• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim alkol kullanıyor

Eşine şükretti bizim yorumları görünce😂
Yorumları da görmüş olamaz ki. Son görülmesiyle konu açılışı aynı. Konuyu açmış sekmeyi kapatıp çıkmış. Hani öğretmenler bazen bize konu verir kendi aranızda tartışın diyip çekilirdi ya onun gibi yaptı bize.

Bi ilaç varmış alkolden tiksindiriyormuş. Bi tanıdık oğluna vermişti yemeğin içinde, içmeyi bıraktı uyuşturucuya başladı. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın sizde

Mesaj nasıl başladı nasıl bitti ölüyorum :D

Yorumları da görmüş olamaz ki. Son görülmesiyle konu açılışı aynı. Konuyu açmış sekmeyi kapatıp çıkmış. Hani öğretmenler bazen bize konu verir kendi aranızda tartışın diyip çekilirdi ya onun gibi yaptı bize.
Biz durduk yere döküldük o zaman deşifre olduk durduk yere😂

En ayar olduğum konulardan birisi de bu.
Muhafazakar olanla sekülerin evlenip birbirlerini kendi dünyalarına adapte etmeye çalışması.
Evliliği ne sanıp evleniyorlar acaba diye düşünüyorum. Çünkü dünyaya bakış açın tamamen farklı ve o kişi ile belki de 50 seneyi geçireceksin.
Hiç aklınız yok mu diye soramadığım icin susup oturuyorum

Neyse...
Adam sosyal içici ise karışmayın o "onun hayati"
Adam alkolik ise otla dua ile olmaz "hastaneye yatırın"

Ay sakın içme alışkın değilsen ben içerken bayılmıştım üniversiteyken bir baktım arkadaşlar beni banyoda yıkıyor korkmuşlar 😂😂😂 bilen eden alışkın olan içsin ya da içen birine hediye edin sevinir şişesini sevdiysen geri iste şişesini
Attim gitti ya zaten.Benim kafam içmeden de güzel oluyor 🤣Doğal hali güzel .Ben kimseye karışmam ağzıyla içene kim bişey desin

Bi ilaç varmış alkolden tiksindiriyormuş. Bi tanıdık oğluna vermişti yemeğin içinde, içmeyi bıraktı uyuşturucuya başladı. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın sizde
Ben duymuştum ama ayrıntıyı bilmiyorum sadece içki içersen o ilacı alıp beter oluyor mide vs diye duymuştum.Ama bence hiç gitmesin o yollara adama içkiyi biraktiracagim diye dünyayı değiştirir kocası .Sonra başına dert TV lere çıkar valla .Yapmasin habersiz iyiliği için bile olsa doğru değil .

Attim gitti ya zaten.Benim kafam içmeden de güzel oluyor 🤣Doğal hali güzel .Ben kimseye karışmam ağzıyla içene kim bişey desin
Ben de karışmam ya bana ne herkesin kendi sağlığı kendi tercihi namaz kılana da çok kıldın bugün azıcıkta yarına bırak mı diyelim 😂

Ben duymuştum ama ayrıntıyı bilmiyorum sadece içki içersen o ilacı alıp beter oluyor mide vs diye duymuştum.Ama bence hiç gitmesin o yollara adama içkiyi biraktiracagim diye dünyayı değiştirir kocası .Sonra başına dert TV lere çıkar valla .Yapmasin habersiz iyiliği için bile olsa doğru değil .
Yani bencede birine fayda eden diğerine belki daha kötü etki edecek

Back
X