beceremedim yani aklıma yatmıyor nereden bakaanız saçma sapan hangi hukuk devleti kadın çocukları da alıp eşimden şiddet gördüm sığınma talep ediyorum dediğinde çocukları alır aklıma yatmadı bilmediğim için de acaba var mı böyle bir şey diye defalarca sordum ama net yanıt alamadım

Merak ettim doğrusu.
Orada da kalabilirsiniz?
Inandırıcı değil.
Türkce biraz biliyolar,ama orda okula gidecek kadar degil,günlük konusuyorlar,tek turkce konusrukları biziz dogdukları beri,yeterince gelişemedi türkce,işimiz var ikimizde ogretmeniz aynı okulda calısıyoruz

Türkce biraz biliyolar,ama orda okula gidecek kadar degil,günlük konusuyorlar,tek turkce konusrukları biziz dogdukları beri,yeterince gelişemedi türkce,işimiz var ikimizde ogretmeniz aynı okulda calısıyoruz
Aldatmasindan suphelenmene neden olacak davranislari var miydi bu olaya kadar?

Tam olarak bunu ifade etmeye çalıştım ama beceremedim yani aklıma yatmıyor nereden bakaanız saçma sapan hangi hukuk devleti kadın çocukları da alıp eşimden şiddet gördüm sığınma talep ediyorum dediğinde çocukları alır aklıma yatmadı bilmediğim için de acaba var mı böyle bir şey diye defalarca sordum ama net yanıt alamadım
Ben aldattığını düşünemedim koca evde senin yanını mı buldu konusacak
Bu adam 20 yıldır ilk defa böyle yaptıysa psikolojisi iyi olmayabilir
Bence psikoloğa gitmeden affetmem diyebilirsiniz
konu sahibinin yalnızca bu yorumu beğenmesi peki? kendisini aldatılmadığına inandırmaya çalışıyor bariz bir şekilde, üstüne eşinin şiddet uygulamasını da psikolojisinin bozukluğuna bağlayıp olayı kapatmaya çalışıyor.

boşuna dil dökmeyin hanımlar bence.

konu sahibinin yalnızca bu yorumu beğenmesi peki? kendisini aldatılmadığına inandırmaya çalışıyor bariz bir şekilde, üstüne eşinin şiddet uygulamasını da psikolojisinin bozukluğuna bağlayıp olayı kapatmaya çalışıyor.

Ben de cevap yazmaya bile gerek duymadı beğendi geçti diye yorumladım 🤔🤔😂😂

Ben de cevap yazmaya bile gerek duymadı beğendi geçti diye yorumladım 🤔🤔😂😂
Ben baştan sona tüm yorumları okudum, sizi ve bir iki kişiyi beğenmiş sanırsam sadece.

yanlış anlamayın sizin yorumunuza herhangi bir lafım yok, siz gayet yapıcı ve mantıklı bir yorum yapmışsınız, konu sahibi sizin yorumunuza tutunmak istemiş sadece, diğer yorumları asla kabullenememiş gibi gördüm ben 😊

Yurtdışında yaşıyorsanız zaten İngilizce bilmiyor mu psikopat bu ayrılın aileniz nerede durumu anlatın böyle şiddet uygulayan biri aldatırsa aldatsın daha bir büyük problem var öfke kontrolü

Hadi aldatilmadigina inandirsin kendini de, yedigin dayagin acısını hisseden olarak onu nasıl unutacak?

Yurtdışında yaşıyorsanız zaten İngilizce bilmiyor mu psikopat bu ayrılın aileniz nerede durumu anlatın böyle şiddet uygulayan biri aldatırsa aldatsın daha bir büyük problem var öfke kontrolü
Ogretmenlarmis kari koca hmmm gece 3 te ders calisan caliskan öğretmen

Ya aldatıyor mu sorusu saçma aldatıyor ya da aldatmıyor adam sizi dövmüş tamam mı?
şiddet uygulamış
Şu saatten sonra bence önemli değil aldatıp aldatmaması

şiddet+aldatmadan mı boşanayım diyorsunuz illa tek şiddet yeterli olmuyor mu
Combo mu olsun?
Cahallıma ver Combo ne gıı :KK14:

Back
X