- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Düzenleme: Hanımlar ben şeker ve kalp hastasıyım konuda çok kez yazdım buraya yazayım ki daha açıklayıcı olsun. Eşimden izin almadığım anlaşılmış eşime başta söyledim kabul etti sonradan geri döndü kararından. Ben sıkıntımı aktardım sadece siz diş çektirmek için anne mi çağırılır kısmına takıldınız ama konu eşimin annemi kabul etmemesi. Benim konum hakkında yorum yapmak zorunda değil kimse yada benimle aynı fikirde olmaj değil. Ama lütfen sağlık sorunlarını basitleştirip tantanaya gerek yok vs tarzı yorumları yakıştıramıyorum kimseye çünkü herkesin ağrı eşiği çektiği acı farklı. Bir insanın birinden yardım alması için illaki anne olması gerekmiyor. Her insan gibi hastalandığımda ilgiye ve yardıma ihtiyacım oluyor. Bunu eleştirmekten ziyade lütfen asıl soruna yorum yapın. Son olarak annem geldi eşim kendiliğinden kabul etti çünkü benimle dişçiye gidip gelemeyeceği için. Bir sorun yok şimdilik. Destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Köstek olanlara da aynılarını yaşamadan beni anlayamayacakları için hoşgörüyorum. Herkes kendine iyi baksın başka bir konuda görüşmek üzere.
Selam hanımlar dün telafisiz doktor hatası diye bi konu açnmıştım okumayanlar için özetle diş doktorum dişlerimi katletti ve yeni doktora gittim. Bu hafta içinde 6 tane dişim çekilecek.
Neyse sorun şurada eşim yoğun çalışıyor. Ama benim dişler de çekileceği için üst üste yemek yapmak bulaşık çamaşır idare etmek zor olacak eşim zaten yardım eden biri değil bende mecburen annemi çağırdım. Eşime söylediğimde gelemez ben ders çalışıcam dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Annem tek gelecek babamda yok bir zararı yok yanında sürekli durmak zorunda değil zaten bize yardım için gelecekti. Bana bakmıyor dişçiye kendim gidip gelicem işleri yüzünden. Evde bi tabak çorba vermeyecek üstüne benden yemek bekleyecek. Bana hiç acımıyor. Çok bozuldum hala aradın mı anneni gelmemesini söyledin mi diyor. Bende umarım senin annenler benim sınav zamanım gelmek isterler dedim. Sıkıldım anlatmak istedim...

Selam hanımlar dün telafisiz doktor hatası diye bi konu açnmıştım okumayanlar için özetle diş doktorum dişlerimi katletti ve yeni doktora gittim. Bu hafta içinde 6 tane dişim çekilecek.
Neyse sorun şurada eşim yoğun çalışıyor. Ama benim dişler de çekileceği için üst üste yemek yapmak bulaşık çamaşır idare etmek zor olacak eşim zaten yardım eden biri değil bende mecburen annemi çağırdım. Eşime söylediğimde gelemez ben ders çalışıcam dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Annem tek gelecek babamda yok bir zararı yok yanında sürekli durmak zorunda değil zaten bize yardım için gelecekti. Bana bakmıyor dişçiye kendim gidip gelicem işleri yüzünden. Evde bi tabak çorba vermeyecek üstüne benden yemek bekleyecek. Bana hiç acımıyor. Çok bozuldum hala aradın mı anneni gelmemesini söyledin mi diyor. Bende umarım senin annenler benim sınav zamanım gelmek isterler dedim. Sıkıldım anlatmak istedim...
Son düzenleme: