- 26 Mart 2016
- 44
- 45
- 88
Yuh !Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
boşanıyormuşsonuc ne oldu kou sahıbı yazsa süper olcak
Yani tespit dogrumuymuşboşanıyormuş
bosandıgını okudum da ne yazsıtılar adam ne diyo annesi ne diyo ailesinin yanındaydı onu sordum benboşanıyormuş
daha iğrenç şeyleri çıkmış adamın konu sahibi yazmamış grup teklif etmiş karısına bir arkadaşım var şu falan diye ..... uzar gider ,şimdi adam pişmanım cart curt ediyormuş ama dönüşü yok demiş ..valla konuları karıştırmadıysam burda yazılanların yalancıısıyımYani tespit dogrumuymuş
Özür diliyor ama bütün bunların ne izahı nede telafisi yok.Kararımın kesin olduğunu anladı artık.bosandıgını okudum da ne yazsıtılar adam ne diyo annesi ne diyo ailesinin yanındaydı onu sordum ben
bu adama diğecek hiçbişey yok eşin potansiyel sapık konu sahibi burak gitsin kurtul.daha iğrenç şeyleri çıkmış adamın konu sahibi yazmamış grup teklif etmiş karısına bir arkadaşım var şu falan diye ..... uzar gider ,şimdi adam pişmanım cart curt ediyormuş ama dönüşü yok demiş ..valla konuları karıştırmadıysam burda yazılanların yalancıısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?