Eşim aldatmış olabilir

yani kızlar mide meselesi aslında bazı şeyler bazılarına normal geliyo demek ki sanırım ayşe armanın bi yazısıydı artık Türkiye'de de eş değiştirmeli partiler eşler arası grup seks yaygınlaşıyomuş mesela üstelik eşler bilgileri ve istekleri dahilinde yapıldığı için bunu aldatmada saymıyolarmış bi adamın röportajı vardı hatta kendisi karısına karşı her türkü istek ve arzusunu kaybettiği bi dönemde eşler arası grup seksi keşfetmiş ve karısını başka bi adamla sevisirken gördüğünde ona tekrar aşık olmuş böyle insanlar var yani

Ayy ne kadar mide bulandırıcı

meaa dedi:
Neyse ben kime yazıyorumki, bazılarınız cidden ruh hastasısınız. Eşim sabah bana yorumların oldugu linki gönderdi. Paranoya yapmak için samanlıkta iğne arıyorsunuz.
Benim şuanda bambaska bir ülkede olmamamı takıldınız. Sorun bu mu şimdi?
Koca müsvettesimi?

Düştüğüm duruma inanamıyorum, medenice yazılar gelmeyeceğinide biliyordum aslında.

Bazılarınız cidden ruh hastasısınız....

Yazdığım konularda itiraf ettiğim şey aldatma ise eğer, benim söylecek başka bir şeyim yok.

şimdi kadının kocası yani konu sahibinin kocası

Kazen var buranın patronu seni şikayet ettigimiz zaman senin ıp den adresine kadar herşeyi bulur

ayrıca buraya hakaret edemezsin biz açılan konuya yorum yaptık eşin ne dediyse onu düşnerek (hoş o senmisin belli değil)
bu durum da hem hakaret hem bizi kandırma var biz bile senden şikâyetçi olabilirz bilmem farkındamısın

öyle kalyveden bir öyle bir böyle yazmakla olmuyor

bz sizin hayatınızı bilemeyiz ne yaşaıyorsanız yaşayın ister daha beter ister daha düzgün

ama buraya yazarsan herkes yorum yapar anladın mı

konu sahibini kocası

Simdi simdi mesajlari okuyorum. Ooo bir de Aids riskiyle karınla korunmasiz seks yapip bebek yapmissiniz. Aferin yavrum zerre dusunme cocugun Aidsli mi dogarmis diye? Kari koca ne iyi ebeveynlersiniz siz boyle?
Valla o cocuga yazik ya. Babasi uckur icin, annesi de para icin zerre kendisini dusunmeyen bir aileye dogacak. Yat kalk dua et bebege bir sey olmasin. Bir daha fahiselerle beraber oldugunda da bir zahmet korunun kari koca, Aids anneden cocuga da geciyor biliyorsun degil mi?

Allah belanı...

barışın bence. bu anlattıklarınız doğruysa ,bebekte var. umarım toparlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…