- 3 Şubat 2018
- 25.862
- 111.250
- 598
D
Düşük gelir için deil abisi vermiyo hakkını eşim herkesten korkan ezilmiş ailesinde yok diyemiyo
Cok saolun insallah duzelir herşeyİşte onun farkında olduğunuz için aslında eşinizin hemen hop diye değişemiyecegini bilmeniz lazımdı. Esinizi sindirimis olabilirler. Abisi hakkını vermiyor. Siz hem yoğun çalışıp hem hakkını alamamasına isyan etmekte son derece haklısınız, ama onu orda öyle bırakıp kendinizi ve bebeginizi santaj malzemesi yapmanız son derece yalnis. O zaman onu ezen ailesinden farkınız kalmaz. Esinizin gözünü açmak böyle olmaz. Simdi adınız "bak ilk zorlukda hemen nasıl topukladi, bu kadin sana layık degil" olacak. Böyle kozları kimsenin eline vermeyin. Esinizi seviyorsaniz ve bir aile kurma yoluna girmişseniz bu yoldan ikna etmeye çalışmanız gerekirdi. Mesele ailesini atsın, annesini atsın asla degil. Ama artık kendi ailenizi kuruyorsunuz. Ilk sorumluluğunuz o yavrunuza karşı. Başkalarına değil
Rabbim isteyen herkese istediği vakitte versinNe ayibi canım kötü biseymi söyledim allah kucagna almayi nasip etsin. Adamin işi oysa ne yapsın bu adam. Sizi aldatmiyosa seviyosa evine bagliysa niye birakip gttiniz bence baska bisey var
Cok saolun insallah duzelir herşey
Kesinlikle yaniliyosnuz . Eşimi cokk seviyorum yalanla kandırdı beni diyorum nie anlamakta diretiyosnuz. Gebelikte nasip işi“Bir bilene sorayım hele, iyi nafaka veriliyorsa boşarım, yoksa geri dönerim.” düşüncesiyle açılmış bir konu gibi geldi. Tanımadan, görüşmeden mi evlendiniz? Nasıl farkına varmadınız o şekilde çalıştığının? Hiç mi telefonda konuşup mesajlaşmadınız? İlk aydan, hem de iki günde bir eve gelen adamdan hamile kalıyorsunuz. Zaten tanımadan evlenmişsiniz, bari evlendikten sonra tanısaydınız. Bu cesarete hayranım ya.
Allah razı olsun inşallah aminnnInsallah. Evlilik her zaman kolay olmuyor, ama el ele verseniz başarırsiniz. Allah bebeginizi sağlıkla kucağı almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
Rabbim siz3 evlat versin1 aylık evlilikte 15 gün eve gelmeyen koca. 5 aylık evlilikte 4 aylık gebelik. Vay anasını ya muhasebeci halimle beynimi yaktı.
3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ne ara eşi gördünüzde çocuk yaptınız , ne ara baba evine döndünüz. Bu ne hızdır vallahi şapka çıkartıyorum.
Adamın yalan söylediğini ilk başta anlamışsınız neden hamile kaldınız o zaman doğacak sabiye günah değil mi?
Nafakayı sormuşsunda tek başına çocuk büyüteceksin sen onun hesabını yap önce. Nafaka ne olacak olsa olsa 300 - 500.
Ya toplam 15 gün dedim mesela bi gitti 3 gelmedi öle hesaplayın yaYani 15 gün adam piyasada yok, bulduğunuz gibi de bebek yapmışsınız. Ne kolay şey.
Çalışıp büyütürüm sadece ilk ay için nafaka bezi için bebeğim ek gıdaya geçince çalışırım . Rabbim size evlat nasip etsin1 aylık evlilikte 15 gün eve gelmeyen koca. 5 aylık evlilikte 4 aylık gebelik. Vay anasını ya muhasebeci halimle beynimi yaktı.
3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ne ara eşi gördünüzde çocuk yaptınız , ne ara baba evine döndünüz. Bu ne hızdır vallahi şapka çıkartıyorum.
Adamın yalan söylediğini ilk başta anlamışsınız neden hamile kaldınız o zaman doğacak sabiye günah değil mi?
Nafakayı sormuşsunda tek başına çocuk büyüteceksin sen onun hesabını yap önce. Nafaka ne olacak olsa olsa 300 - 500.
Rabbim siz3 evlat versin
Yokk dua canmAman dur bacım dua mı ediyon beddua mı bilemedim
Evet annesiyle ilgili bisey anlatmadım henüzAnne değil kamyon kuzusu
Yani ben konudan onu anladım anne yazmıyor kamyon yazıyor
Rizkinin pesinde ama kiz evlenmeden yapamayacagini soylemis adam kandirmis evlenmek icin.Gece calismiyorum demis.Yalanla baslamis bir kere bu evlilik.Ben konu sahibine hak verdim.Kusura bakmayın da neden evliliğinizi nasıl düzene koyarım yada nasıl eşi mi ikna ederim değilde neden nafaka peşindesiniz anlamadım Allah hakiniz da hayırlı olanı versin ama hamile siniz ve o bebeğin babasiz büyütmeye hakiniz yok zirra anladığim kadarıyla eşiniz rızkının peşinde. .
Allah razı olsun canm zor durumda bıraktı eşim beniRizkinin pesinde ama kiz evlenmeden yapamayacagini soylemis adam kandirmis evlenmek icin.Gece calismiyorum demis.Yalanla baslamis bir kere bu evlilik.Ben konu sahibine hak verdim.
Çalışıp büyütürüm sadece ilk ay için nafaka bezi için bebeğim ek gıdaya geçince çalışırım . Rabbim size evlat nasip etsin
Benim arkadasim da bosandi.Esi asgari ucret aliyor.Dediginiz gibi 200 tl baglanmis nafaka.Ama arkadasim memur oldugu icin.Konu sahibi calisiyor mu ona gore degisir.Asgari ücretli ne kadar nafaka verir bilmiyorum ama çok düşük bir miktar olacağı kesin ki artık nafakaya düzenleme gelecek sanırım daha 1 yıllık bile değil evliliğiniz
Çocuk için verebilirler sadece o da bence maksimum 300 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?