Esimin cocuk baskisi?

Tabiki de oyle . Zaten asla cocuk istemiyorumda demiyorum ki ben. Kaderde varsa kaza kursunuda olur o. Reddedeck degiliz. Belkide sadece esimin anlayisini gormek istiyorumdur. Belkide bu zorlamalarin bitmesini istiyorumdur.
Erkeklerden çok şey bekliyoruz . 😅 ama bu stresle zaten artık yapma bebek anne karnında istenmedigini hisseder. Bu cümlemi eşine söyle. Umarım gönlünce olur

Oncelikle artik cok kotu hissediyorum. 2 senelik evliligim var. Ve daha kendimi anne olmaya hazir hissetmiyorum. Esimle severek evlendik ilk bir sene korunacagi konusunda soz vermisti. Ama hep cocuk istedigini soyluyordu. Baska insanlarin yaninda da surekli kendisinin istedigini ve benim istemedigimi ima ederek konusuyordu ve hep rahatsiz oluyordum. 1 sene sonunda korunma konusunda tamamen birakmak istedi ama ben hazir olmadigim icin bir sure daha korunmasini istedim. Artik is korun dedigim icin birliktelik yasamamaya yada istegim disinda korunmadan iliskiye kadar gitmeye basladi. Bakin ben artik kendimi iyi hissetmiyorum. Surekli olan bir durum degil ama donem donem ayni seyleri yasamak beni cok yipratiyor. Sanki zamanla bunlar ysandikca cocuktan da sogudum. Ne yapicagimi ne hissedicegimi bilmiyorum. Dogru duzgun kimseye anlatamiyorum.
Ben de sizin gibi hazır hissetmeyi bekledim ama çocuk olmadan o his gelmiyormus.
İyi ki eşim 2. Sene baskı gibi olmasa da aşırı istedi oldu çocuğumuz yoksa ben hala hazır hissetmeyi bekliyordum.

Oncelikle artik cok kotu hissediyorum. 2 senelik evliligim var. Ve daha kendimi anne olmaya hazir hissetmiyorum. Esimle severek evlendik ilk bir sene korunacagi konusunda soz vermisti. Ama hep cocuk istedigini soyluyordu. Baska insanlarin yaninda da surekli kendisinin istedigini ve benim istemedigimi ima ederek konusuyordu ve hep rahatsiz oluyordum. 1 sene sonunda korunma konusunda tamamen birakmak istedi ama ben hazir olmadigim icin bir sure daha korunmasini istedim. Artik is korun dedigim icin birliktelik yasamamaya yada istegim disinda korunmadan iliskiye kadar gitmeye basladi. Bakin ben artik kendimi iyi hissetmiyorum. Surekli olan bir durum degil ama donem donem ayni seyleri yasamak beni cok yipratiyor. Sanki zamanla bunlar ysandikca cocuktan da sogudum. Ne yapicagimi ne hissedicegimi bilmiyorum. Dogru duzgun kimseye anlatamiyorum.
Evet haklısıniz ama esinizde haksız sayılmaz yani 2 sene olmuş siz 1 sene korunmak konusunda anlasmissiniz tamam olabilir istemiyor olabilirsiniz ama ondan beklediginiz anlayışı onada göstermeniz gerekiyor asla size zorunlusunuz demiyorum çok normal istememeniz ama birazda ona anlayış göstermeniz gerekiyor

Back
X