Esim anne kuzusu 😣

Anasına ne salladın bacım
4 aylık evlilikde oturdun nafakayı mı düsünüyorsn
İsi kamyon söförlüğüymüs,nasıl gece calısmadıgına inandın ayrıca?
Uzun yol söförüyse napsın adam.
Memur bulaydın,bunun icin ev mi terkedilir

Eşinizin şiddet, aldatma gibi bir davranışı yoksa işi ile ilgili sorunu kabullenmeye çalışın. Size doğruyu söylememiş ama Artık bir çocuğunuz olacak. Ona göre düşünmelisiniz. Yaptığı hatadan özür dilesin. Bir daha yalan söylemesin. ha denilince başka iş bulunmaz. Burası Türkiye. İş değiştirmek çok zor. Bu devirde iş bulmuş ona şükretmeniz lazım.
Sizin Yaşınız biraz küçük galiba. Bana öyle geldi.

Yalan çok soluyo bana . işte bulabilir gir a101 de asgari çalış En azından saattı belli olsun diyoeum

Eşim gece calisiyor diye evi terk etmem ama eger ben gece calisiyorsan yapamam dedigim halde yok ben geceleri calismiyorum deyip beni evlilige ikna ettiyse sonra da 15 gun eve gelmiyorsa bir yalanci ile evli kalip kalmayacagimi,bir daha guvenip guvenmeyecegimi oturup bir dusunurum.

Allah razı olsun beni anliuosunuz

Canım çok zor işin.Allah yardımcın olsun. Ama annesi ne alaka onu anlamadım.

Oyy oyy

Çalışıp büyütürüm sadece ilk ay için nafaka bezi için bebeğim ek gıdaya geçince çalışırım . Rabbim size evlat nasip etsin

Siz bebek masrafını ne sanıyorsunuz? En ucuza bebek bezi ortalama 70 lira. Eşiniz alıyor asgari ücret size 300 lira yoksulluk parası belki bağlanır en fazla o bile belki. 4 paket bebek bezi alırsınız anca size bağlanan nafakayla. Bebeğinizi kime bırakacaksınız çalışırken? Madem niyetiniz çalışmaktı bebek sahibi olmadan önce düşünüp kenara para atacaktınız. Mesleğiniz bile yok kim size iş versin evde küçük bebek var biliyorken?

Ailemin yanidnayim olurda boşanma olurda mecbur calısıcam

Esin evet haksız
Ama söyle düsünürüm,olan olmus,diyelim isten cıktı adam.Yeni is buldu gece calısması lazım.
E napalım bosayalım mı?
Benim esim vardiyasız calısıyordu tam 7 senedir.
Bu sene vardiyaya dönmek zorunda kaldı,bu sene dogum yaptm üstüne bide.
Bende istemezdim tam da bu sene gece calıssın,ama bunun iicin ev terkedilmez.
Ekmek aslanın midesine girmis,yeni evlisiniz.
Azcık mantıklı düsünün.

Ben sizi anlamadım. Boşanıp aile yanında kalıp el kadar bebeği bırakıp olmayan mesleğinizle iş bulup çalışacaksınız. Neden peki? Kocamın mesleği gece çalışmasını gerektiriyor yalnız kalamıyorum diye öyle mi? Hiç bir zaman kutsal yuvanızı bozmayıncılardan olmadım ama kusura bakmayın sizin yaptığınız şımarıklık. İnsanlar yıllarca eşleriyle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalıyor sırf geçim derdi uğruna. Siz eşinizden kurulu işi bırakmasını istiyorsunuz dahası bebeğiyle tehdit ediyorsunuz. Maddi manevi tek başıma çocuk büyütmenin zorluklarını biliyor musunuz? Böyle sırf inat bir sebepten boşanıp çile çekmek istiyorsanız hayat sizin, seçim sizin.

El kadar bebeği bırakıp gitmek hamileyken kolay geliyor.
Bende izin bitsin döncem diyordm.
Bırakamadım.
Öyle kolay bırakılmıyor.
Haziranda ücretsiz iznim bitecek,bebek 10 aylık olacak.Nasıl bırakcam diyorm.
Oyle yazıldıgı gibi okunmuor maalesef

Esinin calisma saatleri yuzunden bosanilirr mi ya? Kim sana bunakillari veriyor. Adam kefen boğazında sizin ve dogacak bebeginiz icin calisiyor.o isten cikinca buyrun beyefendi seze memurluk mu diyecekler. Adam ana kuzusu sizde 15 gun bile kalmayan adam anasini hangi ara görüyor. Da akil aliyor.
Benim enistem uzun yol soforuydu 3 ayda bir gelirdi.balam allah basimizdan eksik etmesin diye dua eder...kac yasindasin sen..dahal5 aylik evlusin hangi ara evlilikten sogudunuz.evcilik ki oynuyorsunuz be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…