Eşim aldatmış olabilir

. Okurken sinirimden patladim.bide itiraf etse bukadr yorulmazdim diyorsun.adam daha neyi itiraf etsin kucak dansina kadar anlatmis.bu sana normal geliyor galiba.otel aratmis diyorsun.adam ewden cikmadan aratmis oteli.senin esin muneccimmi daha arkadasi icip sarhos olmadan onun icecegini araba kullanamayacagini onceden kestirmis demekki baksan onden arastirmis oteli ne iyi bi arkadasmis esin masallah.sex aratmalati aids falan.adam bal gibi yatmis bi kadinla simdi hastaliktan cekinio ama hala yapcagindan vazgecmeyor.yaa hayret bunca seye nasil hala ayni yataga girebiliyosun aklim almiyor.ben napardim dusunmek bile istemiyorum.sizede bravo yani baska lafim yok

Belirsizlik mi?
Adam bariz aldatmışş işte hala belirsizlik mi diyorsunuz

Yani kocan sana bin türlü yalan söylüyor geçmişini temizlemek zahmetinde bile bulunmuyor resmen dalga geçmektir bu, alay ediyor seninle ve sen buna izin veriyorsun hala...

Söylediysen kaçırdım, mesleğin var mı ya da bir becerin ilkin bu adamdan kurtulmak için kendi ayaklarının üzerinde durman lazım, tabi kurtulmak istiyorsan

açıkça söylese ne olur, söylemese ne olur ki. olan olmuş zaten bu saatten sonra geçmişi değiştiremeyeceksin. hala eşine herşeyi itiraf ettirmeye çalışıp rahatlayacağını zannediyosun ama itiraf edince de bişi değişmeyecek canım.. bence kararını ver bir an önce affedeceksen de affet yoksa da net şekilde ayrıl

çok özür dilerim ama çok miğdem bulandı
yani siz her onun yanından uzaklaştığınızda o bu arayışlara giriyorsa bunun sonu yoktur..
sapık bir zihniyete sahip gibi geldi eşiniz.

Aldatmış olabilir mi? Basbaya aldatmış,itiraf bile etmiş..
Emin olmanız için aynı yatakta mı yakalamanız gerekiyor?

Canım açık ve net eşin seni "aldatmış" ve "aldatmaya da devam ediyor."

Sen "inanmak" istiyorum diyorsun ya, onun adı inanmak değil. Sen tüm bu olanları "yutmak" ve "kabullenmek" istiyorsun sadece. Bunu yapabilirsin tabi ki ama "eşimin beni aldatmadığına inanmak istiyorum" dersen, eşinin o 3 yaşındaki çocuk zekasıyla uydurduğu şeylere inanırsan, kendi zekanı aşağılamış olursun. Miden kaldırıyorsa bu adamı kabullen devam et. Ona da diyecek lafım yok.

Ya seni huzursuz etmek istemem ama stripteaz kulübüne neden gitmek istiyo , , tabiiki kadınlar kucagima bir daha otursun şöyle zevk alayım diye. eee okadar zevkten sonra arkasinin nasil geleceğini bir sen düşün.maalesef bu böyle. Sen ona tepkini bu kulübe gitmek isteyisinde koyacaktin.
Bir dahakine kucağına sen otur bakalım hoşuna gidecekmi

adam aldatmış.
üstüne birde itiraf etmiş.
e boşan.
boşanamıyorsan da hiç kurcalama.

adam striptiz kulüplere gitmiş zaten daha ne yapsın yani yeterli sayılmaz mı ? ki bence kesin aldattı çok kötü bir yalancı eşiniz

bence sizde aidsle ilgili testlerinizi yaptırın.Striptiz kulubü macerası kucak dansıyla kalmamıştır eminim.

Bin tane aldatma belirtisi var hatta ispatı var ve siz hala kendisi itiraf etsin modundasınız.Eski sevgiliniz de aldatmış itiraf etmiş,dürüst davrandığı için affetmişsiniz. Yine aynısını yapmayın Allah aşkına,her arkanızı döndüğünüzde aldatılmaya layık olacak kadar değersizmisiniz?

bacişkolar eğer böyle şeylerden sonra boşanma düşünceniz yoksa bence bilgisayar geçmişinizi,eşlerinizin tellerini falan hiç kurcalamayın çünkü olan yine size oluyor.yakalıyosuruz adamlar evet datlum yaptım ama bi sor neden yaptım diye başlıyo savunmaya geçiyolar sonra bi daha yapıyorlar bu sefer valla suçlu değilim bi arkadaşa bakıp çıkacaktım diye yeminler ediyorlar sonra bu böyle sürüp gidiyor.

ne gerek var evliliği bu hale getirmeşye adam kaç kez aldatmış kucağına kulüplerde kadın oturmuş bilmem ne hala acaba aldatılmaş mıyım diye soruyo konu sahibi.olan biz kk hanımlarına oluyor sinir küpüne dönüyoruz.bizede yazık

KArar verdim boşanmaya bu bi sürecti bir bucuk yılda anca karar verdim ama bosanınca da mutlu bır ınsan olmayacagım sadece paranoyalardan kurtulacagım sureklı salak yerıne konulmamıs olucam ama herkes benım bı aptal oldugumu dusunecek cunku abd dekı egıtımden sonra cok ii bi konuma gelecek cok cıddı bı maası olacaktı yanı aslında bu durumda zoruma gıdecek cunku en zugurt donemlerde en buyuk zorlukları cektık sımdı ınanılmaz bı maası olacak ve bosanınca bunu karılarla kızlarla ıstedıgı gıbı yıyecek ve sonra da sırf parası ıcın onunla evlenen fıstık gıbı bı hatunla mutlu mesut yasayacak ben de 32 yasında cocugumla yalnız kalıcam bu da cok zoruma gıdıyor yanlıs anlasılmasın benım derdım para deıl para olsa bı yıldır kavga cıkarıp durmazdım
sadece enayi oldugumu farketmek koyuyor
evt meslegım var hem de ondan cok daha ıı bı konumdayım ama abd olayı cıkınca ısler deıstı ve kendını bısey sanmaya basladı kı bu kadar cok deıstı ben de de suc var mutlu deıldık zaten ama aldatmadan da bosanabılırdık
ben de o da hasta deılız onun hasta olma luxu yok cunku ısınden olur bu konuda temkınlı olacaktır hep ama netıcede yaptıgı seyler de ortada

Ya bu erkekler afedersiniz ama bazen o kadar aptal olabiliyorlar ki, kusura bakmayın ulan daha yalan söylemeyi beceremiyosun, ulan sen hic birsey yapma.
Nedir bu doyumsuzluk, neden hep erkekler?
Neden bir kadının burada öyle bir doyumsuzlugunu derdini okumuyoruz, yaratilis fitrati demeyin, basbaya oldum delisilik bu.
Abla, sen bunu o halde gorsen bile inkar eder. Var sen anla ne demek istediğimi.
Ama yalan söylemeyi bile beceremeyen bir kocan var..
En doğru kararı vermen dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…