- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Bunların hepsi bahane biliyorsun dimi. Bitmeyecek bu sorunlar baskılar artacak. Şimdi psikolojik şiddet ilerde belki fiziksel.Benim ailem olduğum yerden baya uzak mesafede oraya gitsem cocuklar babadan uzak kalacaklar ve bu onlari çok kötü etkileyecek. Burada kalsam ev tutmam kira vermem lazım falan baya masraf bilmiyorum napicam. Davayı da çekişmeli aç hiçbir masrafı da vermem ailenden al dedi.Beni bosanmasin diye zora koşuyor.
Bir gün sizi çok kötü oyuna getirecek eşiniz. Bunun farkındasınız dimi?
Fiziksel şiddet de çok oldu ama yemin etti bayadir yapmıyor dünkü tartışmada baya ağır konuştuk yinede vurmadıBunların hepsi bahane biliyorsun dimi. Bitmeyecek bu sorunlar baskılar artacak. Şimdi psikolojik şiddet ilerde belki fiziksel.
Bahsettiğim miktar beyan verilmesi gereken bı miktar kuruştan bahsetmiyoruzYapabilir
Kurus Kurus beyan mı vermeli
Ah çocuklarım boynumu büküyor. Babaya çok düşkünler
Ah bundan bı emin olabilsemDönmeyip dümdüz devam etseniz nasıl rahatlama gelecek bi bilseniz
Öncelikle benim eşim böyle bir şey yapsa ben de çok üzülürdüm, bir de bilet fiyatlarının konusunu açması çok çirkin, ancak boşanmaya gerek yok bu konu yüzünden, kredi kartı borcunu gerçekten yatırdıysa bir sorun yok, biletlerinizi mecbur alacak yok öyleMerhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Avukat arayışınız neden?İşte bizim durumlar farklı defalarca boşanmadan döndük ve benim arkasından iş cevirdigimi söylüyor sürekli. iş cevirme dediği de ondan habersiz avukat arayıp bilgi almam. Bana guvenmiyormus.
Her kurusunu Evim ve çocuklarım için harcadım diye yemin ediyor. İnşallah öyle bir şey yapmaz.Allah korusun yaa??
Adam çocuklarının rızkını sakınıyor. Şahane bir baba!
100 kez yazdık çocukları bahane edinmeyin bari diye.Bu adam şerefsiz, siz de zayıf ve akılsızsınız. kaç kez yazıcaz buraya bu adam düzelmez diye. Ya adam gibi avukat tutup haklarınızı alıcaksınız ya da bu adam malları kaçırcak dımdızlak elinizde bavulla sokakta kalacaksınız. Seçim sizin.
Belki de boşanmaya hazırlanıyor. Sakladığı o para da bunun başlangıcı. Belki de çocukların velayetini almak için bile gizli gizli iş çeviriyor olabilir. eşiniz çok tehlikeliNe gibi? Ben boşanma sürecinde mal kaçırmasından korkuyorum
Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diyeAvukat arayışınız neden?
Her kurusunu Evim ve çocuklarım için harcadım diye yemin ediyor. İnşallah öyle bir şey yapmaz.Allah korusun yaa
Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diye
Ay ben bunları hiç düşünmemiştimBelki de boşanmaya hazırlanıyor. Sakladığı o para da bunun başlangıcı. Belki de çocukların velayetini almak için bile gizli gizli iş çeviriyor olabilir. eşiniz çok tehlikeli
Öyleyse hep güvensizlikten bunlar maalesef.Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diye
Asgari ÜcretASKERİ ÜCRET değildir o iyi düşünün
Bilemezsin. Eşine güvenebiliyor musun? Yapmaz diyebilir misin?Ay ben bunları hiç düşünmemiştimkredi kartı borcunu ödedim dedi gösterdi.
Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?