Eşim altınları satmış

Ay eski konulara baktımda isimden hatırlar gibi oldum sizde çekilir çile değilsiniz. Bu konuda haklısınız ama her maddi konuda boşanmaya konuyu getirmişsiniz. Adam bir bok yemiş ki bunun haklılık yanı yok ama belli ki sizin laflarınızdan mı artıkın nedir bu yola girdi bilemedim. Adam sizin ailenize bakmış altını bike almış galiba sürekli aile üyenizin ve hastanelerde bakmış beklemiş. Kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum. Ailesi size ev verdiği halde eşiniz pandemide işsiz kaldığında çalışmak istemeyip ben gelinim maddi yardım etsinler ben çocuğuma baksınlar diye sürekli para beklentisine girmişsiniz ve üslubunuzda leşti burdan demek ki aklımda kalmış adınız bakıncada çözdüm. Bu yüzden bu adam niye böyle bi bok yedi nasıl bir halde bilemiyorum. Ama affedilir bir hata olmadığıda ayrı bir haklılık
Teşekkür ederim yorumunuz için maalesef beklenti içine girdim hep kaybettim annem ölünce herhalde eşimin ailesi bana sahip çıksın istedim ama olmuyor muş

Bir sene çok uzun bir süre adam evde devamlı kızına bakıp ev işi yapıp sıkılmıyor mu? İş aramıyor mu bana enteresan geldi. İşsiz kalabilir ama nasıl olsa kadın çalışıyor bende evde takılayım kafasında olması anormal. Bence acilen iş bulsun o borcu kendi kapatsın. Sana da o harcadığı altınları alsın. Tüm bunları yaptıktan sonra çocuğun da ya kreşin ya da bakıcının parasını karşılamaya başlar. Bence sırf bu yüzden boşanma olmaz ama bunları kabul etmezse o güveni geri kazanmazsa boşanmayı düşünürsün
Eşim çalışmak istedi ama ben istemedim elalem bakmasın çocuğa diye

Bir sene çok uzun bir süre adam evde devamlı kızına bakıp ev işi yapıp sıkılmıyor mu? İş aramıyor mu bana enteresan geldi. İşsiz kalabilir ama nasıl olsa kadın çalışıyor bende evde takılayım kafasında olması anormal. Bence acilen iş bulsun o borcu kendi kapatsın. Sana da o harcadığı altınları alsın. Tüm bunları yaptıktan sonra çocuğun da ya kreşin ya da bakıcının parasını karşılamaya başlar. Bence sırf bu yüzden boşanma olmaz ama bunları kabul etmezse o güveni geri kazanmazsa boşanmayı düşünürsün
Eşim çalışmak istedi ama ben istemedim elalem bakmasın çocuğa dite
çalışan yetişkin kadınsınız.sahip çıkmak ne demek yahuu? :işsiz:
Paylaşım anne sevgisi her şey maddiyat değil ki onlar manevi olarak bile destek olmadı bebeğim oldu gelmediler bile anlayın eşimden boşanıyor um dedim boşa gitsin dedi ben karışmam dedi daha ne olsun

Eşim çalışmak istedi ama ben istemedim elalem bakmasın çocuğa dite

Paylaşım anne sevgisi her şey maddiyat değil ki onlar manevi olarak bile destek olmadı bebeğim oldu gelmediler bile anlayın eşimden boşanıyor um dedim boşa gitsin dedi ben karışmam dedi daha ne olsun
Siz konuda eşim çalışmıyor evi ben geçindiriyorum diyorsunuz adamın çalışmasını istemeyenin siz olduğunuzu sonradan söylüyorsunuz.Adam kaç sene daha çalışmayıp evde çocuğunuza bakacak?Eşinizin ailesinin size sahip çıkmadığını söylüyorsunuz ama "Tam olarak öyle olmamış gibi gözüküyor" sizin ve eşinizin ailesi arasında ipleri koparan birşey yaşanmış..yoksa İstanbul'daki evi eşinizin ailesi vermişti diye hatırlıyorum o evi vermezlerdi .Üstelik bu kadar hayatınızda olmayan aileyi arayıp" oğlunuzu boşuyorum" demenin bir esprisi var mı? Ha zararınızı telafi etsinler istediyseniz o başka!!

Madem gemide bir yılda 500000 kazanacak , salın gitsin... aylık 30000 den fazla yapar, o paraya bakıcı da tutarsınız, temizlikçi de, üstüne borç da ödenir. Önceki konularinizi da biliyorum o yüzden adam kötü niyetli gelmedi bana. Gitsin bir yıl uzakta çalışsın , hem para sorunu kalmaz hem biraz kafa dinler...

Şunu bir kadın yapsa kumarda borsada 60 bin yakın para kaybetse adam gözünün yaşına bakmaz kapı önüne koyardı.
Türk kadını ne kadar çok şeyi yutup acı çekiyor

Eşim bana parasını emanet etti bi gazla dolar aldım :D battım 30 bin kadar.
Tavsiyeleri okuyunca tırstım hxjsjdj

Merhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Bu baya baya boşanma olayı, boşanırsanız haklısınız. Sonunda dersteki örnek karşıma çıktı. Teşekkürler medeni hukuk…

Merhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Bence sorumluluk alması lazim esinizin. Evde çocuk bakmak nedir. Biran önce is bulmalı ve evine bakmali bu şekilde sağlıklı olmaz zaten evliliğiniz.

