• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldığı parayı benden gizledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım “askeri ücret” değil, “asgari ücret” :))
Temel ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, aldığı parayıda sağda solda yememiş borç yatışırmış, kenara koymuş vs. ise karışmaya hakkınız yok üzgünüm.
Evet evet biliyorum asgari olduğunu ama hızlı yazdım ne yazdığımı okumadım düzeltirdim yoksa mutlaka

Diğer şeylerden değişmediyse bunda da değişmez bencr
Böyle aydınlanmış gibi yazmış ama hiç sanmıyorum
Çocuklarının boynu bükük kalır

Dayak kavga aldatma bilmem nede ses çıkarmayıp mal kaçırınca ses çıkarırsa olayın özü çocuklar değil malmış o zaman
Boşa oyalanmışız
Lütfen konuyu carptirmayin öyle olmadığını gayette iyi biliyorsunuz. Öyle değil diyorsanız lütfen yorumunuzu kendinize saklayın. Hem Çocuklarimin da paraya ihtiyacı var değil mi?

Lütfen konuyu carptirmayin öyle olmadığını gayette iyi biliyorsunuz. Öyle değil diyorsanız lütfen yorumunuzu kendinize saklayın. Hem Çocuklarimin da paraya ihtiyacı var değil mi?
Yani gerçekten şiddet ve aldatılma sonucu boşanmayacaksınız da mal kaçırınca mı boşanacaksınız?

Ben eşinizin planları içinde çocukları size bırakmak olduğunu da sanmıyorum doğrusu

Ama çocuklarınızın boynu bükük kalır boşanırsanız
Kalır mı diye korkularım var bı anne olarak endişelerimin olması normal değil mi? Her şeyi düşünmemem de normal değil mi? Sonuçta cocuklarim benimle yaşayacak ben eski eşimin eline mi bakacağım sürekli?

Benim ailem olduğum yerden baya uzak mesafede oraya gitsem cocuklar babadan uzak kalacaklar ve bu onlari çok kötü etkileyecek. Burada kalsam ev tutmam kira vermem lazım falan baya masraf bilmiyorum napicam. Davayı da çekişmeli aç hiçbir masrafı da vermem ailenden al dedi.Beni bosanmasin diye eğer

Benim ailem olduğum yerden baya uzak mesafede oraya gitsem cocuklar babadan uzak kalacaklar ve bu onlari çok kötü etkileyecek. Burada kalsam ev tutmam kira vermem lazım falan baya masraf bilmiyorum napicam. Davayı da çekişmeli aç hiçbir masrafı da vermem ailenden al dedi.Beni bosanmasin diye zora koşuyor.
Üzerinize malvarlığı yoksa ve çalışmıyorsanız avukatınız davayı adlı yardım talepli acar. Talep kabul edilirse yargılama gideri vs ödemezsiniz.
Ayrıca ailenin korunmasına dair kanun geregi dava sonuçlanana dek mahkemeler ortak konuttan erkeği çıkarıyor. Tedbir nafakası vs de alırsınız. Niye bu laflarına tahammül edesiniz ki

Üzerinize malvarlığı yoksa ve çalışmıyorsanız avukatınız davayı adlı yardım talepli acar. Talep kabul edilirse yargılama gideri vs ödemezsiniz.
Ayrıca ailenin korunmasına dair kanun geregi dava sonuçlanana dek mahkemeler ortak konuttan erkeği çıkarıyor. Tedbir nafakası vs de alırsınız. Niye bu laflarına tahammül edesiniz ki
Çok sağolun bilmiyorum haklarımı sizin gibi bilen varsa yazarsa çok sevinirim 🙏

??
Adam çocuklarının rızkını sakınıyor. Şahane bir baba!

