- 14 Mayıs 2017
- 76
- 55
- 18
- 36
Ayrılığa sebep olanı anlatayım.bir tartışma çıktı sudan sebep.bende o duyduğum laflar o kadar gücüme gitti ki sinirden kafama vurdum elimle tabi.çünkü daha önce 3 ay ayrılık yaşadık neden geri döndım diye o kadar pişman olmuştum ki .o da önce elleriyle kafamı tuttu vurmadı ama eline bıçak aldı mutfaktaydık ekmek bıçağını.Bu arada oğlum kapıya vuruyo kapı örtük.o an kapıyı açmak istedim.izin vermedi sonra bir hamle açtım kapıyı çocuğu görünce yumuşadı belki diye düşünüyorum ama az kalsın sokacaktı sonra tezgaha fırlattı bıçağı.ben onunla devam edersem bir dahaki kavgada o bıçağı yiyeceğimPeki şuan neden boşanma aşamasına geldiniz ? Eşinize neyi sebep olarak gösterdiniz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? İnsan anlattıkça gerilir biliyorum ama yardımcı olabilmek için fikir sahibi olmamız lazım.
Şahsen ben esim anne demiyor yada ona aşığım dedi diye esim anneme aşık demezdim aklıma bile gelmezdi. Aşk kelimesi bazen çok büyük hayranliklarda da kullanilabiliyor. Fakat 2 sene önce annen bana asılıyor dediğinde ipler kopardı. Hadi kopmadi özürler dilendi olay bi şekilde kapandı diyelim yine düşünmezdim heralde.
Olayların dilini biraz yumuşatıp yazın bence