Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

poine12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
76
55
18
36
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bir
Ohaaaaaaa bugün eşcinsel konusundan sonra umarım gerçek değildir
Benim başka bir yaşadığım olay daha oldu onu anlatsam şok olurdunuz ve biz ayrılıyoruz çünkü beni herşeyden soğuttu

Esin sana bunlari soyluyor sen de hala o evde duruyorsun. Hic bir kadin kabul etmez bu durumu.
O evde durmuyorum şuan annemin yanındayım konular arap saçı gibi yazmıyayım diye önce bu konu ile dertleşmek istedim.şuan kapı kilidini değiştirdim ve annemle kalıyorum ayrılıyoruz

Ya benim nişanlım da annem için "aşığım ona" diyor! Yapma gözünü seveyim! Sevgisinden söyler. Hatta hakkında neler diyor o zaman çocuk sapık? Hiç aklımdan geçmez asla düşünsem. Anne o ya, anne yani. Söylesem yüzüğü atar bir daha da yüzüme bakmaz ya.

Acaba aşk değilde hayranlık mı saygı mı

Başka örnek var mı bu yasadıklarına. Belki gercekten dw Anne gibi seviyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…