100 kez yazdık çocukları bahane edinmeyin bari diye.Bu adam şerefsiz, siz de zayıf ve akılsızsınız. kaç kez yazıcaz buraya bu adam düzelmez diye. Ya adam gibi avukat tutup haklarınızı alıcaksınız ya da bu adam malları kaçırcak dımdızlak elinizde bavulla sokakta kalacaksınız. Seçim sizin.
Eski konuları okuyunca şu koyu kısma öyle böyle hak vermedim. Resmen tespit bu. Çok ilginç bir aile. Çocuklara üzülüyorum

Cocuklar yillardir ugradiginiz fiziksel siddeti nasil gormuyor ayni evin icinde???
Ben buna sasiriyorum. Dayak yiyen, eziyet goren kadinlar tutturuyor bi "babaya düşkün" cocuklar nasil dunyadan bi haber babaya duskun olabiliyor anlamiyorum.
Biseyden anlamayacak yaştalarsa babayi da unuturlar zaten bisey olmaz. Gorumcem 1 yaşinda cocuguyla ayrildi ölmedi cocuk yasiyor hala. Psikolojik destek aldiriyordur muhtemelen.
Kesinlikle
Ayrıca çocuklarının annelerini gözleri önünde dövecek adamlar çocuklara mı vurmayacak?
Onları pamuklara mı saracak?
Aile içi şiddetten ilk nasiplenen genelde çocuklar oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı asgari ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Kusura bakmayın ama evliliğinizin bir ciddiyeti kalmamış, karı-koca sürekli ağzınızda bir boşanma lafı, çoluğun çocuğun doğum gününde dahi başkaları üzerinden birbirinize gönderme yapıp beğenmiyorsan git demeler, hani böyle vardır ya bavulu kapı arkasında bekleyen insanlar her tartışmada kapar bavulu gider, 1-2-3-5 derken aman yine gitti nasılsa 2 gün sonra döner dersiniz, sizin boşanma hikayesi de ona dönmüş.

Bu arada para konusundaki tepkiniz gereksiz değil, bana göre para güven meselesidir, ne kadar maaş aldığını, ne kadar biriktirdiğini açık yüreklilikle söylemiyorsa veya nereye harcadığını bana güvenmiyor olarak algılarım ve bana güvenmeyen bir eşle yaşayamam, saygı ve güven sevgiden bile önce gelir benim için.

Son düzenleme:
Eski konuları okuyunca şu koyu kısma öyle böyle hak vermedim. Resmen tespit bu. Çok ilginç bir aile. Çocuklara üzülüyorum

Konu sahibesi sürekli aynı konuyu açıyor bana öyle dedi, bana böyle dedi. ne bekliyor anlamadım yani bu adam berbat biri işte. Bu herife yapışmış, peşinde kendini de rezil ediyor çocukları da sefil ediyor. Bu çocuklara yazık yahu, keşke devlet alsa. 2 yetişkin var, biri akılsız, diğeri insan bile değil dayakçı ne yapsın bu çocuklar? Annelerinin kafasızlığının bedelini niye bu sabiler çekiyor yani? Bir diğer mağdur da BDV yorumcuları bence şu üye her konu açtığında insanlar artık saçlarını başlarını yoluyor.

Son düzenleme:
Evlilikte para saklamayı çok çirkin buluyorum.
Gün içinde aldığı suyun parasını bile bilirim eşimin, maaş günü hesap yapar kuruşu kuruşuna bilgi verir bana da.
Buradan boşanmaya geldiyse konu, iyi düşünün derim.
Sizinki de çok fazla

Bizde para saklanmaz. Kimse kimsenin aldığına ettiğine karışmaz. Yüksek meblağda bir şey alınacaksa ortak karar verilir.

Bence sorun para saklamanın ötesinde çok yüz göz olmanız.

Ayrıca benim de eşimin bilmediği hesabim var. Ise girdiğimden beru var. Para saklamak değil kendimi güvende hissetmek ki kadınlara tavsiye ederim. Ansızın boşanan biri olarak çok iyi yapmışım.

Para saklamak çok çirkin bit şey keşke söyleyip vermeseymiş hayatım şu kadar para aldım kredi kartına yatırdım yatıracağım şu borç var fln diye söyleseymiş sorun olmazmış aslında.

Ya para saklaması hoş değil ama bende saklıyorum ama şöyle bisey benim ki her ay 100-200 atıyorum kenara dünyanın binbir türlü hali var diye kenarda köşede biraz olsun param bulunsun diye ama bunu eşimi kandırmak için yapmıyorum ona guvenmedigimden yapmıyorum eşim öğren de kenarda para biriktirdigimi kızmaz bana eminim yani sırf para saklama konusundan boşanmaya gidecek kadar konunun uzaması sorun bence buda gösteriyor ki başka sorunlarda var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X