"Sahip çıkılma" beklentisi de hep ev versinler..kiramı ödesinler üzerinden olmuş enteresan
Ben hiç bir zaman ev istemedim ztn babam ların evinde oturdum hiç orda oturmadımki benim söylediğim bunlar evlendikten sonra 360 derece döndü ler cnm gelin gitti bizden bişi beklemeyin sizede gelemeyize döndü ayrı yeten torunları nı görmeye bile gelmedi ler onu geçtim ben boşansam yada çok borç olsa o torun için bile insan oğlum nptın sen diye gelir duruma bakar bu çocuk babasız kalmasın diye onlarda çok suç var her şeyi maddi ve manevi benim ailem karşı ladı

Yaw gercekten bu kadar kolay mi
Bu paralari savurmak, kolay kazaniliyor sanki🙄 60 bin ne demek su devirde.. gidip bilinmez bir sekilde nasil kumar oynar o parayla.. yazik gunah degil
Mi? Cocugun kismetiyle oynamis..

Evde cocuk bakmasina birsey diyemem, hayat musterektir.. bi sen calisirsin yeringelir o calisir yeri gelir beraber.. ama bu durum affedilir gibi degil

Birde herkesin birden kriptoya borsaya sarmasini anlayamiyorum🙄 yaw sen kim borsa oynamak kim😐 anlasan biraz risk payin olsa ok dene.. ama gidip cocugun butun nasibini yatirmak🙄 bence bu guven sorunudur.. 5 kurusun olsa teslim edemeZsin bu herife artik

Yaw gercekten bu kadar kolay mi
Bu paralari savurmak, kolay kazaniliyor sanki🙄 60 bin ne demek su devirde.. gidip bilinmez bir sekilde nasil kumar oynar o parayla.. yazik gunah degil
Mi? Cocugun kismetiyle oynamis..

Evde cocuk bakmasina birsey diyemem, hayat musterektir.. bi sen calisirsin yeringelir o calisir yeri gelir beraber.. ama bu durum affedilir gibi degil

Birde herkesin birden kriptoya borsaya sarmasini anlayamiyorum🙄 yaw sen kim borsa oynamak kim😐 anlasan biraz risk payin olsa ok dene.. ama gidip cocugun butun nasibini yatirmak🙄 bence bu guven sorunudur.. 5 kurusun olsa teslim edemeZsin bu herife artik
Erkekler bi garip geçen bizim işyerinde konuşuyorlardı sanal arsa varmış da çok kazandırıyormus, yüzlerine yüzlerine kahkaha attım valla hiç akıl yok.

Erkekler bi garip geçen bizim işyerinde konuşuyorlardı sanal arsa varmış da çok kazandırıyormus, yüzlerine yüzlerine kahkaha attım valla hiç akıl yok.
Bide anlamiyosan ne isin var o islerde? Zengin olsan ok dicem
Ama hata yapma
Sansin yok.. yaw hele birde gizli gizli arkandan is ceviriyolar.. tabii kadina oncesinde solese kadin karsi cikacak.. ozur dilemek izin almaktan daha kolaydir

Bide anlamiyosan ne isin var o islerde? Zengin olsan ok dicem
Ama hata yapma
Sansin yok.. yaw hele birde gizli gizli arkandan is ceviriyolar.. tabii kadina oncesinde solese kadin karsi cikacak.. ozur dilemek izin almaktan daha kolaydir
Gerçek ten kimseye güven olmazmış bundan bu dersi çıkardım hayatta babana bile güvenme demişler ben elalem e güvendim bundan sonra maddi konularda sadece kendim altınları almamak benim hatam ne bırakırsın al sat bankaya koy ne bileyim buda ders olsun bana insanlar çok kötü bencil

Gerçek ten kimseye güven olmazmış bundan bu dersi çıkardım hayatta babana bile güvenme demişler ben elalem e güvendim bundan sonra maddi konularda sadece kendim altınları almamak benim hatam ne bırakırsın al sat bankaya koy ne bileyim buda ders olsun bana insanlar çok kötü bencil
Ortak hesap gereksiz bence.. herkesin kendi hesabi olsun ve kimse kimsenin hesabina dokunmasin. Ihtiyac halinde biri digerine aktarsin. Benim tanidigim kimin ortak hesabi varsa kocalari arkalarindan is cevirdi. Gerci yapan kendi hesabindanda yapardi ama bi anne kolay kolay yavrusunin rizkini yedirmez kimseye, ama erkekler yapiyo bunj

Ben hiç bir zaman ev istemedim ztn babam ların evinde oturdum hiç orda oturmadımki benim söylediğim bunlar evlendikten sonra 360 derece döndü ler cnm gelin gitti bizden bişi beklemeyin sizede gelemeyize döndü ayrı yeten torunları nı görmeye bile gelmedi ler onu geçtim ben boşansam yada çok borç olsa o torun için bile insan oğlum nptın sen diye gelir duruma bakar bu çocuk babasız kalmasın diye onlarda çok suç var her şeyi maddi ve manevi benim ailem karşı ladı
İstanbul'daki eviniz sizin babanızın evi mi?

Back
X