Eşim aldığı parayı benden gizledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunların hepsi bahane biliyorsun dimi. Bitmeyecek bu sorunlar baskılar artacak. Şimdi psikolojik şiddet ilerde belki fiziksel.

Bunların hepsi bahane biliyorsun dimi. Bitmeyecek bu sorunlar baskılar artacak. Şimdi psikolojik şiddet ilerde belki fiziksel.
Fiziksel şiddet de çok oldu ama yemin etti bayadir yapmıyor dünkü tartışmada baya ağır konuştuk yinede vurmadı

Ah çocuklarım boynumu büküyor. Babaya çok düşkünler

??
Adam çocuklarının rızkını sakınıyor. Şahane bir baba!

100 kez yazdık çocukları bahane edinmeyin bari diye.Bu adam şerefsiz, siz de zayıf ve akılsızsınız. kaç kez yazıcaz buraya bu adam düzelmez diye. Ya adam gibi avukat tutup haklarınızı alıcaksınız ya da bu adam malları kaçırcak dımdızlak elinizde bavulla sokakta kalacaksınız. Seçim sizin.

Öncelikle benim eşim böyle bir şey yapsa ben de çok üzülürdüm, bir de bilet fiyatlarının konusunu açması çok çirkin, ancak boşanmaya gerek yok bu konu yüzünden, kredi kartı borcunu gerçekten yatırdıysa bir sorun yok, biletlerinizi mecbur alacak yok öyle

İşte bizim durumlar farklı defalarca boşanmadan döndük ve benim arkasından iş cevirdigimi söylüyor sürekli. iş cevirme dediği de ondan habersiz avukat arayıp bilgi almam. Bana guvenmiyormus.
Avukat arayışınız neden?

Her kurusunu Evim ve çocuklarım için harcadım diye yemin ediyor. İnşallah öyle bir şey yapmaz.Allah korusun yaa

Ne gibi? Ben boşanma sürecinde mal kaçırmasından korkuyorum
Belki de boşanmaya hazırlanıyor. Sakladığı o para da bunun başlangıcı. Belki de çocukların velayetini almak için bile gizli gizli iş çeviriyor olabilir. eşiniz çok tehlikeli

Avukat arayışınız neden?
Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diye

Her kurusunu Evim ve çocuklarım için harcadım diye yemin ediyor. İnşallah öyle bir şey yapmaz.Allah korusun yaa

Adam tonla para almış saklıyor, üstüne yalan söylüyor. üstüne maddi durumum kötü bilet aldın bik bik bik laf ediyor. Davayı git aç masrafı ailenden al diyor. Sizce bu adam mal kaçırmayacak mı?? Al hakkın bu diye getirip verecek mi sizce?

Bu iş inşallahla maşallahla olmaz. Adam gibi bir avukata gideceksiniz, mallara şerh koyduracaksınız öyle olur. Sonra dava açıcaksınız. Bu kadar. Siz dava açmazsanız sonunuz belli, bu adam sizi kapının önüne ceketinizle koyacak. 2 çocuk elinizde bavul, 5 parasız orta yerde kalıcaksınız. İnanın sonunuz bu.

Böyle her gün kavga dövüş, şiddet uygulayan babaya emin olun psikolojileri şahanedir.

Belki de boşanmaya hazırlanıyor. Sakladığı o para da bunun başlangıcı. Belki de çocukların velayetini almak için bile gizli gizli iş çeviriyor olabilir. eşiniz çok tehlikeli
Ay ben bunları hiç düşünmemiştimkredi kartı borcunu ödedim dedi gösterdi.

Öyleyse hep güvensizlikten bunlar maalesef.

Cocuklar yillardir ugradiginiz fiziksel siddeti nasil gormuyor ayni evin icinde???
Ben buna sasiriyorum. Dayak yiyen, eziyet goren kadinlar tutturuyor bi "babaya düşkün" cocuklar nasil dunyadan bi haber babaya duskun olabiliyor anlamiyorum.
Biseyden anlamayacak yaştalarsa babayi da unuturlar zaten bisey olmaz. Gorumcem 1 yaşinda cocuguyla ayrildi ölmedi cocuk yasiyor hala. Psikolojik destek aldiriyordur muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…