esim aldatiyor

ya bugün birisi daha konu açmıştı sevgilim evli, iki çocuğu var biri 5 aylık filan diye acaba bu konuyla bi alakası var mıdır? ama onun sevgilisi eşine anne babasına hayatımda biri var boşanmak istiyorum demiş sizinle konuştu mu böyle bişeyi?

Kimse yaşattığını yaşamadan Ölmez. Er yada geç. O Allah öyle Büyükki hiç bir kadının ahı yerde kalmaz. Evliliğimin içinde belki aldatılmadım ama evlilik daha fiilen bitmeden Boşanma Davası devam ederken ben onun yasını tutarken adam meğer Çoktan birini bulmuş. Davayı anlaşmalıya döndürüp boşandığım günün 1 ay sonrası evlendiğini duydum. Ne mi gördüm. Benim gelinliğimi başka bir kadına giydirmiş. Ve boynunada onlarda kalan bana aldıkları takıyı takmışlar. Üstelik dava dilekçesinde takıları götürdü diye iftira atmışlardı. O an aldatılmaktan beterdi. Üstünden 5 ay geçti alıştım. Hiç bir şekilde sosyal medyada takip etmiyorum. Bebeğimi düşürdüm bütün maddi manevi uğradığım zararlar yediğim hakaret küfür üstüne bide bu olayı görünce dedimki Rabbim beni kimbilir nelerden kurtardı. Ben ikinci kere evlenecek olsam ilk evliliğimde giydiğim gelinliği giymeyi düşünmem. O kadın evlendiği adamın eski Karısının gelinliği OLDUĞUNU bilerekmi giydi bilmedenmi orasını bilemiyorum artık. Şimdi diyorumki Allah iyki bana o çocuğu vermedi. O Yüzden sabret şükret dua et ve en hayırlı sonuçları dile.

Canim cok uzuldum yasadiklarina.Rabbim tabiki yerde birakmaz kimsenin ahini .birakmasin da zaten.benim yazimi alintilamissin ama cok sukurki ben yasamadim bu tarz seyler.mutluyum da cok sukur.dilerim rabbim herkesin yuzunu guldursun.dun aksamki bi konuda cok sinirlenmistim ona ithafen yazdim bunlari.
Herkesin sinavi farkli.dilerim bu yasadiklarindan sonra cok ama cok mutlu olursun...

Canim cok uzuldum yasadiklarina.Rabbim tabiki yerde birakmaz kimsenin ahini .birakmasin da zaten.benim yazimi alintilamissin ama cok sukurki ben yasamadim bu tarz seyler.mutluyum da cok sukur.dilerim rabbim herkesin yuzunu guldursun.dun aksamki bi konuda cok sinirlenmistim ona ithafen yazdim bunlari.
Herkesin sinavi farkli.dilerim bu yasadiklarindan sonra cok ama cok mutlu olursun...[/QUOTE. Âmin. Inşallah yaşattığını yaşamadan Ölmez demişsin ya o Yüzden alıntıladım heralde. Allah yaşatmasın . Inşallah Mutluluğun daimi olur. Benimde evlenene kadar maddi manevi hiç bir sorunum olmadı. Iyi aile , iş hersey tamamdı. Sanırım maneviyatım eksikti. Dünya telaşı içindeydim, bu yaşadıklarımda Allah'a yaklaştırdı. Vardır herseyde bir hayır. Önce yaşattı sonra kurtardı.

Back
X