Eşim altınları satmış

İstanbul'daki eviniz sizin babanızın evi mi?
İstanbul daki ev eşimin babası üstüne, eşimin kredi borcu olduğunu benimde duruöumun kötü oldu ğunu İstanbul daki evi kiraya verilmesi ve ordan borç ödenmesi ni istedim ama kabul etmedi ler borç ztn şu an 11 bin onuda ben ödüyorum

Ortak hesap gereksiz bence.. herkesin kendi hesabi olsun ve kimse kimsenin hesabina dokunmasin. Ihtiyac halinde biri digerine aktarsin. Benim tanidigim kimin ortak hesabi varsa kocalari arkalarindan is cevirdi. Gerci yapan kendi hesabindanda yapardi ama bi anne kolay kolay yavrusunin rizkini yedirmez kimseye, ama erkekler yapiyo bunj
Eşim aslında bana çok düşkündür nasıl böyle bir şey oldu anlamadım, İstanbul da düzenli işi var Dı bursaya gelince sıkıntı çekti ama her zaman bursada da dahil maaş ını hep bana verdi getirdi, hiç bir zaman vermem benim borcum var para kaybettim demedi bunu bana keşke baştan söyleseydi çalışmamasını çocuk olunca kızım 2 yaşa giren e kdr benn istemedim, oda tm dedi yoksa işi bulmayan çalışmam diyen bir erkek hiç bir zaman olmadı hep çalıştı Allah var yukarıda ama pandemide işsiz lik maaş alamama yaşadı maalesef, evde durduğu müddetçe de ev işi yemek her işi yaptı bana hiç bir şey yaptır madı

İstanbul daki ev eşimin babası üstüne, eşimin kredi borcu olduğunu benimde duruöumun kötü oldu ğunu İstanbul daki evi kiraya verilmesi ve ordan borç ödenmesi ni istedim ama kabul etmedi ler borç ztn şu an 11 bin onuda ben ödüyorum
Demek ki "eşimin ailesinin verdiği evde hiç oturmadık " cümleniz tam olarak doğruyu yansıtmıyor.Oturmuşsunuz İstanbuldayken.Kiraya vermek istemeyebilirler bunda birşey yok,eşiniz sizin amcanıza ,ailenize bakıyor ..çocuğa baksın çalışmasın diyen de sizsiniz.Madem maddi olarak sıkıntı var bırakın da adam çalışsın..Onu ben geçindirdim bunu ben ödedim diyorsunuz da adam da saçını süpürge ediyor ve sürekli sizden bunları dinliyor büyük olasılıkla.Çocuğunuz da herkesin çocuğu gibi ya kreşe başlayacak ,ya da bakıcı bulacaksınız yapacak birşey yok

Siz dışarıda çalışıyorsanız eşiniz de içeride çalışıyor. Onu ben ödedim, bunu ben ödedim düşünceniz yanlış. Ortak altını sizden habersiz borsaya yatırması da eşinizin hatası. Eğer borcu ödemek size zor geliyorsa gemideki işi kabul etsin. 1 senede kaybettiğini kat be kat çıkarır.

Back
X