Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Yuh ! boşan kesinlikle ilerde daha başka şeyler yazmaman icin

Bence açık açık bu konuyu her detayını somut olarak yüzüne söyleyerek konuşmalısın. Ama önce konuyu annene açmalısın nitekim annen kocana bana anne dersen sevinirim dedi ise annen sorularını cevaplayacaktır emin ol o eğer öyle birşey varsa çoktan hissetmiştir

Yani tespit dogrumuymuş
daha iğrenç şeyleri çıkmış adamın konu sahibi yazmamış grup teklif etmiş karısına bir arkadaşım var şu falan diye ..... uzar gider ,şimdi adam pişmanım cart curt ediyormuş ama dönüşü yok demiş ..valla konuları karıştırmadıysam burda yazılanların yalancıısıyım

bosandıgını okudum da ne yazsıtılar adam ne diyo annesi ne diyo ailesinin yanındaydı onu sordum ben
Özür diliyor ama bütün bunların ne izahı nede telafisi yok.Kararımın kesin olduğunu anladı artık.
Telfnda yüzüne vurdum tek tek yaptıklarını utanıyorum Allah benim belamı versin vs. Dedi.Birdaha da konuşmadım.neden affetmediğimi söyledim ama.Çünkü ona göre ayrılık sebebi yokmuş ortada.

son mesajlarından

Belli ki fantezi manyaklarından adam. Böyleleri lütfen evlenmesin kimsenin hayatını karartmasın nolur ya.

Oha yuh çüş ! Insanoglu neler düşünüyor.. Valla konu gercekse arkana bile bakmadan kaç.. Gerçi daha önce de milyon konu oldu kayinpederim bana asildi vs vs boyle olaylar gercek ve ben inaniyorum haberlerde de cikiyordu bazen.. simdi tam tersi olunca sasiriyoruz.. Valla Allah sana sabir versin..

ayyy bu neyyy nasıl sapık zihniyetli bir eşin var.Bence önce karşına alıp uzunc bir konuş.

bu adama diğecek hiçbişey yok eşin potansiyel sapık konu sahibi burak gitsin kurtul.

lütfen ama lütfen konu fake olsun. .
Bu kadar adi insanlar var olduğunu bile bilmek midemi bulandıriyor. .
Allah sonumuzu Hayır etsin inşallah. .
ne günlere kaldık yazık. .

Tövbe tövbee dicek bisey bulamadım hakikaten eşine böyle bişeyi ima etsen bile sen suclu cıkarsın bence

Bence adam nette boyle hikayeler olan bir yere dadanmis grubuydu , kv iliskisi vs manyamis gercege dökmek istemis pislik adam

Aman Allah imm..bence resti cek verdigi cvp tan tatmin olmadiysan yolver yaa bole bi pislik namusu bozuk bi insan kendi cocugunada goz koyar sanada dunyayi dar eder yaa

Evet bence de annene bunu düşünen birinden her b.k beklenir. Çocuğun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…