Çocuk varmiyduBenim arkadasim da bosandi.Esi asgari ucret aliyor.Dediginiz gibi 200 tl baglanmis nafaka.Ama arkadasim memur oldugu icin.Konu sahibi calisiyor mu ona gore degisir.
Evet canim var.Çocuk varmiydu
Yalan çok soluyo bana . işte bulabilir gir a101 de asgari çalış En azından saattı belli olsun diyoeumEşinizin şiddet, aldatma gibi bir davranışı yoksa işi ile ilgili sorunu kabullenmeye çalışın. Size doğruyu söylememiş ama Artık bir çocuğunuz olacak. Ona göre düşünmelisiniz. Yaptığı hatadan özür dilesin. Bir daha yalan söylemesin. ha denilince başka iş bulunmaz. Burası Türkiye. İş değiştirmek çok zor. Bu devirde iş bulmuş ona şükretmeniz lazım.
Sizin Yaşınız biraz küçük galiba. Bana öyle geldi.
Benim mesleğim yokEvet canim var.
Eşim gece calisiyor diye evi terk etmem ama eger ben gece calisiyorsan yapamam dedigim halde yok ben geceleri calismiyorum deyip beni evlilige ikna ettiyse sonra da 15 gun eve gelmiyorsa bir yalanci ile evli kalip kalmayacagimi,bir daha guvenip guvenmeyecegimi oturup bir dusunurum.Anasına ne salladın bacım
4 aylık evlilikde oturdun nafakayı mı düsünüyorsn
İsi kamyon söförlüğüymüs,nasıl gece calısmadıgına inandın ayrıca?
Uzun yol söförüyse napsın adam.
Memur bulaydın,bunun icin ev mi terkedilir
Allah razı olsun beni anliuosunuzEşim gece calisiyor diye evi terk etmem ama eger ben gece calisiyorsan yapamam dedigim halde yok ben geceleri calismiyorum deyip beni evlilige ikna ettiyse sonra da 15 gun eve gelmiyorsa bir yalanci ile evli kalip kalmayacagimi,bir daha guvenip guvenmeyecegimi oturup bir dusunurum.
Canım çok zor işin.Allah yardımcın olsun. Ama annesi ne alaka onu anlamadım.Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
O zaman degisir heralde.Sen yine de iyi dusun.Hemen bosanmaya odaklanma.Benim mesleğim yok
Oyy oyyMerhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
Çalışıp büyütürüm sadece ilk ay için nafaka bezi için bebeğim ek gıdaya geçince çalışırım . Rabbim size evlat nasip etsin
Ailemin yanidnayim olurda boşanma olurda mecbur calısıcamSiz bebek masrafını ne sanıyorsunuz? En ucuza bebek bezi ortalama 70 lira. Eşiniz alıyor asgari ücret size 300 lira yoksulluk parası belki bağlanır en fazla o bile belki. 4 paket bebek bezi alırsınız anca size bağlanan nafakayla. Bebeğinizi kime bırakacaksınız çalışırken? Madem niyetiniz çalışmaktı bebek sahibi olmadan önce düşünüp kenara para atacaktınız. Mesleğiniz bile yok kim size iş versin evde küçük bebek var biliyorken?
Esin evet haksızEşim gece calisiyor diye evi terk etmem ama eger ben gece calisiyorsan yapamam dedigim halde yok ben geceleri calismiyorum deyip beni evlilige ikna ettiyse sonra da 15 gun eve gelmiyorsa bir yalanci ile evli kalip kalmayacagimi,bir daha guvenip guvenmeyecegimi oturup bir dusunurum.
Ailemin yanidnayim olurda boşanma olurda mecbur calısıcam
El kadar bebeği bırakıp gitmek hamileyken kolay geliyor.Ailemin yanidnayim olurda boşanma olurda mecbur calısıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?