Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Peki şuan neden boşanma aşamasına geldiniz ? Eşinize neyi sebep olarak gösterdiniz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? İnsan anlattıkça gerilir biliyorum ama yardımcı olabilmek için fikir sahibi olmamız lazım.
Şahsen ben esim anne demiyor yada ona aşığım dedi diye esim anneme aşık demezdim aklıma bile gelmezdi. Aşk kelimesi bazen çok büyük hayranliklarda da kullanilabiliyor. Fakat 2 sene önce annen bana asılıyor dediğinde ipler kopardı. Hadi kopmadi özürler dilendi olay bi şekilde kapandı diyelim yine düşünmezdim heralde.
Olayların dilini biraz yumuşatıp yazın bence
Ayrılığa sebep olanı anlatayım.bir tartışma çıktı sudan sebep.bende o duyduğum laflar o kadar gücüme gitti ki sinirden kafama vurdum elimle tabi.çünkü daha önce 3 ay ayrılık yaşadık neden geri döndım diye o kadar pişman olmuştum ki .o da önce elleriyle kafamı tuttu vurmadı ama eline bıçak aldı mutfaktaydık ekmek bıçağını.Bu arada oğlum kapıya vuruyo kapı örtük.o an kapıyı açmak istedim.izin vermedi sonra bir hamle açtım kapıyı çocuğu görünce yumuşadı belki diye düşünüyorum ama az kalsın sokacaktı sonra tezgaha fırlattı bıçağı.ben onunla devam edersem bir dahaki kavgada o bıçağı yiyeceğim

Bu tarz ensest ilişki fantazisi olan yaratıklar var maalesef. Bulgular hicde masum değil. Anneye bana asiliyor demem ne demek ya. Bir kamyon lafım olurdu o adama ama ortam müsait deği. Çüş yani çüş

Allah yardımcın olsun canım, kabus gibi ya. Düşüncesi bile iğrenç umarım sen yanılıyorsun

yahu adam sizi öldürmeye teşebbüs etmiş ayrılmışsınız, ne farkeder annenize değil de babasına aşık olsa ne farkeder yani, önünüze baksanıza...
Önüme bakıyorum inanın haklısınız benim sizlerin görüşlerine ihtiyacım vardı.çünkü annem ve kardeşimden başka kimsem yok

Ayrılığa sebep olanı anlatayım.bir tartışma çıktı sudan sebep.bende o duyduğum laflar o kadar gücüme gitti ki sinirden kafama vurdum elimle tabi.çünkü daha önce 3 ay ayrılık yaşadık neden geri döndım diye o kadar pişman olmuştum ki .o da önce elleriyle kafamı tuttu vurmadı ama eline bıçak aldı mutfaktaydık ekmek bıçağını.Bu arada oğlum kapıya vuruyo kapı örtük.o an kapıyı açmak istedim.izin vermedi sonra bir hamle açtım kapıyı çocuğu görünce yumuşadı belki diye düşünüyorum ama az kalsın sokacaktı sonra tezgaha fırlattı bıçağı.ben onunla devam edersem bir dahaki kavgada o bıçağı yiyeceğim
Yani adam beni boşa beni boşa diye yırtınıyor ve siz de boşanıyosunuz.
Şimdi anneme aşık meselesini boşver in bi sadaka verin canınızı zor kurtarmışınız.

Tam olarak ne konuda yardım istiyorsunuz, emin mi olamıyorsunuz? "Annen bana asılıyor" muhabbeti bile yeterince çirkin zaten. Üstelik canınıza kastetmiş resmen.

'Annen bana asılıyor 'muhabbeti ilk geçtiğinde bu yola girmeliydiniz zaten, bazı sınırlar çok keskindir. 'Çok seviyordum o yüzden sineye çektim' gibi mazeretleri makul göremiyorum bu tarz durumlarda kusura bakmayın.

Arkadaşlar ben yalandan konu açmadım ve o zamanlar çok sevdiğim için yanlışı doğruyu bilemedim ve şua dokunsalar ağlayacak haldeyim neden dalga geçiyorsunuz hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum.belki yarın sizin bir derdiniz olacak.size böyle yazılsa hoşunuza gider mi.insanları kırmak bu kadar kolay değilmi.

şu annen bana asılıyor meselesini hatırlıyorum sanki. daha önce konu açmışmıydınız?
annen asılıyor dediğinde bunu nasıl sindirip devam ettiniz ki:KK17:

Allah yardımcın olsun canım, kabus gibi ya. Düşüncesi bile iğrenç umarım sen yanılıyorsun
Kesinlikle ayrılıyorum ve bu dönemde onun babası beni telde azarlıyor torunuma birşey olursa dünyayı başına yıkarım diyor.senin kızına damadın bıçak çekse napardın dedim.körmüydü evlenmeseydi.ölsün orda diye cvp verdi.ya ben şokları yaşıyorum.insan evladına nasıl sahip çıkmaz .yada oğlunun davranışlarını bile bile nasıl dön v.s der.çok doluyum

Niye bugün bütün konular uç konular? Kusura bakmayın ama konuyu bildirdim eğer reel konunuzsa özür dileyecek ve yorumumu yazacağım ancak fake konularla vakit harcamak istemiyorum artık. Kurunun yanında yaş da yanabiliyor bazen ama reel konu olduğu bildirilirse özrümle birlikte yorumumu yazarım.
ay evet ben de şok üstüne şoktayım bugün
kuş kafası koparan baba
anneye aşık koca
offf umarım hiçbiri gerçek değildir

şu annen bana asılıyor meselesini hatırlıyorum sanki. daha önce konu açmışmıydınız?
annen asılıyor dediğinde bunu nasıl sindirip devam ettiniz ki:KK17:
Ilk konum ve o zamanlarda da ayrıldık ćok özür diledi bende inandım tabi geri döndüm malesef

Adam bıçağı bana sokmaya kalkacak,benim derdim onun kime aşık olduğu olacak,
Çok kötü bir kurgu.
Yanlış anlamışsınız aslında o konuyu da açacaktım ama arap saçı gibi olur diye yazmamıştım en son ayrılığımıza sebep bıçak çekmesi oldu.

Henüz 3yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum :deli: Abartıyosun canım takıntı haline getirmişsin bu yuzden herseyi gözüne batıyo.

Beni ikna etti arkadaşlar özürler diledi neler yapmadı ki bende ikna oldum ilk bir ay sanki yeni evlenmiş gibi mutlukduk sonra herşey kaldığı yerden devam etti.Eminim aranızda benim gibi yapanlar vardır ikinci bir şans verenler.Bu kez suç bende arkadaşlar.çünkü anladım ki ona şans verdiğim için bu yaptıklarını haketmiş oldum.o kadar kızıyorum ki kendime

Kesinlikle ayrılıyorum ve bu dönemde onun babası beni telde azarlıyor torunuma birşey olursa dünyayı başına yıkarım diyor.senin kızına damadın bıçak çekse napardın dedim.körmüydü evlenmeseydi.ölsün orda diye cvp verdi.ya ben şokları yaşıyorum.insan evladına nasıl sahip çıkmaz .yada oğlunun davranışlarını bile bile nasıl dön v.s der.çok doluyum
O caniyi onlar o hale getirdi demekki. Yolundan dönme, tehdit falan ederse savcılığa ver.

Back
X