Esim anne kuzusu 😣

D
Düşük gelir için deil abisi vermiyo hakkını eşim herkesten korkan ezilmiş ailesinde yok diyemiyo

İşte onun farkında olduğunuz için aslında eşinizin hemen hop diye değişemiyecegini bilmeniz lazımdı. Esinizi sindirimis olabilirler. Abisi hakkını vermiyor. Siz hem yoğun çalışıp hem hakkını alamamasına isyan etmekte son derece haklısınız, ama onu orda öyle bırakıp kendinizi ve bebeginizi santaj malzemesi yapmanız son derece yalnis. O zaman onu ezen ailesinden farkınız kalmaz. Esinizin gözünü açmak böyle olmaz. Simdi adınız "bak ilk zorlukda hemen nasıl topukladi, bu kadin sana layık degil" olacak. Böyle kozları kimsenin eline vermeyin. Esinizi seviyorsaniz ve bir aile kurma yoluna girmişseniz bu yoldan ikna etmeye çalışmanız gerekirdi. Mesele ailesini atsın, annesini atsın asla degil. Ama artık kendi ailenizi kuruyorsunuz. Ilk sorumluluğunuz o yavrunuza karşı. Başkalarına değil

Cok saolun insallah duzelir herşey

“Bir bilene sorayım hele, iyi nafaka veriliyorsa boşarım, yoksa geri dönerim.” düşüncesiyle açılmış bir konu gibi geldi. Tanımadan, görüşmeden mi evlendiniz? Nasıl farkına varmadınız o şekilde çalıştığının? Hiç mi telefonda konuşup mesajlaşmadınız? İlk aydan, hem de iki günde bir eve gelen adamdan hamile kalıyorsunuz. Zaten tanımadan evlenmişsiniz, bari evlendikten sonra tanısaydınız. Bu cesarete hayranım ya.

Kesinlikle yaniliyosnuz . Eşimi cokk seviyorum yalanla kandırdı beni diyorum nie anlamakta diretiyosnuz. Gebelikte nasip işi

1 aylık evlilikte 15 gün eve gelmeyen koca. 5 aylık evlilikte 4 aylık gebelik. Vay anasını ya muhasebeci halimle beynimi yaktı.

3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ne ara eşi gördünüzde çocuk yaptınız , ne ara baba evine döndünüz. Bu ne hızdır vallahi şapka çıkartıyorum.

Adamın yalan söylediğini ilk başta anlamışsınız neden hamile kaldınız o zaman doğacak sabiye günah değil mi?

Nafakayı sormuşsunda tek başına çocuk büyüteceksin sen onun hesabını yap önce. Nafaka ne olacak olsa olsa 300 - 500.

Yani 15 gün adam piyasada yok, bulduğunuz gibi de bebek yapmışsınız. Ne kolay şey.

Rabbim siz3 evlat versin

Çalışıp büyütürüm sadece ilk ay için nafaka bezi için bebeğim ek gıdaya geçince çalışırım . Rabbim size evlat nasip etsin

Rizkinin pesinde ama kiz evlenmeden yapamayacagini soylemis adam kandirmis evlenmek icin.Gece calismiyorum demis.Yalanla baslamis bir kere bu evlilik.Ben konu sahibine hak verdim.

Çalışıp büyütürüm sadece ilk ay için nafaka bezi için bebeğim ek gıdaya geçince çalışırım . Rabbim size evlat nasip etsin

Annen baban yok mu başında hiç kimin kimsen yok mu ablacım senin.
Üzdün beni. Bu kadar düşünecek kadar yalnız mısın hayatta ?

Benim arkadasim da bosandi.Esi asgari ucret aliyor.Dediginiz gibi 200 tl baglanmis nafaka.Ama arkadasim memur oldugu icin.Konu sahibi calisiyor mu ona gore degisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…