Benim başka bir yaşadığım olay daha oldu onu anlatsam şok olurdunuz ve biz ayrılıyoruz çünkü beni herşeyden soğuttuOhaaaaaaa bugün eşcinsel konusundan sonra umarım gerçek değildir
Malesef o kadar moralim bozuk kiDaha neler duyacağız ;(
Anlat bakım canım dinlerizBir
Benim başka bir yaşadığım olay daha oldu onu anlatsam şok olurdunuz ve biz ayrılıyoruz çünkü beni herşeyden soğuttu
O evde durmuyorum şuan annemin yanındayım konular arap saçı gibi yazmıyayım diye önce bu konu ile dertleşmek istedim.şuan kapı kilidini değiştirdim ve annemle kalıyorum ayrılıyoruzEsin sana bunlari soyluyor sen de hala o evde duruyorsun. Hic bir kadin kabul etmez bu durumu.
Acaba aşk değilde hayranlık mı saygı mıMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?