Bunun için başka iş bul demelisin o zaman. Bu daha büyük bir problem.. Başka yerde şoförlük yapsan daha fazla alırsın ama sen abinin seni kullanmasına izin veriyorsun bekar olsan hadi tamam ama evlendin geçindirmen gereken bi ailen var.. ya abisi hakkı olanı versin ya da başka yerde şoförlük yapsın.. şoförlüğü iyi ise illa bulur..D
Düşük gelir için deil abisi vermiyo hakkını eşim herkesten korkan ezilmiş ailesinde yok diyemiyo
Madem problem kandırması neden 4 5 ay bekledin birde hamile kaldin.. evliliğin ilk zamanlarında dönebilirdin baba evine 'sen beni kandırdın' diyerek.Kesinlikle yaniliyosnuz . Eşimi cokk seviyorum yalanla kandırdı beni diyorum nie anlamakta diretiyosnuz. Gebelikte nasip işi
Nasıl kandırdı işte, ben de onu soruyorum. Evlenmeden önce çok az görüşüyordunuz herhalde. Ayrıca gebelik nasip+korunma işi. Adam baştan fiyaskoymuş zaten, bu durumda işinizi yalnız nasibe değil, korunmaya da bıraksaydınız keşke.Kesinlikle yaniliyosnuz . Eşimi cokk seviyorum yalanla kandırdı beni diyorum nie anlamakta diretiyosnuz. Gebelikte nasip işi
Şoförlüğü iyi zaten başka iş bul geleyim diyorumBunun için başka iş bul demelisin o zaman. Bu daha büyük bir problem.. Başka yerde şoförlük yapsan daha fazla alırsın ama sen abinin seni kullanmasına izin veriyorsun bekar olsan hadi tamam ama evlendin geçindirmen gereken bi ailen var.. ya abisi hakkı olanı versin ya da başka yerde şoförlük yapsın.. şoförlüğü iyi ise illa bulur..
Farklı sehirlerdeydikNasıl kandırdı işte, ben de onu soruyorum. Evlenmeden önce çok az görüşüyordunuz herhalde. Ayrıca gebelik nasip+korunma işi. Adam baştan fiyaskoymuş zaten, bu durumda işinizi yalnız nasibe değil, korunmaya da bıraksaydınız keşke.
Zaten ilk ayında döndüm gebe oldugumu anne evinde ogrendimMadem problem kandırması neden 4 5 ay bekledin birde hamile kaldin.. evliliğin ilk zamanlarında dönebilirdin baba evine 'sen beni kandırdın' diyerek.
Ayneb anasi calus diyo yuz verme diyo karı kısmı böle şeylere karışmaz diyoAnası mı çalış diyor?
Naptı bu analar size yine
Neyse canım benim oturun etraflıca konuşun. Halledilemeyecek bir mesele değil.
Bebeğin de hayırlı olsun.
15 gün için iyi performans valla
5 aylık evlki 4 aylık hamile,bide nafaka soruyosun öyle mi?Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
Korunma yolları bilmiyodum eşimde korunmadi ki 20 gubde tutucagibu tahmin edemedim vardir bunda bi hayır yaş 21Şoför bir babanın kızıyım, çok kriz geçirdiğimiz dönemlerde bile babam tek seferde 2 3 bin kazanırdı. Ha tabi gider o ölçüde oluyor o ayrı. Boşanma işine gelince, tahmin ediyorum yaşın 19 21 arası. Yalancı dediğin adamla ne diye önlem almadan birlikte oldun hemde evliliği tam temele oturtamamisken? Ah ah. Evlenmenin işte belli bi olgunluğa erişmeden
5 aylık evlki 4 aylık hamile,bide nafaka soruyosun öyle mi?
[/QUOT öle soru sormak yasak mi
Bu siteye üye olup konu açmak, internetten korunma yollarını öğrenmekten daha zor. Evlenip seks yapabilen insan korunmayı nasıl bilmiyor, nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ben. Adamı çıldırtırsınız yeminle.Korunma yolları bilmiyodum eşimde korunmadi ki 20 gubde tutucagibu tahmin edemedim vardir bunda bi hayır yaş 21
Daha fazla yorum yapmayın hamile olduğumu unutuyorsunuzBu siteye üye olup konu açmak, internetten korunma yollarını öğrenmekten daha zor. Evlenip seks yapabilen insan korunmayı nasıl bilmiyor, nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ben. Adamı çıldırtırsınız yeminle.
Farklı sehirlerdeydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?