Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Peki hiç arayıp sordumu? Rahatsız ediyormu?
Telfnda yüzüne vurdum tek tek yaptıklarını utanıyorum Allah benim belamı versin vs. Dedi.Birdaha da konuşmadım.neden affetmediğimi söyledim ama.Çünkü ona göre ayrılık sebebi yokmuş ortada.

Telfnda yüzüne vurdum tek tek yaptıklarını utanıyorum Allah benim belamı versin vs. Dedi.Birdaha da konuşmadım.neden affetmediğimi söyledim ama.Çünkü ona göre ayrılık sebebi yokmuş ortada.
Gerçekten hasta ruhlu bir adam
Allah sabır versin. Bundan sonra önünüze bakın. İnşallah herşey siz ve çocuğunuz için güzel olur.

Arkadaşlar evlenmiş boşanmış olmak normallesti ama bu adamın dusunseni ze başka bir kızın daha gunahina girip kandırdığını ona neler yapar

O zaman durum ciddi canım bende normal bi konuşma da aşığım hayranlık anlamında dedi sandım. Bilemedim şimdi çok zor bi durum bi destek alabilirsiniz veya açık açık konuşun

Ayrilan eşlerin daha da şerefsizi oluyormuş bu konuyla anladım. Böylesi rezil bir adam için ne desek boş umarım hayatinizdan sonsuza dek defolup gider

Son nokta bıçak çekti çanım o gün son gündü.Bunların hiçbirinin telefisi yok
geri adım atma ne olur yapma bunu . bakın bir şeyi hoş gördükçe daha da büyüyüğünü yapacak eşiniz. topluma karşı borcunuz bu sizin. böyle insanlar evlat yetiştirmemeli. haysiyeti bozuk. ayrıca sarhoştum olayı yalan. hayatında ilk kez alkol alan birinin bile bilinçi tamamen kapanmaz. bilinçaltı ortaya çıkar hepsi bu.

Daha nişanlısın kp kv ile aranda saygı ve mesafe olmalı diye düşünüyorum.Aşkım diyip yanaklarını sıktırmakla aradaki mesafeyi kaldırmış oluyorsun.İlerde inş sorun yaşamazsın.Mesafe koymak her zaman iyidir.Burda aslında evlenmemiş olanlara acı tecrürübelerimi de paylaştım ben yaptım siz yapmayın diye.Umarım çok mutlu olursun.sevgiler

Arkadaşlar evlenmiş boşanmış olmak normallesti ama bu adamın dusunseni ze başka bir kızın daha gunahina girip kandırdığını ona neler yapar
Haklısınız.Ama Allah büyük.Ben onun karşısına kök söktürecek birinin çıkacağını düşünüyorum.Ne ekersek onu biçiyoruz.Etme bulma dünyası.

Size tamamen katılıyorum.

Umarım sen de boşanarak hayatını güçlü şekilde devam ettirirsin. Tavsiyeni dinleyeceğim, inşallah.

Eee? Ne olmus yani aşıgım dediyse? Anne demediyse?

Kotu dusunme belkide dusundugun gibi deildir.
Annenle konus olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…