- 6 Ağustos 2013
- 59
- 1
- 98
- Konu Sahibi kelebek1207
2 senelik beraberliğimizin üzerine evleneli neredeyse 1 sene oluyor. bir süre önce kendisine samsung galaxy 10.1 aldı telefon olarakta kullanıyor. işi gereği şık görünmesi gerekiyor. zaten devir ye kürküm ye devri biliyorsunuz. daha önce telefonu evrakları için bi çanta kullanıyordu ve oldukça yıprandı. yenisini almayı düşündüğünü konuşmuştuk. bende bunu düşünerek mutlu olacağını sanarak parayıda önemsemeyip bir çanta aldım. normalde evlilik yıldönümüzde verecektim ama dün gece dayanamayıp verdim ve sonuç kocaman bir hüsran... yüzündeki hayal kırıklığını görmeniz lazımdı buna ne kadar verdin dedi bikaç kere. sonra ben istanbulda bitane beğenmiştim 40 tl ydi daha pahalıysa bunu geri verelim onu alayım ben dedi. buna kağıtlarım sığmaz dedi... sabah bile hala karşıdan bakıyodu. bugün işe gitmesi için hazırlanırken çantaya habire mana bulmaya çalıştı bunu alacaksam şu ayakkabıyı giymem gerek onlada rahat edememki falan filan... kızlar... ne yapıcam ben? haa bana yıl dönümü hediyesi alacakmı onu bilmiyorum ama kendi hediyesini beğenmediği aşikar. zaten o kadar dumura uğradı ki poşetin içindeki mektubumu bile görmedi... çok moralim bozuldu yaaa...
:2:
bu arada aldığım çanta bu
Eki Görüntüle 785665
yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum

bu arada aldığım çanta bu
Eki Görüntüle 785665
yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum