- Konu Sahibi ayseozlemaylin
-
Beni çok ikna etmeye calıstı ama asıl sorun benım malesef onu sevdıgım ıcın ona inanmaya calısmam. Baskası anlatsaydı ben de kesin aldatmıs adam kıza bak ne kadar salak derdim acıkcasıbence aldatmış...
açıkçası kıvırmayı da beceremiyor..
Eşiniz geçmiş temizlemeyi neden hala öğrenememiş ki?
Arama yapıp bunu ortada bırakması çok saçma
Evden nasıl otel aratsın ki arkadaşıyla dışarıdayken?
Eşinin arkadaşına ne sorarsan sor eşinin dediklerini tekrarlar camiyi yakan kılıfınıda bulur misali eşinizde tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen bir tipmiş ne diyelim canım allah yardımcın olsun tedbiri elden bırakma derim ben
Aldatmis olabilir mi derken? Esin her buldugu firsatta tek gecelik iliskiler yasayan, bilgisayar gecmisini temizlemekle ugrasmayacak kadar da dusuncesiz bi adam. Tek sansi, dunyanin en sacma yalanlarina inanmak isteyen bi karisinin olmasi.. Ben olsam o ayagimda yara cikinca igneden aids mi bulasti diye dusundum dediginde kes sesini yalan soyleyecek kadar bile zekan yok senin kendini rezil etme bosa derdim mesela
Aldatmış değil, aldatmış ve hala da aldatmaya devam ediyor..
kucak dansını ,striptiz klübü...
bbunlar aldatma sayılmıyor mu sizin orda...
e aldatmış,itraf etmiş işte...
23 günde eşin nerden bulmuş o arkadaşları ben ona takıldım?
Hıcbiri normal degıl ben zaten bu yaptıklarını hala affedemıyorum ve affetmeyecegım de. Benım ıstedıgım sey bunu acıkca soylemesı cunku aptal yerıne konulmak asıl sorun ve ne olursa olsun denemıs ama yapamamıs da olabılır netıcede. Onemlı olan durustluk ama hep ben yakaladım onu o da soledı bu yaptıkları ıcın strıp e tekrar gıtmek ıstedıgı ıcın vs hepsı yuzunden defalarca kavga ettım nedense hala bı yanım ınanıyor ona caresız oldugum ıcın cok kucuk bı umuda sarıldım ama hep patlak verıyor eskı bı foto gorunce bıle aklıma gelıor her gun hergun kavga ne bosanabıldım ne de unutabıldım turkıyeye dondukten sonrakı vukuatları sırasında hamıleydım o yuzden de ınanmak ıstıorum belkı ve de bu kadar kavga sırasında ıtıraf ederdı dıe dusunuorum. baskası olsa aldatmıs derım yanı kızlarla yatıp kalkmıs yapmadıysa da yapacak ılk fırsatda derım ama bosanma dusuncesı cok zordu hele ıkıncı vakada hamıleydım suanda da bebegımız var 1 bucuk aylık daha. ılk olayda ayrılmalıydım sımdı bebek de magdur olacak ıkıncı olayda hamıle oldugumu bıle bıle yaptı ve silme zahmetıne bıle gırmedı ve gordugum sırada hamıleydımkucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ?
He yani striptiz kulubune gitmesi kucak dansi yaptirmasi tekrar gitcegini soylemesi gayet normalde sex aratmasina takiliyorsun ustelik hala belirsizlik oldugunu soyluyorsun haha 10 kerede aldatsa senin boşanacagin yok kendine ekşın yaratiyorsun sadece :))))
bende bılıyorum cahıl bırı olsa korkar bakar unıversıte mezunu ınsan gayet ii bilıor bır ınsan nasıl bu kadar sabreder ıtıraf etmez ? aklım almıor madem assagalık bır yaratıksın ve aldattın neden ıtıraf etmek zor gelıor ? yaparken kolay solerken mı zor anlamıorum !Ya arkadasım ayağinda yara cıkan biri direk doktora gider cok sık oluyorsa o asla aids den şüphelenmez.kendini biliyorsan süpelenmezsin.adam arkanı döndüpün an aldatıyor ve yalanlarıda cok sacma.
Arkadaş madem boşanmak zor geliyor yapamiycan yok bebegin var yok inanmak istiyorsun vsvs bahanelerin cok ne diye arastiripHıcbiri normal degıl ben zaten bu yaptıklarını hala affedemıyorum ve affetmeyecegım de. Benım ıstedıgım sey bunu acıkca soylemesı cunku aptal yerıne konulmak asıl sorun ve ne olursa olsun denemıs ama yapamamıs da olabılır netıcede. Onemlı olan durustluk ama hep ben yakaladım onu o da soledı bu yaptıkları ıcın strıp e tekrar gıtmek ıstedıgı ıcın vs hepsı yuzunden defalarca kavga ettım nedense hala bı yanım ınanıyor ona caresız oldugum ıcın cok kucuk bı umuda sarıldım ama hep patlak verıyor eskı bı foto gorunce bıle aklıma gelıor her gun hergun kavga ne bosanabıldım ne de unutabıldım turkıyeye dondukten sonrakı vukuatları sırasında hamıleydım o yuzden de ınanmak ıstıorum belkı ve de bu kadar kavga sırasında ıtıraf ederdı dıe dusunuorum. baskası olsa aldatmıs derım yanı kızlarla yatıp kalkmıs yapmadıysa da yapacak ılk fırsatda derım ama bosanma dusuncesı cok zordu hele ıkıncı vakada hamıleydım suanda da bebegımız var 1 bucuk aylık daha. ılk olayda ayrılmalıydım sımdı bebek de magdur olacak ıkıncı olayda hamıle oldugumu bıle bıle yaptı ve silme zahmetıne bıle gırmedı
Ama eşiniz zaten sizi aldattığını itiraf etmiş. Kucağına oturttuğu dansçıdan bahsetmiş?bende bılıyorum cahıl bırı olsa korkar bakar unıversıte mezunu ınsan gayet ii bilıor bır ınsan nasıl bu kadar sabreder ıtıraf etmez ? aklım almıor madem assagalık bır yaratıksın ve aldattın neden ıtıraf etmek zor gelıor ? yaparken kolay solerken mı zor anlamıorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?